Új privát üzeneted érkezett!

Vivi!
Nagyon drukkoltam, de még ő nem a tiéd volt. Majd a következő!
Tudom, hogy kicsit csalódott vagy de ha itt lesz a te kicsikéd, annál boldogabb leszel.
Moncsi!
De nagy már ez a fiú, ha ilyen szépen gyarapszik annyira csak nem éhezhetett. A szuriknál én is jobban féltem mint a gyerekeim, de mikor olyan picik és védtelenek..
Na megyek dolgozni, szép napot nektek és nincs szomorkodás!
simineni

Jól vagyok, egy kicsit szomorkodok, de ez természetes! A tegnap vásárólt kispárnát átöletem és mondtam Jézuskának, hogy lassan azért nekünk is jó lenne egy kisbaba. Nagyon fogunk rá vigyázni, amíg élünk szeretni fogjuk tiszta szívvel. Talán meghallgatott és ha eljön az idő, kapunk egy édes mókuskát.
Köszönöm Nektek, hogy velünk izgultatok, remélem legközelebb azért telefonálnak nekünk, mert a babánk csak ránk vár és senki másra elöttünk!
Kép
Puszi mindenkinek!

Kép
vivi1

Sziasztok!
Sajnálom, ami történt, Vivi1, biztos nagyon nehéz most neked!
Mi azt hiszem ugyanott várakozunk, az I. Mártinál, ugye?
Mi 23 hónapja várunk, akikkel a tanfolyamon voltunk, itt a helyi TEGYESZ-nél, még senki nem kapott babát!
Mi mondjuk kikötöttük, hogy kefejezetten újszülött babát kérünk és nem vállaltunk félromát, természetesen ez nagyon megnehezíti a dolgunkat!
Meg persze a sor is nagyon régóta áll!
De nem baj, eljön majd a mi időnk!!!!!! :wink:
Pirinyócska
pirinyocska

hahóóóóóó!

Gabszi: Mindenképpen megyünk nyaralni, már nagyon várjuk. Nem leszünk egyedül, egy baráti párral megyünk, együtt jártunk fősulira és a barátság megmaradt. Tavaly is együtt voltunk a Balatonon. :)
csak nem lesz gond. :)

Tirza: Hajdúszoboszlóra megyünk, ezt a helyet azok találták, akikkel nyaralni fogunk. :) Egy házacska, ahol csak mi leszünk, közel a fürdőhöz. :) Nagyon dögös a mez, úgy látom, ha fiú, ha lány, focizni fog. :) Ez olyan, mint nálunk a horgászat :)

Vivi: :( Eljön a Ti napotok, ne félj. Tudjuk, hogy nagyon nehéz várni, de kibírjuk. Mindent azért a pici emberkéért, aki boldoggá tesz minket és cserébe mi a szívünket és az életünket adjuk neki.

Sajnálatos, hogy az örökbefogadást szervező ügyintézők a TEGYESZ-nél nem kellőképpen empatikusak. Amikor olvasok arról, hogy mi módon keltenek reményt, elgondolkodom, hogy vajon ők mit éreznének?

Móncsi: mi is nagyon sokat vagyunk Gergővel egyedül. :( 5 hónapja apának egy szabad hétvégéje volt és most péntektől hétfőig 4 nap, a lába miatt. ma már ment dolgozni. :(
Ha Gergő meghallja a hangját, majd kiugrik a bőréből örömében. :)

Simineni: oltást én sem viseltem jól soha, azt mondta a gyerekorvosunk, hogy olyan szemrehányó tekinettell tudok rá nézni ( ez persze nem tudatos ), hogy zavarba jön tőle. :oops:
Szegényke.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Pirinyocska!
Mi is az I. Mártikához tartozunk. Nagyon kedves, minden kérdésemre normális választ kapok tőle.
A mi tanfolyamunkról az egyik pár 3 hónap után kapott babát. Ők is másfél éves korig vállalták mint mi. Mi sajnos nem jöhettünk szóba, mert a baba is ebben a városban lakott nevelőszülőknél ahol mi.
De majd eljön a mi időnk is, és mi is mesélhetjük a jó babás történeteket! :wink:
Puszi

Kép
vivi1

Pirinyócska: mit jósol a TEGYESZ esélyként Nektek?
Mi anno 3 hónapig jelöltünk meg babát - első körben. Aztán amikor kiderült, hogy kolléga vagyok, akkor elmondták, hogy esélytelen a dolog, mert 4 hónaposan kerülnk be a rendszerbe a gyerekek. és akkor őszintén elmondták, hogy hogyan is működnek a dolgok.
Persze létezik, hogy megyénként a dolog változó. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Nálad még csak június 13. van? Az meg hogy lehet? :lol:

Hajdúszoboszló biztos szép hely, meg a nyakadnak is jót tesz a gyógyvíz! :wink:

Kép
vivi1

Kelimoni!
Látom a gép kijavította a dátumod! Nem hülyültem meg! :lol:

Kép
vivi1

Kelimoni:
Nem jósolnak semmit! Két barátnőm kapott itt a TEGYESZ-nél újszülöttet, mindketten kb. 1 év alatt! Most nagyon megállt a dolog. :cry:
De elvileg bármelyik percben telefonálhatnak...
Szerintem ez hülyeség, hogy 4 hónaposan kerül be a gyermek a rendszerbe, gondolj bele, ha egy babát otthagy a mamája a kórházban, akkor őt már a kórházból örökbeadják, nekem több ismerősöm is kapott már újszülöttet az itteni TEGYESZ-től. Csak hát a várakozás valami horror :twisted:
Nagyon örülök neked Vivi1, majd infózunk egymásnak!
Puszi mindenkinek
pirinyocska

Pirinyocska!
Én is örülök Neked, Gabcsi a Gólya fórumon, ő is megyei!
Nekünk a Mártika ajánlott, hogy szabjuk nagyobb határokat, mert akkor jobbak az esélyeink. De én is ismerek olyat, aki a megyénken újszülöttet vitt haza. Lehet, hogy egyről beszélünk! :D

Kép
vivi1

Ez szuper! Elég sok időbe telt rájönni, hogy ugyanoda tartozunk!
:P
pirinyocska

Sziasztok!

Lányok! Melyik is az a megye, ahová tartoztok? Persze, csak ha nem titkos :D

Pirinyócska!
Örülök, hogy újra itt vagy! :D

Vivi!
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!!!Nekünk is voltak plussz "köreink", amit futottunk, de hogy őszinte legyek, nem várok a Tegyesztől semmit!

Kelimoni!
Mi is megyünk H.szoboszlóra pár napra, illetve a Keleti-partra. Remélem, szép időtök lesz és jól érzitek majd magatok!

Móncsi!
Nagyon szépek a paramétereitek! Csak kérdem, nem refluxos a baba? Én már mindenkitől megkérdezem, mióta Regivel így megszenvedtünk!

Jön az enyhülés! Hurrá!!!

Köszi a gratulákat! Puszi

Kép

Kép
rayo

Kelimoni
Kereshetsz bármikor, amit tudok, segítek, addig is jobbulást és jó nyaralást kívánok 8)

Vivi
Nyugi. Minden rendben lesz, majd meglátod :lol: Előbb, utóbb jön a Ti babátok is.

Vivi, Pirinyocska
Nem tudom, hogy melyik megyéhez tartoztok, én Pest megyés vagyok, és 0-6 hónapi jelőltük az életkort. A tegyeszes ügyintéző tavaly szeptemberben azt mondta, hogy Pest megyében 199-en várnak újszülöttre, várakozási idő 5 év :( Számomra ez olyan távoli és elérhetetlen.

A Gólyhíres forumon Nikinozsó megírta az ez évi statisztikát.

Süni, Napsugi, Ildikó, Amneris... és a többiek - merre vagytok, hogy vagytok :!: :?:

Mindenkinek puszi
Tviky

Kép
tviky

Rayo! Győr-Moson-Sopron megyéről van szó. Szuperboszi is hozzánk tartozik :D

Hurrá! Nálunk egésznap esik az eső!!!!!

Kép
vivi1

Rayo, leírod a reflux korai tüneteit? Bár Zsófi hetente átlag 200 g-ot hízik ( bár ez most lelassult!), igazi kis vasgyúró, 60 cm és 5,5 kg. Ha megtennéd, hogy leírod, szerintem mindannyian tanulhatnánk belőle, és előbb észrevenni a bajt mindig jól jön!

Tvicky, nálunk a tanfolyamon decemberben azt mondták Pest megyében szinte lehetetleség újszülött babát kapni, ezért inkább sokan budapesti címre jelentkeznek át. ( TEGYESZ-ről van szó!) Az ok valami olyasmi, hogy a megyében már új gondozási rendszert vezettek be, nincsenek csecsemőotthonba kerülő babák, hanem rögtön családba, nevelőszülőkhöz kerülnek, így gyakran ők fogadják örökbe a kicsiket. Remélem nem értettem félre semmit, és jók az emlékeim... :roll:

Nikinozsó statisztikájában a 20. baba= Zsófi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Tvicky=tviky :oops:

Győr-Moson ....eső???????
A családom másik fele Vas megyében van. Ez nem jó hír! :cry:

Kép
Kép
ggabszi

Fiamka telefonál:

-Hallo - csókoom - Geencsé (vezetéknevünk) - szia - Boldi - kuki - csiga - Bärbö (anyukám) - Geencsé - csókoom

Minden benne van, ami lényeges, nem?
szuperboszi

Kedves várakozók!
Csak úgy kiváncsiságból megnéztem, hogy Gy-S megyéből hány NYÍLT örökbeadás volt eddig (9) ebből 2005-2006-ban 7!!! (A megyei újságban benne van a krízistelefonszámunk)
Ez nekem azt mutatja, hogy ha tudnak rólunk az életet adók a nyílt örökbeadást választják, és JÓL TESZIK!!!
nikinozso

Sziasztok Lányok!

Issszonyú vihar van nálunk!! Nagyon ijesztő!!

Jöttem új képekkel! egyébként minden rendben - növünk, mint a gomba :D ...

Kép Zitus és az őszibarack :-))

Kép Főnökasszony...

Kép Strandoluuuunk! :-))

Sok pusza Mindenkinek!

KépKép
amneris

Boszi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én azon szoktam vigyorogni, amikor Csenge megmutatja a telefonnak (amiben rendszerint vmelyik nagyszülő van) a maciját, az új babáját, új ruháját stb.
rkata

Lányok én is szerepelek a tábliban! :D Majd küldök képeket Napsuginak, ha jól emlékszem ő rendezi. :wink:

Tviky minden ok nálam! :wink:

Amneris szuper képeket raktál fel, a puncis nagyon élvezi a pancsit! :P

Nikinozso köszönjük az infót, a Tegyesznél tényleg jobb ha valaki legalább másfél éves korig szab határt. Az ügyintézőnk szerint ha valaki másfél éves korig vállal babát, kb. 2 évet kell várnia. ( a mi megyénkben)

Szuperboszi a kuki, csiga fontos a beszélgetésben :lol: :lol: nagyon ari!

Kép
vivi1

Vivi!! Nagyon sajnálom. Fel a fejjel!!! Meg fog találni titeket is a ti babátok!!!

Gabszi! Zsófi milyen nagy!! Mi még nem vagyunk 5 és fél kilósak. :oops:

Amneris! Milyen ügyesen eszik Zitus kanállal!!! Dóri is eszik barackot, de csak cumisüvegből eszi meg, a kanalat nem csípi. A strandos kép a kedvenc!!

Kelimoni!! Nem győzöm ismételni magam... Egyszerűen tüneményes Gergő. :D És ti sem panaszkodhattok, egy az egyben az apja fia. :lol:

Az éves statisztikában mi vagyunk a 17.-ek. :lol:

Rayo! Regi nagyon ügyes!!! Gondolom megvan a napi kilométered így. :)

Dóri ma megkapta a fülbevalóját. :)
Íme:
Kép Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Már annyiszor akartam írni, csak mindig volt valami gubanc a géppel. :oops:

Jinny: Dórit meg kell enni! :lol: :P Ma megvolt a nagy beszélgetés a főnökasszonnyal és még könnyes volt a szeme is, mert hogy azt mondta, nagyon megszeretett. Közben a kisvárosunkat teleáradozta hogy milyen aranyos vagyok, és hogy szereti a hangom, és milyen okos... :oops: :? na ez utóbbin vitába szálnék. :lol: De megértette, hogy ott a helyem a katedrálison. :lol:

Amneris: Ezek a sonkák cuppantani valók! :lol: :P Nagyon nagy már a lányzó, tényleg nő mint a gomba. :lol:

Moncsi: egyem is meg!

Vivi: Nagyon sajnálom, de tényleg most már hogy megcsapott benneteket a gólya szele, egyszer utolér! :lol: :P

A mi megyénkben sincs nagyon pici örökbefogadás titkosan, inkább nevelőszülőkhöz kerülnek. :roll:
ancsúr

Ggabszi!
Gyermekbetegségek- Reflux csecsemő korban topik, itt a babaneten. A gyermeknevelés alatt!!!
Mindenkinél más és más! Puszi

Kép
rayo

Jiny, kb. 5,5 kg, ugyanis nem mérem! Lehet, kicsit kevesebb...vagy több?? :lol: Mindenesetre jó evő a kisasszony. Kb. olyan kis hurkás, mint Zitus.

Aranyosak a fülbevalós csajszik, de én várok vele. A kiscsajomnak a szeme az ékszere, két hatalmas kék, gyönyörű szem....

Vivi a táblázatot Ildikó tartja karban, és a táblázatba a képeket is Ő teszi fel. Napsugi másik fotóalbumot szerkeszt, oda is lehet küldeni képet. Sajnos én még egyszer sem tudtam megnyitni, hogy megnézzem! :cry:

Ancsúr, csak nem sikerült elhelyezkedni és tanítani szeptembertől? Ha igen, gratulálok, szuper!

Ildikó, ha táblit küldtél, írj ide is légyszí! Csak annyit: jól vagyunk, tsók.... :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Gabszi: Sikerült! :lol: :P :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Tegnap reggel írtam egy hozzászólást, de mikor küldtem volna el, elszállt. Hú, de mérges lettem, másik megírására meg már nem volt időm  Pont nekem szállt el, aki annyiszor mondom, hogy el kell word-ben menteni  De most elmentem! Hihihi

Szóval jól vagyunk! Veronika tegnap iszonyú hisztis volt, alig aludt, tuti, hogy érezte a közeledő frontot. Egyébként jó baba! Éjszaka ő alszik a legnyugodtabban, legjobban  Este 8-9 körül letesszük és alszik hajnalig (4-6 között kel valahogy). Egyre többet nézelődik, egyre figyelmesebb. A súlya is szépen gyarapszik, tegnap voltunk tanácsadáson, 4 kg kereken. Múlt héten anyatejet is kapott, mert itt nyaralt egy kedves család, ahol a baba Veronikával közel egyidős és anyukájának sok teje van, így napi két adagot kaptunk. Nagyon örültem neki, pláne, hogy Veronika szívesen ette. Egyszer volt csak egy kis gikszer, mert az anyuka egy kevés babot evett egyik nap és bizony volt pocakfájás.

Nagy vendégjárás is van nálunk. Múlt héten legjobb barátnőmék voltak itt, nekik egy 16 hónapos kislányuk van és januárra várják a kistesót. Nem sokat csavarogtunk, leginkább idehaza voltunk, de igazán jól éreztük magunkat. Ma délután pedig sógoromék jönnek az 5 éves kisfiukkal. Kíváncsi leszek, hogy lesznek majd el a gyerekek, mert tavaly nem telt el úgy 10 perc, hogy vagy Vivien vagy Lackó ne ordított volna, annyira nem jöttek ki egymással. Bízom benne, hogy 1 év sok idő és mind a ketten változtak ;)

Jövő héten meg anyukám jön 2 hétre, már nagyon várom, mert akkor lesz egy pici szabadságom  Egy csomó dolgot szeretnék intézni, főleg azt, hogy felvennénk a szocpolt és valami jó kis hitelt és szeretnék házat építeni. Ezek után kéne járni, információkat szerezni, telket nézni, stb. Biztos nagy meló egy ház felépítése és sok pénz kell hozzá, de én már olyan lelkes vagyok, úgy várom! Tervezgetem a fejemben, olyan jó lenne egy saját kégli, ami tényleg a mienk (pár évtized múlva, miután letörlesztjük a kölcsönt…). Főleg kedvet kaptam, ahogy nézegettem a képeiteket, szép lakásaitokról 

Képzeljétek, a befőzésbe meg úgy belejöttem, hogy múlt héten vettünk 30 kg sárgabarackot és most már ott vigyorognak lekvár képében az üvegekben. Kb. két hét múlva meg őszibarackot akarok venni és befőttnek fogom eltenni. Otthonról azt hoztam magammal, hogy milyen macera a befőzés, aztán ahogy kipróbáltam, rájöttem, hogy nem is igaz és nagyon élvezem 

Mindjárt teszek fel képeket is és sok puszit küldök Nektek!

Ja, még azt akartam elmondani, hogy tegnap beszéltem telefonon Cirbivel, sok puszit küld mindenkinek. Jól vannak, Borikának jönnek a fogai, ezt időnként nehezebben viseli, de amúgy minden oké. Szépen fejlődik a nagylány, rengeteg örömük van benne a szüleinek. Most vidéken élnek, kb. szeptembertől lesz újra netközelben, de addig is szeretettel gondol a mi kis csapatunkra. Ősszel fotókat is fog majd küldeni.
ildi_ko

Íme a legfrissebb képeink:

Kép A mi kis (nagy) családunk :)

Kép Anya és Veronika

Kép Ott!!!

Kép Futás!

Kép Forrásnál

Kép Bálint így aludt el a kocsiban, Veronikához bújva :)
ildi_ko

Elvileg csináltam vonalzót a gyerekeimnek, most kíváncsi vagyok, hogy ügyes voltam-e :)
ildi_ko

hát nem voltam ügyes....

Ki van kapcsolva a HTML engedélyezése. Hol kell bekapcsolni??
ildi_ko

Ildikó!

Örülök, hogy végre jelentkeztél, nagyon helyesek a gyerekek, és a vonalzók is összhangban vannak velük. A telek vásárlás és házépítés egy nagy vállalkozás, de amilyennek Téged megismertelek, simán fogod venni az akadályokat. Mi 2002-2003-ban építkeztünk, de én nem éltem meg tragikusan, mondjuk nekünk volt 1 főválallkozónk, csak azzal kellett veszekedni. Mert konfliktus nélkül nincs építkezés.

Vivi
Ha az adataidat elküldöd Ildikónak, és Ő körbeküldi nekünk, akkor Napsugitól megkapod a belépési kódot a fotótárba (a táblázatban már nincsenek fotók, mert nem férnek el)

Mit szoltok a tegnapi viharhoz? Nekem komoly gondot okozott a hazajutás, pont az M0-on voltam, semmit nem lehetett látni, imátkoztam, hogy hazaérjek épségben. De a lehülésnek vizsont nagyon örülök.

Ggabszi
Én is tudom, hogy nincs csecsemőotthon Pest megyében, de 6 hétig mindenképp korházban tartják, és utána helyezik ki nevelőszülőkhöz, akkor miért nem rögtön az örökbefogadókhoz. Különben amikor legelőször helhívtam a helyi gyámhivatalt a Néni azt mondta, hogy csak nevelőszülőnek jelentkezzem, és ha majd tetszik, örökbefogadom, ha nem tetszik visszaadom. Na milyen???? VISSZAADOM. Ez volt az első találkozásom az "empatikus" gyámügyessel.
Majd a pszichológus közölte, hogy az nevelő és örökbefogadó szülőnek tök más a motivációja és Ő nem is érti, hogy ilyen hogy fordlhatott meg az ügyintéző fejében.
Ha nem lenne nyílt örökbefogadás, esélyem nem lenne Anyává válni.

Csók
Tviky

Kép
tviky

Most láttam, hogy Ildikó küldte az új táblázatot és Vivi is benne van. Viszont Cirbi Borikája nincs benne.

Kép
tviky

Tviky!
Igen, én is fent vagyok a táblázaton, a képek felét is láttam már! :wink: Azért csak a felét, mert olyan lassú, vagy megáll és nem csinál semmit. :( Majd még próbálkozom!

Kép
vivi1

Sziasztok!

Elég sötétre sikerült, de Regina van a videón és éppen megy!
Ja és bocsi, amiért nincs elforgatva!
Majd teszek fel jobbat is, de ez még az első próbálkozás!
Puszi

Klikk rá!

http://s85.photobucket.com/albums/k78/R ... h=imgAnch1

Kép
rayo

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönésre fussa, mert kihasználjuk, hogy végre kidughatjuk napközben is az orrunkat a házból, anélkül, hogy megégne :) és mindjárt indulunk vonattal a mamihoz (3 megálló :D :D ).

DI_TI-vel beszéltem az imént, nem tudott sajnos mostanában jönni, mert leégett a vinyója, oda az összes login, jelszó, fényképek :cry: , most próbál majd újratelepíteni, regisztrálni, pótolni mindent.
Máté baba jól van, szépen gyarapszik és puszilnak mindenkit!

Kata
rkata

2 gyerekes mamiként nem tudom már követni az eseményeket, így nekem az is kimaradt, hogy a táblázatban már nincs kép!
Kár...nosztalgiázom, az első táblázatba még én tettem be a képeket. :roll:

Keli, köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de én nem tudok belépni a fotótárba...csak nekem van vele problémám? :oops:

Ildikó, végre jöttél! A tesós-együtalvós nagyon édes!

Rayo, Regi nagyon ügyes! A fenékre pottyanásból milyen ügyesen és gyorsan feláll!!!Ja, és Te is nagyon ügyi vagy! Hogy csináltad ezt a szuper videót???

A fiúk holnap jönnek haza, és nekem valószínűleg megint nem lesz időm jönni, ennyit biztosan nem. Puszilok mindenkit, azt is akiről szeretnék olvasni, de mostanában nem jelentkezik....(Kispepe, Réce,Süni.)

Marcianyu??????

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!!

Ildi!! De jó hogy jelentkeztél!! Tündériek a gyerekek!

Rayo! Megénéztük a videót! Nagyon ügyes Regi. :) Kérünk még, még, még... :D

Nálunk nagyon nagy újság van!
Kijött Dóri első foga!!!
Fennt jobboldalon. Gyögyörű hófehér kis éles fogacska. Mondjuk már napok óta nyűgösebb volt, és fellazult a széklete is. Próbáltam lefényképezni nektek, de Dorkám nem nagyon díjazta az ötletet. :)

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

hahó Lányok!

Megnéztem a képeket. :) Az mindig az első. :)

Amneris: Édes kismanónál elkezdődött a hozzátápi? Nagyon szép kislány Zituska. :)

Rayo: Regina nagyon édes, szuper a video. :) Ügyes kislányod van, mégha oly zsivány is. :)

Ildikó: Jó látni Titeket, az arcod nagyon elégedett. :) Micsoda áldás ez a 3 gyermek. :)

Jiny: Lassan beelőztök minket fog ügyben :D

Rkata: te esetleg nem szeretnél bekerülni a tábliba? bocsi, ha ezt most én itt ajánlom, de Te családtag vagy itt. :) Vagy már benne vagy? Nem néztem még meg . :oops:

Valamire kattintottam és az az oldal jött fel, amikor Gergő született. :) Indultunk a kórházba, magyarhang tudósítot..... :)

Már csak a zsepiket kell összeszednem a számítógép körül, olyan jót sírtam. :) Micsoda felejthetetlen, csodálatos élmény volt az Istenem. :)

Jó éjt Mindenkinek! :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Nikinozso, az örökbefogadas.lap.hu oldalon a Bölcső Alapítvány alatt van egy új cikk, ami a Gólyamesékről és a Gólyahír Egyesületről + egy nyílt örökbefogadásról szól, amelyet a Gólyahír Egyesület két tagja mesél el, akik a könyv társszerzői is.
Jó a cikk, érdekes is, de miért ott van?
Ez csak véletlen?
Igazából mindegy hol van, csak nem értem. Lehet, Te tudsz rá magyarázatot. :roll:

Ja, egyébként megint a lustaság miatt találtam rá a cikkre, mert ...khmmm...onnan szoktam belépni a Gólyahír Fórumba...

Jiny, nem mondod!!!! Tudod, hogy ez csoda!! Csodafogas kismanó!!! :lol: :lol: Zsófinak is jön a nyála ezerrel, meg rágja az öklét, meg lazább a széklete, de én ezt még olyan korainak tartottam. Lehet, hogy nálunk is lesz fogacska nemsokára?
Egyébként ne aggódj Dóri súlya miatt. Teljesen normális. Az én kislányom egy evőgép. Kisdagi! Remélem majd lemozogja a hurkákat!

Keli, én is emlékszem. Az első örökbefogadás , amit valóságshowként ( a szó jó értelmében) átéltem. Soha nem felejtem el,annyira nagyszerű volt Gergő baba érkezése...és hálás vagyok a mai napig, hogy megosztottad velünk. :wink:

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Gabika!
Küldtem egy levelet a golyahir@freemail.hu címére, kérem, alkalomadtán olvassa el!
Csak azért jelzem itt, mert nem tudom, hogy azt a címet használja-e! :oops:
Köszönöm!
Pirinyocska
pirinyocska

Sziasztok!

Gergő baba, Dóri baba és Zituska nagyon aranyosak! Regike pedig nagyon ügyes kislány!

Ildi_kó örülök, hogy jelentkeztél! Csódásak a képek a gyerekeidről!

Ggabszi Dávid baba is meghaladta már az 5,5 kg-ot és 58 cm a Drága. Egyébként Dávid is nagyon nyálzik, és olyan édesen fúja a nyálbuborékokat! :D

Dóri babának gratula az első fogacskához!!!

Vivi1 :cry:

Kelimóni jó nyaralást kívánok!

Bocsi lányok, hogy nem jelentkeztem, de sajnos nyűgös napjaink voltak. De jó hírrel is szolgálhatok, elkészült az új anyakönyvi kivonatunk!!! Ma mentem érte, de sajnos a hivatal beázott, így nem volt ügyfélfogadás. El nem tudom mondani, hogy milyen mérges voltam :twisted: Holnap telcsizek és senki nem állhat az utamba! Ha dolgoznak, akkor elintézhetek végre mindent!!!

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Jinny: Jaj, de jó! :lol: :P

Kelimoni: Egy kis visszaemlékezés volt? :lol:

Ildi: Gyönyörű nagy családod van! :lol:
ancsúr

Rayo: Nagyon édes Regi ahogy elindult! :lol: :P Micsoda technika!

Vivi: Küldök püt! :wink:
ancsúr

Sziasztok!!!
Úgy alakult, hogy mégis netközelbe kerültem egy kicsikét. Nem tudtam mindent végig olvasni (nagyon aktívak vagytok, mint mindig) , mert május végén vidékre költöztük, vagy ha nem ott vagyunk akkor nyaralunk. Ahogy írta Ildikó, felhívott és nagyon jól esett, ahogy az is, hogy sokan érdeklődtök felőlünk.
Most csak nagyon röviden annyit, hogy álmomban sem gondoltam, hogy ekkora öröm és boldogság lesz Boriska. Persze sejtettük, de minden álmunkat felülmúlja. Igazi csoda, ez a kismanó.
Május 17-én elindult és azóta töretlenül gyakorol.
Hihetetlenül aktív, egész nap tesz-vesz, dolgozik. Csuda édes.
Már 7!!! foga van. Bőszen rágja velük az almát, répát, mindent. Nagyon szereti a hasát.
Szeptembertől újra itthon leszünk és megint aktívabb leszek, addig is mindenkinek sok örömet kívánok!!!!! Na meg, jó nyaralást!!
Ildikó!!! Még egyszer köszönöm, hogy felhívtál!!!!!!!!
cirbi
(Akartam nektek képet küldeni, de nem megy :( .Sajna nincs idő most kísérletezni, de legközelebb ígérem küldök .)
cirbi

Ancsúr! :wink: :D és sok puszi! Tudom, hogy nem akartál megbántani! :D

Lányok holnap írok, most megyek aludni! Puszi

Kép
vivi1

Sziasztok!
Nem magamtól vagyok ám ilyen ügyes!!! :oops:
A 2005nyári babás topikból tanultam. Lehet a neten ingyen képeket és videókat tárolni. pl.ilyen a photobucket, de van magyar is, ha az origoba beírjátok keresésre a képfeltöltés szót, ki fogja dobni. Nos én is megpróbáltam és ez lett belőle! :D

Ha csinálok még, teszek fel, ígérem!!!

Puszi
Kép

Kép
rayo

Regi baba!
Nagyon ügyes és aranyos vagy a videófilmen! :D ( Nyakfájós néniknek nem ajánlom! :lol: :lol: :lol: )

Kép
vivi1

Lányok: Veletek is szórakozik a babanet? Ha csak simán a társalgón akarok belépni, nem enged, csak úgy hogy felmegyek a babanetre, majd onnan tovább. :roll:

Vivi: :lol:

Rayo: Nagyon jól teszed! :lol: Olyan édi volt! :lol:

Cirbi: Jó hogy jelentkeztél, és várjuk már hogy netközelben legyetek! :lol: Sok-sok fényképpel. :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Egy kis időre elköszönök, szombat reggel indulunk nyaralni!!!! :-) Sajnos a gépünk még mindig nem jó, úgyhogy már csak ma este tudok idenézni. :-(
Azért gondolunk majd rátok a tengerpartról! :-)

Ildi!
Szuperédesek a gyerekek, köszi a képeket! :-) Marci még mindig megismer titeket, pedig már olyan régen találkoztunk.. :-(

Rkata!
Nagyon szorítok, hogy mikor hazaérünk már az élménybeszámolókat olvashassam! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok Lányok!

Remélem, Süni nem haragszik meg, ha megírom, hogy mi történt velük. Persze bővebben majd Ő.
Kisfiát tegnap műtötték, lágyéksérvre.
Gyógyulj meg kismanó! :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?