Na visszaolvastam, és a gép elé is kerültem végre!
Bea
Anna nagyon édi a hintás képen, majd ha már biztosan ül, még jobban fogja élvezni, akkor lesz majd csak móka és kacagás!
Rácsvédő tök jó, nekem is kéne egyet csinálni, mert amit kölcsönkaptunk, az egyrész vékony, másrészt hamarosan illene visszaadni, mert újra jön a baba náluk...
Apás helyzetről csak annyit, hogy mindenképp úgy dönts, ahogy Annával kettőtöknek szerinted a legjobb, csak a ti érdeketeket vedd figyelembe, senki másét!!!
És nagyon sajnálom, hogy így alakult...
Ja, és Szántódon voltunk, ott találtunk végül csak szállást.
Angi
Jó utat!!! és jobb időt!!!
Eszti
szupik a képek!!! Soproni út miért maradt el???
Tünde
Ma megbeszéltük barátnőmmel, hogy elmegyünk még egy ortopéd orvoshoz megnézetjük a lurkókat, aztán megyünk erre a masszázsra is!
Angika
Julcsi még mindig gyönyörű!!!!!!!!!!
a házunkban is született egy kisfiú, most egy hónapos, hááát én is megfogtam, és olyan fura volt, hogy ennyire picurka, és hogy FAnni már ilyen óriás bébi mellette!!!!
Rólunk:
Fanni ma evett egy kis krumplit, nagyon tetszett neki!!! 4 nap van a féléves koráig, de most megkóstóltattam már vele a barátnőmnél, mert mostanában egyre sűrűbben kéri a szopit, és éjszaka is felkel, szerintem azért mert éhes, úgyhogy úgy érzem már nem elégíti ki őt a gyümi és az anyatej. most kiderül, mi lesz éjszaka..
Ti hogy fogjátok kezdeni ezt a hozzátápit?
és még azt is akartam kérdezni, hogy ti már lejjebb tettétek az ágyban a matracot a piciknek? én még nem, de kezdek gondolkodni rajta, hogy le kéne ... ki tudja, mikor jön rá a tornázhatnék...
Tényleg nagyon eltűnt mindenki, remélem jól érzitek magatokat valahol, egy szép helyen!!!