Sziasztok!
Titi!
Természetes, hogy ha megtudok valamit Macifülke Juditról, azonnal értesítelek Benneteket. Már én is többször gondoltam arra, hogy felhívom, de még én is vacilálok, félek, hogy zavarnám még. De a héten biztos rácsörgök.
Ha Te tudsz meg valamit Róla, akkor Te is írj nekünk! Köszi!
Sz_Kata!
Drukkolok, hogy sikerüljön túladni azon a hülye lépcsőn és legalább a pénz egy részét viszontlássátok. Most már ne idegesítsd magadat, hogy nem jót vettetek Anyukáddal. Hidd el, hogy pár hónap múlva ez lesz a legkisebb probléma az életedben, sokkal szebb dolgok fognak Veled/Veletek történni!!!
Rolex!
A Kislány nevéről el is feledkeztem - nagyon szép!!! A mi Babócánk is Anna lenne, ha kislány lenne
Gabi!
Sajnálom Petid baleseteit
Marci eddig nagyon jól bírja a meleget, istenien alszik a 30 fokos szobájában is
Ő alapban a kergeségének köszönhetően zakózik nagyokat, ma is majdnem a szemét verte ki
Igen-igen!!! Én nagyon bízom a hidegfrontban
Gáborom is láthatóan ideges volt, amikor esetleg nem jött rögtön a szülésznő és én csak szenvedtem, de most már legalább tudja, hogy mire számítson. Drukk, hogy Párod benn tudjon Veled lenni!
Kórházi cucc
Akkor jó!
Jubi!
Bennfekvős hálóinget is adnak Neked? Ilyet még nem is hallottam. Elméletileg Beninek is adnának rucit, de valahogy Marcit is olyan jó volt látni már a saját ruháiban a kórházban is. Én a helyedben azért rákérdeznék, hogy mit adnak és mit nem. Én épp a tegnapi NST után szaladtam át a csecsősökhöz és érdeklődtem, a Péterfyben 1,5 év alatt nem volt változás: csak popsitörlőt kell vinni, egyébként mindent adnak.
Mamy!
Ne aggódj azon, hogy nincs fájásérzékelő funkció a gépen, mert ez akkor lenne fontos, hogy minden ok nélkül hirtelen leesne vagy felmenne a Babóca szívverése. Ha egyébként mindent rendben találnak, akkor az a legkevesebb. Meg ha olyan erősek lennének a méhösszehúzódásaid, akkor azt Te is jeleznéd!!!
Drukkot köszönöm!!!
Iza!
Köszi a receptet!
Ahogy hallottam, Nálatok tényleg jól lehűlt a levegő!!! Hú, de jó Nektek, de lassan mi is fellélegezhetünk!!!
Rozus!
Bori-Söri
Nagyon érdekes, amit a lengyel szokásokról, előírásokról írsz, ilyet én még nem is hallottam.
Irigy a viharért! Nálunk esett kb. 20 csepp eső!
Bali!
Mi van?! Harmadik babát tervezed? Még a második sem bújt ki! Vagy én értettem valamit félre?
Drukk meg az uh-ra, de nem lesz semmi baj!
Csajok!
Én magamban már olyanokon gondolkodom, hogy annak ellenére, hogy itt Mindenki szurkol, hogy majd az e heti hidegfront beindítja a szülést nálam, a végén megint túlhordom majd Benit, ahogy Marcit is.
Egyik pillanatban bízom az e heti szülésben, másik pillanatban csak kiröhögöm magamat...
Már holnap lesznek viharok és szerdától max. 26 fok!!!!!! Hurrráááá!!!! Régen vártam valamire ennyire!!!! Talán csak Beni a kivétel jelen pillanatban
Pusz: Melinda