Kedves Lányok (Andrea, Trixy, Ildikó többiek)!
Hát nagyon szépen köszönöm én is a tapasztalatokat, amiket megosztottatok a kezdő kismamákkal. A szülésznőm szerint a méhösszehúzódások és az ezzel járó haskeményedések feltétlen jelei a közeledő szülésnek. Na hát én ilyeneket nem éreztem eddig és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem is fogok. (39. hét) Tényleg biztos velejáró ez vagy nem mindenkinek törvényszerű?
Katus!
Én a Mega Toys (így kell írni?) székesfehérvári áruházában kaptam egy nagyon klassz leírást, hogy mi kell a babáknak. Hát az alapján vásároltam be. Nem tudom, hogy hol laksz és van-e a közeledben ilyen, de szerintem, ha felmész a honlapjukra
www.megatoys.hu, akkor ott is le van írva, vagy legalábbis utána tudsz érdeklődni telefonon. Ha ez nem sikerül szivesen leírom Neked. Van rajta egy-két dolog, ami felesleges, de biztos van a környezetedben olyan aki az alapján hasznos tanácsokat tud adni.
Mse!
Veled mi újság? Én úgy ütöm el az időt, hogy sokáig alszom reggel, sokáig reggelizem, aztán egy kis rendrakás ténykedés, séta, ebéd, utána pihenés, az este pedig már olyan gyorsan elrepül, ha az ember párja is otthon van. Kitartás. Pihenj sokat!
CsKatiról tud vki, vmit?
Sziasztok, szép, szélmentes napot mindenkinek!
Geri
Évi!
Én vettem 3 csomag újszülött pelenkát Pamperst. 28 db van egy csomagban. Azt mondják Liberóban is van ilyen, de azt nem lehet kapni. A tegnapi mérések alapján 3 kiló 2-30 deka a kicsim, biztos tudja majd használni, de azt mondják nem minden babára jó. Szerintem természetes, hogy minden gondolatod a babuci körül forog, hát jelentősen meg fogja változtatni az életünket, nem? A szüléstől én sem félek szerintem, ha más is végigcsinálta, akkor nekünk sem lesz gond. Optimistának kell lenni. Beszélgess a piciddel, hogy bújjon ki hamar, mert az neki is jó meg neked is. Állítólag ez nagyon sokat használ. Én már egész magzat kora óta hetente 2-3 alkalommal beszélek erről vele. Egyébként folyamatosan.
Hédinek és a picinek sok boldogságot kívánok és kitartást és egészséget!