Na, megjöttünk. Tégelben semmi értelmeset nem láttam, én gatyókát akartam venni Lilinek, mert azokat kinőtte. Tipegőket is, némelyiket szekrényben, de azt már nem is veszek neki. Na, szóval volt kb. 1féle lánynadrág 3 színben, 4000-ért. Lofütyike. Majd benézek a Kabócába valamelyik nap.
Képzeljétek el:akartam venni Lilinek rizspépet, vagy hypoallergén tejpépet, hogy kicsit dúsítsam már neki a gyümölcsöket, és mind receptköteles! Ami nem hypoallergén, azt akár a DM-ben is megveheted...De miért?! Úgyhogy ha valaki lát valahol risz- vagy gabonapépet, jól jegyezze meg, és mesélje el nekem, hogy hol?
Ja, persze doktornénink szabadságon. Védőnőnek meg mondhatok akármit...
Lili most hozta ránka szívbajt:magára borította a virágcserepet! Tiszta föld lett, és vigyorgott ki alóla. Azt hittem a pakolás később jön.
Hát nem.
Amíg nem húzódott össze a köldöke Lilinek, addig én törölgettem alkohollal.
Csuklás: Lili mai napig sokat csuklik, főleg, hogy szopi után fél perccel már hason van. Nekünk Cebiont írt a doktornéni, ez C-vitamin csepp, de recept nélkül lehet venni. és ha csuklott, evbből adtam neki. Így ugye nem tartósítószeres citromlevet adtam és nem is kellett egy csomó citromot felvagdosnom miatta. Meg kell az a kis C vitamin is. Amúgy Lili is szereti a savanyút...Meg egy időben én adtam neki kamillateát, vagy megszoptattam, de mióta ilyen kis önálló, eldönti, hogy óhajt-e szopizni vagy inni, úgyhogy marad a Cebion.
Ja, lányok: van 7 db original K-vitamin (Konakion)ampullám. Maradt is, meg kiváltottam egy dobozzal, amit ki se nyitottunk, mert Lili már kap a tejen kívül mást is, így nem kell adnom. Kéri valaki? Mert akkor nem dobnám ki.
Edit, én mondtam:szívem szerint felgyújtottam volna azt a ruhát, amit ott rájuk adtak...
Álmomban se jöjjön elő.
Ne foglalkozz azal, hogy ki mit gondol arról, hogy neveled a gyerekedet. Imivel egyezzetek meg, aztán mindenki más le van tojva. Úgyis mindenki jön a hülye tanácsaival (még olyan is, akinek gyereke sincs), mindenkinek úgysem tudsz megfelelni, meg nem is kell, és ráadásul egymásnak ellentétes dolgokat is fogsz hallani. Majd lesz egy kis csönd, de a hozzátáplálás időszakánál majd megint jönnek az önjelölt táplálkozási szakértők, majd a nevelési tanácsadók stb.
Orsi, nekem az igazolást az utolsó tanácsadáson adták ide. Szerintem oda kell majd érte menni, ahová jártál. Vagy ahová -esetedben- utoljára jártál.