Nahát, nem gondoltam, hogy már szinte mindenkinek megjött.
Csibb
Márknál is volt, mikor megszületett, hogy befelé tartotta a lábát, nekem egyből mondták, hogy a külső talpélét maszírozzam, 2 hét alatt el is múlt.
Jó pofa a játék!
Én is vettem már ilyesmit. Bejött!
Dévény Annát én is csak ajánlani tudom, nagyon jókat hallottam és olvastam róla!
Kincs
Jó hamar megjött neked!Azta!
Anita
Szerintem nagyon sokat változott Boti a születése óta, ugye?
Gondoltam hogy a mensiről írsz
Bea80
Én is csak szoptatok még, ezért nem értettem hova ez a sietség
Nálunk is ezt csinálja Márk, simán megy a visszafordulás, mégse csinálja nagyon, pedig már lassan kúsznia kéne.
Én azt a programot nem ismerem, nem tudok segíteni.
Babszika
Bele sem gondoltam, hogy merész
Most hogy mondod!
Mi megbeszéltük Apával, hogy nem szedem a cerazettet, mert azt írja az útmutató, hogy belemegy a tejbe az a kis hormon ami van a fogiban, ez tök rémisztő, hiszen mindenre úgy vigyázok, mit eszek, meg mit iszok...na szóval megállapodtunk hogy vigyázunk.
Gumi!
(marhára csípjük)
Angi79
Á nem bizti hogy te is így jársz, amíg szoptatsz elvileg nem jön meg...mi vagyunk a kivételek itt páran!
Tündi
Nekem nem fájt, meg túl sok sem, (ma már szinte alig), de hirtelen lányos zavaromba azt sem tudtam mi az, mi történt.
Bettinának nem semmi a sérója! Tyűha, adhatnátok pár tincset nekünk, mert alig van
Nem is tudtam hogy harmadik gyerkőc Bettina!
Petri
Ide is írom, hátha nem láttad a másikban!
Köszi a Micimackót!!
Nálunk a kaja 6x van kb. Úgy hogy éjjel nem kel fel.
A tegnap nálunk is nyűgi volt, alig akart elaludni, pedig de néztem volna az úszás EB-t. Folyamatosan játszani kellett őkelmével, így nem sokat láttam belőle. Ma meg az M1 adásunk nincsen, az összes többi van, á ez az én formám
A.