Sziasztok!
Mi is megjöttünk a nagyszülőktől tegnap, gyorsan benéztem!
Szilpa!
Nagyon ijesztő volt még olvasni is szegény Kendéről, átélni meg szörnyű lehetett!
De látom, azóta minden rendben!
Biztos Kende is nemsokára mászni kezd, Anna a múlt héten beindult, úgyhogy nagyon kell figyelni, mert ön-és közveszélyes!
Dzsú!
Nem kellett új centi, úgy látszik ráijesztettem és megjavult!
A képpel én is sokat szenvedtem, mert nagyon le kellett kicsinyíteni.
Magam elé képzeltem Emmát az asszonyságokkal és Béla bácsival!
Ezek szerni Emma is fogas baba már, gratulálok!
Fogak: szerintem nagyon változó, hogy mennyi idő alatt bújik ki és mennyire viseli meg a babát. Annának kibújt a 2. is, de szerencsére gyorsan és nyügi nélkül. Egyetlen "tünet", hogy rengeteget masszírozza az ínyét. Ádámot anno leginkább az őrlőfogak kibújása viselte meg.
Lilla!
Remélem, minden jól alakul majd, ha vissza kell menned dolgozni! Nagy szerencse, hogy találtatok egy megbízható nénit!
Főzelékekből én is üvegeset adok. Több okból: Ádának főztem, aztán ajava ment a kukába..., Hipp kaját veszek, így nem vadászok bio zöldségekre,. Nagyon szereti pl. a sütőtököt, annak meg nincs is szezonja most. De pl. céklát a szüleim kertjéből hozok, és többet megfőzök aztán üvegekben lefagyasztom. Céklás bébiétellel még nemigen találkoztam boltban.
Mi a napi 5 kajából már kettőt kiváltottunk kanalasra, délben főzelék van, most már husival, uzsonnára pedig gyümölcs, néha egy kis tejpéppel felturbózva. Nagyon örülök, hogy ilyen jól megy!
Anna mostanában reggel 6 körül kel, remélem majd visszaáll a régi 7 órai kelésre! Igaz, este 1/2 9 körül már alszik.
Párom itthon van 2 hétig!
Szerdán megyünk pár napra a Balcsira barátokhoz, majd utána jövök!
Sziasztok