Sziasztok,
Még alszik a csajszi, így gyorsan írok, bár ahogy ismerem, valami különös érzékkel megérzi, hogy leültem fórumozni, és rögtön felébred
Annácska: a kendőt nem próbáltuk, és én most már nem is akarom elkezdeni, abban bízom, hogy ha már nem csak feküdnie kell a kocsiban, hanem ülhet és tud majd nézelődni, akkor megmarad benne. Remélem.
Bartika: Nem nehéz Pötyit cipelni a kenguruban? Bevallom, hogy most kicsit elbizonytalanodtam, mert sokáig gondolkoztunk rajta, hogy venni kéne, de aztán úgy döntöttünk, hogy már túl nagy hozzá Aliz, és nem fogjuk bírni hurcolni benne. De ha kényelmes, akkor lehet, hoyg mégiscsak beruházunk rá, mert abban azért mégiscak jobb vinni, mint kézben.
A férjed egy kincs
Petra: Húúúúúú még így is, nem semmi lehet odakint, én nagyon félnék. Remélem hamar javul a helyzet, és nem kell tovább aggódnotok.
Cory: Szerintem inkább mindenki örül, hoyg újra bármikor elérhető vagy
Maradjon is így.
Meli: Szegény Bogi, nagyon benne van a sűrűjében
A dokitokat én sem értem, sok számomra érdekes dolgot művel, esetleg nem tudnád megnézetni egy másik orvossal??? Én szeretem, ha több véleményt is hallok. Jobbulást a lánykádnak.
Anita: Csak nem előbújt végre Boti foga, hogy ilyen ksi angyalka volt a héten?
Zóra: Andris nagyon édes, olyan igazi kispasis
Mariannka: Aliz is folyton ülni szeretne, de én nem szoktam hagyni, csak egy kicsit. Szerintem akkor lesz elég erős a gerince hozzá, ha majd magától fel tud ülni.
Évi: Dóri ügyi a barackkal.
Akkor most már folyamatosan adod neki, vagy ez csak egy egyszeri kipróbálás volt?
Petri: Aztaaaa, hogy Timi mekkora
Érdekes, hogy van aki meg annak örül, ha keveset hízik a csemetéje
Nagyon édes a csajszi, úgy látom nálatok sem lesz gond a szilárd kajcsikkal
Livi: Sajnálom a buszt, de legalább segítettek az emberek.
Boscó: Én azt hittem, hoyg a fúrást nem lehet elcseszni, csak a lövést, mert ott azért csak takar valamit a pisztoly
Én is nagyon aggódtam előtte, hogy nehogy felemás legyen, de nekünk szerencsénk volt. Egyébként Aliznak sem teljesen egyforma, de nem vészes, amúgy a 2 fül sem teljesen ugyanolyan, és még egyébként is sokat fog változni. A másik lyuk az nyom nélkül el fog tűnni?
Minden hófordulós babának nagy gratula !
Végül dobok 2 képet a tegnapi kiruccanásról:
Anya kezében sokkal érdekesebb a séta
Ha apa szórakoztat, akkor a babakocsiban is tudok mosolyogni
Vali