Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Tudtok erre mondani valamit?

Athiz, Ági!
Zsazsóka szed méhpempőt, esetleg tőle kérdezzetek.

Áfonya!
Csak megugrik holnapra az a hő!!
Vendég

Junko,
én főleg azt tudom erre mondani, hogy ez tök jóóóóó :)Peteérést 11. nap környékére tenném, de mér ilyen ez a görbe? Már hogy szürke meg furán néz ki... ez valami egyedi megoldás?
Vendég

Junkó, szerintem is tuti a hőd, ha ilyen marad és nem esik le, akkor sok esélyed van a babusra! De lehet, hogy valami másféle hőgörbeszt kéne csinálni, mert ez nem jelöl ugye semmilyen pé-t, márpedig az szerintem is volt.
Vendég

Athiz, Áfonya!
Köszi.
Lusta vagyok fertizni, ezért simán excelbe írom az adatokat. Nem hinném, hogy egy gép jobban tudja nálatok, mikor volt pé-m. :)
Ja ha 11. cn, az baj, mert csak 12-én voltunk együtt. Meg a 9 cn-en.
Viszont visszanézve ebben az időszakban sosem volt még iylen magas a hőm. Na persze lehet mert hőmérőt váltottam. A digitálisat totálisan kimerítettem...
Vendég

Junko a bizalmat köszönjük :)
Lehetett az a 11 tulképpen 12 is mert hirtelen ugrás nincs, csak felmászott.
Én feküdtem egy órát, olvastam, és utána hőt mértem (tudom tudom hogy semmit nem ér, de akkor is...) és 37 fok lett. Jó persze ez délutáni meg meleg is van de reménykedem...
Vendég

Junko, úgy gondolom, hogy inkább a 13. napon volt a peteérés, és akkor biza simán lehet baba belőle! Már csak azért is, mert ott ugrott egy picit nagyobbacskát! Na?

Áfi, nyugi, reggel megtudod az igazságot! Ha lehetne, én a nap minden percében mérném a hőmet, de túl sok értelme nincs,
SAJNOS! Nagyon remélem, minden jól alakul majd holnap, és boldog leszel 9 hónapon és egy életen át!

Pusz

U.i.: nagyon aggódom Csakegy és a babája miatt! Remélem, nincs semmi bajuk!
Vendég

Athiz,
nekem is sokat eszembe jutnak Csakegyék, remélem írni fog ahogy hazaér. Mindennek ellenére biztosra veszem hogy nincs semmi bajuk, talán megemelik neki a progipótlás mértékét, de nem lesz semmi baj. Eddig igazat adtam Csakegynek a nyaralást illetően, a ma történtek után már én sem mennék sátorozni külföldre ahol minden orvosi segítség kilőve.
Vendég

Junkó!
A 9. napikitartó csajszik megvárták a 11-ipetit, ha pedik nem, akkor a fürge krapekok pont jó helyen csípték meg a támadásra váró sejtet! :)

Csakegynek - aki már hála a nagyszakállúnak nem is csak egy - én is szurkolok! Nem lesz semmi gond, csak jól kinyaralják magukat...:)

Kép
zölddisznó

Clostis csajok!

Nektek is ilyen baromira szokott fájni a hasatok pe. előtt-után?

Kép
zölddisznó

Sziasztok, ide is bekopizom :)

Vagyok. 2 és fél órát kellett várni... Sote...

Viszont: a doki tündéri volt, teljesen egyetért a metforminnal, még azt is megkérdezte, hogy szedhetem-e a 12. hét után avagy sem... mert ő jó ötletnek tartja. Türelmes volt, precíz, alapos, lekérte a belgyógyászom által lekért leleteket stb. (ismeri - és legutóbb láttam is őt kijönni a belgyógyászomtól) Már bejött a nővér és rászólt, hogy siessen mert sokan várnak de akkor sem rohant Smile (hja... megadta a magánrendelője paramétereit... ha szülész kellene...)

A lényeg: a vérzés tutira belülről jön, de nem volt UH úgyhogy nem tudta megmondani, honnan (eddig se tudták). Diagnózis: fenyegető vetélés :( (mondjuk mondta, hogy mindig ez, ha nincs meg a vérzés oka). Szerencsére legalább nem görcsölök.

Leállította a napi egy utrót. Azt mondta, hogy ilyen progeszteronszint mellett még ha ingadozna is akkor sem kellene az utro. Az csak jobban bekavar - blokkolja a szervezet saját hormongyártását. De ha szedném akkor is 3*2-t kellene, hogy értelme legyen. De ne szedjem. Felírt 3 dobozzal de mondta, hogy egyáltalán nincs rá szükségem, olyan marha magas a progiszintem (40 fölött volt anno 18-án).

Szedjek Rutascorbint is.

Ja. Felírt még egy hüvelykúpot (a férjem rohangál pont érte) hátha valami gyulladás van. Az is lehet, hogy a gyökékezelendő fogam a hibás. Holnap CRP kontroll, hogy nincs-e valami gulladás a szervezetemben. Aztán meglátjuk.

Most itthon heverek. Egész héten. Jövő héten meg vagy betegszabi (ha még vérzek) vagy elmegyünk valahová egy hétre itt Mo-n. Aztán lehet, hogy még egy hétre Ausztriába de azt majd meglátjuk. De pihenni kell valahol. Különben bedilizünk. Csakhát a nagy útba végül nem merek belevágni.

Köszi a szurkolást... remélem tényleg kapaszkodik a baba Smile

(ja... durva... anyósom egyik barátnőjével találkoztunk a nőgyógyászaton... de megegyeztünk, hogy nem találkoztunk... aszitte, sima rákszűrésre mentem... csak nem értette, hogy engem miért hívnak be hamarabb, mint őt aki fél órával korábban jött és miért vagyok bent olyan sokáig... de a férjem megnyugtatta, hogy ááá... semmi :)
Vendég

Áfonya
Figyuka:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Nemsokára Fókusz! (gynevacos) ...akit érdekel

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi az értékelést szuperek vagytok! még nem olvastam rendesen el a dolgokat de Csakegy végre végre jó doki és pihenni fogsz,a nyaralás így is jó lesz!! Drukkok mennek++++++++ ez a doki a befutó??

Zöld! nekem most a pé napján és után nagyon fájt a pocim ülve menés közben már majdnem sírtam hogy ez biztosan valami nagy gáz lehet nem is pé...az átlag emberek nem érzik? eddig nem is tudtam,hogy ilyen létezik...hát mensim sem volt.. :lol:

Szia Okr!!! hiányoztál!! hogy vagy anyós?
Vendég

Mazsi, gondolom láttad a Gynevac-os infokat. Én mindenesetre megbeszélem a dokimmal jövő héten, hátha áldását adja, hogy kilyukasztgassák a bőröcskémet. Nekem sűrűn szokott fáj a petefészkem, és sűrűn kéne használnom a Lactobacillus kúpot, úgyhogy lehet, hogy ezzel ezt kiválthatnám!
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Junko, ez jol nez ki :)

Kokusz, jo lenne ha meg kuszna felfele......

Okriszti szia, mizu, regen voltal :P

Velem semmi extra, tegnap egyutt voltunk apaval es azt mondta, ez tuti baby lesz :) Edi pofa :) .En a mult honapban is ezt ereztem....Ma is megprobalom megvarni meg hazajon a munkabol, mert ma reggel szokatlanul alacsony volt a hom. Neha neha azert megmerem :D

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, a tickered alapján is középidőben vagy, úgyhogy hajrá, aput kapd el egy újabb fordulóra! Annyira édik tudnak lenni ezek a pasik. Múltkor az én párom is ezt mondta, hogy ez most tutkóra baba lesz, de sajna nem lett. Kívánom, hogy nektek másképp alakuljon, és igaza legyen a párocskádnak! :wink:
Vendég

A laktobacillus kúp nem a hüvelyi gombákra jó?
Kekem sajna 2-3 havonta előjön. Ezért is szeretném a gynevacot.

Pénteken dokizok, majd terelgetem a szót!

Kép
zölddisznó

Mazsi, a gombás fertőzést önmagában ez a kúp nem gyógyítja, de a megelőzésére, a hüvelyi flóra karbantartására és rendbehozatalára alkalmazzák. Én ezért kaptam, nem gombuszra. A Gynevac viszont gombás fertőzésre is alkalmas, ezért is lenne neked jó!
Vendég

Sziasztok lánykák!
Nem azért nem jövök,mert hanyagolni akarlak titeket,hanem azért mert 3 topikot nem tudok teljesen nyomonkövetni :oops: Azért időnként benézek! :D

Görbére fel!

KépKép

KépKép
okr

Na szép reggelt!

A mai hőtáblám:

Kép

Remélem, mindenki jól van és lesz a mai napon, én olyan fáradtnak érzem magamat, mint a dög.
Vendég

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Ferti Circle-n hogyan kell belépni, ha már regisztráltam, mert eddig mindig az ingyenes 30 naposra létem rá, ott megjelentek az adataim, és ott alul megnyomtam a helyeslő gombot, már ott is teremtem a hőtáblámnál. Viszont ma eltűntek az adataim, és így a hőtáblám is! Most akkor mi van? Még jó, hogy a másik két táblát is vezetem, ugyan nem is tudom, minek!
Vendég

Na most nem azért mondom de ezt nézzétek meg :D :
Ez a szájban mérős görbém:
Kép

Ez pedig a hüvelyben mérős:
Kép

És nagyon köszönöm mindenkinek aki biztatott!!!
Így felesleges az UH, nem megyek sehova.
Holnaptól szedem a Duphastont, és növesztgetem az ikreket :lol:
Vendég

Áfi, ugye mondtuk, hogy kár aggódni, nagyon szép emelkedés, remélem feltör a csúcsra, és boldog anyuka leszel duplán :lol: !
Egyébként a hőmérő lehet, hogy pár fokkal lejjebb méri az orálisat, viszont ugyanúgy mutatja a többi adatot. Tehát a terhes lennél, azt ugyanúgy megtudod akkor is, ha szájban, mintha hüvelyben méred.
Vendég

Athiz,
az én tapasztalatom szerint a hüvelyi valamivel kevésbé érzékeny az olyanokra hogy ki voltál-e épp takarózva vagy nem, fáztál-e ébredéskor vagy izzadtál. Kicsivel stabilabb görbét ad, és ahol 1 tizedeken múlnak dolgok ott esetleg fontos lehet. Én erre ebben a hónapban jöttem rá, sejtettem persze elöbb is, azért csináltam ezt a duplán mérős kísérletet. Jövő hónaptól csak hüvelyben mérek, szerintem pontosabb.
Vendég

Oké, biztosan jobb a hüvelyi mérés, de én azért maradok az orinál, már csak azért is, mert ezt is alig tudom méricskélni Szili miatt, ugyanis éjszaka átjön az ágyikómba, és reggel már nagyon forgolódik, akkor meg már nem akarok nagyon mocorogni, nehogy felébredjen. Persze rá pár percre általában mégis felébred! Na mindegy, szerintem így is jó a mérés, a baba meg a méréstől még eddig nem jött sajna, de talán nálad célba ér a katicád, és babává válik :shock: :D !
Vendég

Hát igen, úgy tényleg necces a dolog ha melletted alszik a kisfiad :D Úgy én sem dugdosnék oda semmit. Szájban is jó persze! Kicsit tán pontatlanabb, de a gyerek tényleg nem ezen múlik :)
Vendég

Áfonya!

Na látod megy ez.
Vendég

Szépséges jó reggelt mindenkinek!

Athiz!
Lassan kezdődhet az "élvezeti hancúr", egy-két bemelegítő tétmentesrosszalkodás. :)

Áfi!
Nagyon szép! csak így tovább!
FC-n : member login (fent jobbra)

Szerintem is jó mindkét helyen történő mérés, bár a szakirodalom szerint igazi bázishőt legjobb popsiban mérni. Az sosem ingadozik, nagyon megbízható. ... csak nekem fujj!

Én:
reggel éhgyomorra méhpempő, grapefruitmag-kivonat, protexin - már egy nap alatt múlnak el a vargányás tünetek. Ez jó. Meg az is, hogy nincs olyan meleg.
De a legjobb,hogy ma is jön apa!!!

Kép

Puszik

Kép
zölddisznó

Junko,
annyit törtem a fejem de egyszerűen képtelen vagyok rájönni, akárhogy nézem. Áruld már el kérlek mi szopja a képeden a cumisüvegből a tejet??? :shock: :D
Vendég

Coca,
hűűű ez nagyon szép! Magasabb mint a Himalája! :)
"FC-n : member login (fent jobbra)" :arrow: ezt sajnos nem értem... mi akart ez lenni? :shock:
Vendég

Áfi!
Bocsi, azt Athiz kérdezte.

Ti mit főztök ma?

Kép
zölddisznó

Áfonya!
Egy kis vidra. Nagyon szeretm őket. Sajnos nem az én kezemben van, de drága. Áll. a szegedi VP-ben vannak. Bár másr biztos jó nagyok.

Zöldi!
Jól alakul a te görbéd is. Együttlétek is tökéletesnek tűnnek.
Ja és köszi a szakmai hozzászólást, most valahogy annyira reménykedek. Elégedett vagyok a görbémmel, és talán, talán jókor is voltunk együtt.

Melcsi!
Akkor azért ma is erősítsetek rá.

Kokusz!
Ezért lehet, hogya neked tetszeni fog ez a Rudolf. Mondom én elég ramaty állapotban voltam, férjem meg kicsit be volt sörözve, így nem sok jóra számítottam.
Vendég

Junko!
Hol a hőd?

Kép
zölddisznó

Coca,
tojásoslecsót. Tegnap tökfőzelék volt sült sonkával. (Pörkölttel szeretem csak lusta voltam.
Vendég

Áfi!

Mindkettőt imádom. Minden hétem főzök lecsót, annyira fini. Nálunk a fokhagymás-spenótos-tészta paprikáscsirkével nyert.

Megyek is vásárolni!

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Hááát ma nem raktam föl, mert semmi lényeges. 37-nek láttam, aztán kicsit később megnéztem 36,9. Majd holnap rakok föl.
Egyenlőre sztem jó.
Vendég

Sziasztok

Megjöttem a dokitól, minden oké. Nincs ciszta és megvolt az ovuláció, méhnyálkahártya 7,5 mm. Ma a hőm is feljebb kúszott, 37 volt :)
Képzeljétek, az uh-nál mikor vártam ült mellettem egy kismama bazi nagy pocakkal és dumált egy másikkal. Mára van kiírva de még nem indult el a szülés. Na ilyen dumát nyomatott: Már rohadtul unja az egészet és kijöhetne már ez a gyerek mert ő nem hajlandó benn feküdni ebben a tetves kórházban ezért. És egyébként is neki menni kell autót venni a férjével. Basszus komolyan kedvem lett volna beszólni neki .... de nem akartam mert tuti elszállt volna az agyam. Ilyen helyre születnek gyerekek :(
kokusz

Kokusz, ez tényleg szomorú, és én is mindig felháborodom, és sírógörcsöm támad, amikor ilyen bunkó és gyerekellenes helyre pottyant a gólya babát! Mi meg itt szarakodunk hónapokig, évekig, hogy legyen már egy kis poronty, netán több, és csalódás sorozatokat élünk meg, miközben az ilyen hozzá méltatlan embereknek egész babatömeg lepi el a házát!

Na, ezt is jól kiírtam magamból! Bocsi
Vendég

Jajj, remélem, senkit nem bántottam meg! Nem vagyok én ilyen! :oops:
Vendég

Athiz

Igen nekem is ez a véleményem ..... Komolyan olyan volt a csaj mintha a háta közepére kívánta volna azt a gyereket. Én ezt nem értem .... és nem is fogom soha megérteni.
kokusz

A tesóm védőnő. ...na , Ő tudna mesélni. Ráadásul a "nyócker"ben.

Kép
zölddisznó

Mivan Lyányok?
Mindenki középidős és huncutkodik egész délután? :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok,

de jo, hogy nem irtatok ma sokat, vegig tudtam olvasni :)

Athiz,Kokusz teljes mertekben egyetertek veletek, osztom a velemenyeeket. De csajok tudjatok mi a rosszban a jo?Megkuzdunk a baby-ert es imadni fogjuk a szulest is boldogsagnak fogjuk megelni, nem nyugnek. Mi fogjuk igazan ertekelni azt, hogy milyen az anyasag es nem ezek a kismamak :) . Inkabb jojjon ossze kesobb, mint hogy ilyen ember legyek.

Afonya, latod, nem szabad feleslegesen aggodni, megy ez :)

Zoldike, jo lesz ez is :)
Nalunk egyebkent krumplifozelek volt :)

Junko, ezt mar en is akartam kerdezni. Rejtely megoldva. :) Gyurunk apaval gyurunk, de aztan tegnap mire megjott en elaludtam.Sajnos. A hom meg mindig lent volt reggel, ugyhogy a ma estere oszpontositunk......

Eszrevettetek, hogy milyen kevesen maradtunk? Nagyon nyar van es mindenki nyaral, vagy atment mindenki a babas topic-ba? :)

Puszika
Melcsi

Kép
melcsi6

Zolidke, lehet, hogy ratapintottal a lenyegre? :) Mindenki S.x-el :lol: ?

Zoldi, akkor mi valamit nagyon elszurtunk :lol: :lol: ...

Kép
melcsi6

Nyugi Melcsi!
Apa most telefonált, hogy már itt van a kertek alatt. Vacsi, oszt.....

Ti se nézzetek me TV-t!

Kép
zölddisznó

Nyugi lányok, nem lett mindenki erotomán, inkább nyaralnak sokan :D
A szülést megélni örömként... nem tudom. Én olvastam pár lelkendező élménybeszámolót, hogy mekkora élmény meg minden, de én ezt nem tudom elhinni. Lehet hogy velem van a baj. Vagy nem kellett volna néznem a szülőszoba című sorozatot anno :D
Vendég

Nem TVt nézni??? :shock: Hiszen ma van a Dr House!!! :P
Vendég

Hello, sajna én sem szexizek, mert ugye itt van a fiam, és hát rosszul mutatna a dolog! :lol:
Na de ha kettesben lennénk, biztosan pajzánkodnánk egy jót, tegyétek ti is, ha épp nem alszotok el. Nálunk szinte minden este megy a küzdelem az elalvás ellen, hol Ő, hol én küzdünk, van, hogy mindketten az alvás mellett tesszük le a voksot, és persze néha szeretkezésre is adjuk a fejünket, meg mást!

Melcsi gyerünk, szerintem most startoljatok rá, mert lehet, hogy holnap hőemelkedés lesz nálad!

Malacka, ti is huncizzatok még! Biztos ami biztos! :wink:
Vendég

Vacsit befaltuk, küldtünk utána egy pohárka tokai furmintot, és most nem fogunk House-t nézni!

Jó, és termékeny éjszakát mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Vacsit befaltuk, küldtünk utána egy pohárka tokai furmintot, és most nem fogunk House-t nézni!

Jó, és termékeny éjszakát mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?