szasztok... kicsit unatkoztam ezért beleolvastam a topikba...
Nekem erről egy film ugrik be:
Gattaca
Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám... engem ez a film megijesztett azóta is tartok a beavatkozástól a természet törvényeibe...
Ja... egyébként nekem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány... se érveket se ellenérveket nem tudok felsorolni...
Indiában, Kínában érthető okai vannak a szelekciónak... meg is van az eredménye... alig lesznek nők a szelekció miatt...
Európában nem igazán félnek ettől mert nagyjából kiegyensúlyozottan válogatnának a szülők... viszont mi jogon játszik Istent az ember? Szerintem olyan nemű baba születik amilyennek születnie kell... és nem véletlen, hogy valakinek csak fiai, valakinek csak lányai születnek
Én speciel abszolut nem tenném nemfüggővé az x. gyereket... mert vagy akarjuk vagy nem. A gyerek az gyerek
Egy lányt lehet, hogy szebben lehet öltöztetni és kényeztetni lehet... de még belegondolni is rossz mi lesz egy olyan kislányból aki csak azért született meg, hogy az anyuka végre babázhasson...
Ez a véleményem... ahogy én látom a kérdéset...
Mindamellett én sem értem miért tiltják... mindenkinek szíve-joga eldönteni mit kezd a testével.... (csak ezeket a szegényeket sajnálom akiknek ezután igen komoly elvárásoknak kell majd megfelelniük... ha lány, legyen tündibündi, fodros-bodros, ha fiú akkor pedig kemény, nem nyafka stb. ... grrr....)