Sziasztok lánykáim,
először is neked KrumplisPogikám, hatalmas üdvözlet! Tudod, hogy mi a nickneve a Franciahonba szakadt barátnőmnek, akit idestova (atyaég) 3 éve ismertem meg a Neten (ő is PCOS-os, metforminos babája most 3 hónapos)? Kiskrumpli!
Hát én csak javaslom, hogy ha időd engedi, mindent olvass el, mert egy idő után itt mi már átmentünk amolyan brazilos szappanoperába... olyan februártól... ugye, csajok??
Babancs, szerintem pszichés alapon meg nem lehet csak úgy ezeket produkálni, de nem is értem, miért még mindig házidokiknál rovod a köröket? Vagy endokrinológushoz kell beutaló?
Milyen alapon jelenti ki a vén szipirtyó házidokid 2 éves leleted alapján, hogy a pajzsmirigyed köszi jól van? Hát seggbe kéne rúgni az ilyet!
Amúgy a hőd, ha felment, akkor vagy beteg vagy, vagy pé-d volt!
Nóra szerintem bekapta a legyet...
Kandika! Szegény lüke lemaradott Norkát világosítsd fel légyszi a ciklusod állásáról. Azt látom, hogy 40.nap fele mész. De mikor volt pé-d? És mióta szeded a progit? Szeded-e még? Miért nem jön meg? Miért a szombat a vízválasztó? Bocsi de mindent tudni akarok!
Kezem csuriban!
Ginuska, ti mikor kezdhettek új ciklust kb., az hogy lesz?
Jelentem, mi megvoltunk ma a doktornőnél kontrollon. Nem is gondolnátok, de tegnap Bogi a névnapján már kereken 8 hetes volt. És tegnap megfordult, hasról hátra - de hol? A kádban, a hasamon. Vagy ötször. Na persze nem egymás után, mert akkora azért nem vagyok. Csak az a baj, hogy járókában meg nem gyakorol, mert egyedül nem szeret lenni, csak anya ölében, úgyhogy rajtam tornázik állandóan.
Úgyhogy Csakegy, félned már nem kell tőle, elég kis stramm lányka, a fejét jól tartja, jó a fogása, max. majd vet rajtad egy bukfencet.
Már 5 és fél kiló az 58 centijéhez.
Asszem a BMI indexe kiverné a plafont. Az elefántcombja miatt erős korlátozásokat szenvedünk a ruházkodásban.
Most úgy alszik, hogy felém csak a segge mered a járókából. Tudjátok, térden állva, orra borulva, kézzel előre, mint az iszlámok, mikor imádkoznak.
A tegnapi nap legviccesebb jelenete: olyan hangosan belepúzott a vízbe, mikor fürödtünk, hogy megijedt.
Csakegy, fekvés, nem ám számítógéphez lopódzkodás!
Beveszed az utrot vagy sem? A hasad ugye nem fájdogál?
pusz Norka