Sziasztok!
Minden ünnepeltnek sok boldog szülinapot, névnapot kívánunk!
Na most végre tudok írni Nektek. Mostanában alig van időm valamire a gyerkőcöktől. Most anyukám elvitte őket, hogy tudjak egy kicsit pihenni
. Már várom a szeptembert
Molli ma 15 hónapos és már teljesen önálló csaj
, szépen iszik egyedül pohárból, a levest is már nagyon ügyesen kanalazza. Szalad, forog, hátrafele megy...
Beni meg alig akar enni valamit, már kész vagyok tőle, nekem olyan vékonynak tűnik, mások szerint nem az, hát nem tudom, 14,5kg, jövő hónapban lesz 3,5 éves (Molli meg 12kg
)
Egy kérdés:
Jövő hét szombatron esküvőre megyünk, Benire öltönyt kéne vennem, de nem találok sehol (feketét nem szeretnék), nem tudtok valami jó lelőhelyet? És alkalmi cipőt merre keressek? Mollira egyszerűbb volt ruhát venni, olyan tüneményt vettem neki az ebayről
Búzaszem
Milyen volt Mohácson? Jó hosszú nagyaralás volt
Book
Üdv itt
Én tavaly májusban szültem a megyeiben, akkor újították fel a fürdőt, azt nem tudom, hogy milyen lett.
Dodus
Én mosható úszópelust vettem, ez olyan, hogy a két anyag közé van egy műanyag varrva, a célnak tökéletesen megfelelt, hamar megszáradt Mollin és még a feneke sem lett annyira homokos.
Anita
Úgy volt, hogy a héten megyünk Ároktőre, de nem jött össze. De valamelyik héten biztos, hogy megyünk, egy találkához mit szólnál?
Rita
Milyen nagylány már Dalma
Marika
Nagyon édes Bence, és milyen ügyes
Jobban vagy? Én algopirint szoktam szedni.
Értem mit érzel, mikor terhes voltam Mollival el sem tudtam képzelni, hogy őt hogy fogom szeretni, mert Beni volt az én pici fiam és imádtam őt. Aztán megszületett Molli és persze őt is szeretem nagyon, de más. De ez az imádat az idő múlásával azért csendesedik egy kicsit
Hú ez így leírva elég hülyén jön le.
Ditta
Mindjárt nézem a képeket
Én is igyekszem feltölteni
Puszi mindenkinek,