Sziasztok!
Tegnap reggel írtam egy hozzászólást, de mikor küldtem volna el, elszállt. Hú, de mérges lettem, másik megírására meg már nem volt időm Pont nekem szállt el, aki annyiszor mondom, hogy el kell word-ben menteni De most elmentem! Hihihi
Szóval jól vagyunk! Veronika tegnap iszonyú hisztis volt, alig aludt, tuti, hogy érezte a közeledő frontot. Egyébként jó baba! Éjszaka ő alszik a legnyugodtabban, legjobban Este 8-9 körül letesszük és alszik hajnalig (4-6 között kel valahogy). Egyre többet nézelődik, egyre figyelmesebb. A súlya is szépen gyarapszik, tegnap voltunk tanácsadáson, 4 kg kereken. Múlt héten anyatejet is kapott, mert itt nyaralt egy kedves család, ahol a baba Veronikával közel egyidős és anyukájának sok teje van, így napi két adagot kaptunk. Nagyon örültem neki, pláne, hogy Veronika szívesen ette. Egyszer volt csak egy kis gikszer, mert az anyuka egy kevés babot evett egyik nap és bizony volt pocakfájás.
Nagy vendégjárás is van nálunk. Múlt héten legjobb barátnőmék voltak itt, nekik egy 16 hónapos kislányuk van és januárra várják a kistesót. Nem sokat csavarogtunk, leginkább idehaza voltunk, de igazán jól éreztük magunkat. Ma délután pedig sógoromék jönnek az 5 éves kisfiukkal. Kíváncsi leszek, hogy lesznek majd el a gyerekek, mert tavaly nem telt el úgy 10 perc, hogy vagy Vivien vagy Lackó ne ordított volna, annyira nem jöttek ki egymással. Bízom benne, hogy 1 év sok idő és mind a ketten változtak
Jövő héten meg anyukám jön 2 hétre, már nagyon várom, mert akkor lesz egy pici szabadságom Egy csomó dolgot szeretnék intézni, főleg azt, hogy felvennénk a szocpolt és valami jó kis hitelt és szeretnék házat építeni. Ezek után kéne járni, információkat szerezni, telket nézni, stb. Biztos nagy meló egy ház felépítése és sok pénz kell hozzá, de én már olyan lelkes vagyok, úgy várom! Tervezgetem a fejemben, olyan jó lenne egy saját kégli, ami tényleg a mienk (pár évtized múlva, miután letörlesztjük a kölcsönt…). Főleg kedvet kaptam, ahogy nézegettem a képeiteket, szép lakásaitokról
Képzeljétek, a befőzésbe meg úgy belejöttem, hogy múlt héten vettünk 30 kg sárgabarackot és most már ott vigyorognak lekvár képében az üvegekben. Kb. két hét múlva meg őszibarackot akarok venni és befőttnek fogom eltenni. Otthonról azt hoztam magammal, hogy milyen macera a befőzés, aztán ahogy kipróbáltam, rájöttem, hogy nem is igaz és nagyon élvezem
Mindjárt teszek fel képeket is és sok puszit küldök Nektek!
Ja, még azt akartam elmondani, hogy tegnap beszéltem telefonon Cirbivel, sok puszit küld mindenkinek. Jól vannak, Borikának jönnek a fogai, ezt időnként nehezebben viseli, de amúgy minden oké. Szépen fejlődik a nagylány, rengeteg örömük van benne a szüleinek. Most vidéken élnek, kb. szeptembertől lesz újra netközelben, de addig is szeretettel gondol a mi kis csapatunkra. Ősszel fotókat is fog majd küldeni.