Szaisztok!
Örülök, hogy gyülekezünk
Én sem gondolom, hogy cserben kell hagyni a lányokat, de valljuk be ott még sem lehet beirogatni mekkora a poci, vagy esetleg a babaszoba rejtelmeiről beszélgetni. Segiteni persze igen, de az örömködés meg itt legyen
Viki, igen voltunk 4D-n mi a soroksári Brendonban, amugy asszem ott a legolcsóbb is, és mivel ez a Buy Way-ben van ami ugye nemrég nyilt, még nem annyira felkapott, igy elég gyorsan kapsz időpontot is. Olyan 15-20 perc 9000 Ft.
Folyásom hol van hol nincs, most perpill van, nem sok ahogy mondod, de ez természetes azt mondják. Lucia asszem jobban tudja, de vastag a méhnyálkahártya és emiatt ha jól emlékszem.
Lucia emlékeim szerint Te egy vékony testalkatú lány vagy, és már 87 cm?
Na tessék felrakni képeket had lássunk
Ha neveken nem is gondolkodtok azért remélem tudni akarjátok fiúk e vagy lányok
Akkor kapsz majd kék, és rózsaszin hátteret
Nekem nem volt ilyen barnázgatásos uh után, de a12. ha jól emlékszem nálam már hasi volt.
A védőnőm megdicsért milyen szép a bőrőm, én fürdés után alaposan bekenem vagy a Johnson, vagy a Dowe testápolójával. Eddig bevállt, de a barinőm mondta ez tipus kérdése is, mert Ő kenegethette bármivel akkor is megrepedt.
Share Beleirnám hogy várható születés ideje, de az nem fér ki
Vagy legyen várható szülés? De gondolom mindenki tudja ezek az időpontok nem a nagy könyvbe lettek beirva
Én is görcsöltem, de ez is természetes a 12. hétig mert rendeződnek bent a dolgok. Én szedtem a Magne B6-ot a 12. hétig amikor jött a görcs. De nekem olyan szinten hogy padlót fogtam, és mint amikor tök erősen megjön, és görcsöl az ember.
Ki mennyit szedett fel stimu alatt? Amugy ez mindenkinél törvényszerű? Én 61 kg-ról indultam, szurinál jött fel 5 kg, szóval a babával 66-ról indultam. Most vagyok 73-74 kg, és ehhez 162 cm vagyok. Nekem a talpam érzi rohadtul. Tornázom Rubint Réka kismama tornájára ami szerintem elég jó, csak a szövegétől megyek néha a falnak.