Csakegy!
A 20mm nem az embriózsák mérete volt?
Ugye milyen csodálatos érzés látni, h. dobog a szíve????
Ügyes vagy Utro ügyben! De aztán a 12. hétig szedned kell ám!!!!!
Vigyázz a babádra a sátrazás alatt! Beszélgess vele sokat!!!!
És próbálj meg minél kevesebbet idegeskedni!!!!!!
Tényleg, milyen a párod hozzáállása???? (Azért a pasik egy kicsit meg szoktak ilyenkor rendülni!!!
)
Kandika!
Holnaptól én is dógzom!
De már csak 8 munkanapot!!!!!!!!!!
Azt ugyan még nem tudom, h. mit fogok tudni kezdeni a betegekkel, mert a két hét szabi alatt simán kigömbölyödtem a munkahelyi ruhámból!
A nadrág már az ekvátor - a pocim legnagyobb átmérője - alatt van!!!!
Félő, h. le fog pöndörödni!
A kórházi ingbe meg éppen beleférek, de leülni már nem mernék benne, úgyhogy lenyúltam a párom szekszárdi melóspólóját, csak a céglogót kell majd kitakarnom, mielőtt még itt provokációnak veszik!!!
Az h. a beteghez hozzáférek-e, majd holnap kiderül!
Felícia!
A feladat a következő:
Reggel éhgyomorra magadhoz veszel egy bicskát v. egy kisebb kést, utána a zöldségesnél vásárolsz egy szép egészséges jó illatú citromot!!!!!!! (ha nincs akkor veszel citromlevet!)
Bekocogsz a vámpírokhoz 7-re!!!!!!!!!! Vagy még korábban!
Lényeg az h. lehetőleg első legyél!!!!! Így is 2 órán keresztül ott fogsz ülni!!!
Bent meggyőzöd a vérszívót, h. NEM, NEM lesz hiperglikémiás rohamod, mert NEM VAGY CUKORBETEG!!!!!!!!!
Ha kötekszik, h. miért nincs tegnapi éhomi cukoradatod, mert ő anélkül nem csinálhat terhelést, akkor saját felelősségre bevállalod, v. felhívod a dokit aki beutalt, h. mesélje már el ennek a szerencsétlennek, h. meg lehet csinálni a terhelést!!!!!
Végső esetben felmutatod az utolsó laborodat, h. nézze meg!!!!
Ezzel a megfelelő adranalin és kortizolszint biztosítva is van, hálistennek azt most nem néznek!!!!
Ezek után nagyon figyelj h.
MINDEN EGYES VÉRVÉTELNÉL 2 KÉMCSŐBE vegyenek le vért!!!!!!
Az egyik a cukor, a másik - és
EZ A FONTOSABB!!! - az inzulin!!!!!!!!!!
Ha csak egy kémcsővel vesznek, akkor mindenképpen szólj, h. te az inzulin miatt jöttél, azt nehogy kihagyják, mert a dokid éppen arra a legkíváncsibb, mert nálad pont annak vannak kóros értékei!!!!
Ne hagyd magad lerázni, ha kell csinálj cirkuszt!!! Mond meg, h. neked ezt is nehéz túlélni, nem szeretnéd, ha meg kellene ismételni az egészet mégegyszer!!!!!!És a dokid is anyázna rendesen!!!!! Meg emiatt csúszhat a lombikod, pedig már 8 éve vártok babára stb... Ha kell hazudj, kamuzz be vmi részvétkeltőt, de ne hagyd magad lerázni!!!!!
5-ször fognak vért venni 0, 30, 60, 90, 120 percnél. Az időt neked kell figyelned és időben bekopogni, h. megint te jössz!!!!!!
A 0 (éhomi ) vérvétel UTÁN kell meginnod a cukoroldatot (ha tudsz vigyél hosszúnyelű kanalat, mert az a rohadt glukóz nehezen oldódik és igen szar, amikor ott marad töményen az alján) NA EZÉRT KELLET CITROMOT VENNED, mert azzal ihatóbb a lötty ( A kést meg a citrom elvágásához!!!!!!
Nem tömegmészárlás céljából!!!!
Bár......
). De lehetőleg te ízesítsd, mert a vámpír esetleg merő jóindulatból belefacsarja az egészet!!!!!!
Egyes helyeken tartanak citromlevet, de erre azért ne számíts!!!
Na, utána leülsz 30 percre, aztán vérvétel, utána 30 perc felépülési idő, majd megint böknek, újabb 30 perc regenerálódás és így tovább!!!! Ha normális a vámpír a végére egészen összemelegedtek!!!!!!!
Sem előtte, sem alatta nem lehet enni! Inni esetleg vizet!!!!!
A cukoroldatot ne hajtsd le hirtelen, akármennyire morcos is miatta a vámpír, kortyold el lassan, ha kell tegyél még hozzá vizet v. citromlevet, a cukor mennyisége a lényeg, nem az, h. mennyi vízben van feloldva! De a cukrot az utolsó cseppig meg kell innod!!!!
Nyugi ki fogod bírni!!!!! Én már 4-szer túléltem!!!!!
Csak ne menj bele olyan beszélgetésekbe, h. most akkor hova szeretnéd, h. szúrjon!!!!!! Döntse el ő, te csak odatartod a kezed és nem nézel oda!!!!
De közben beszélgetsz vele folyamatosan!!!!!!!
Ha rosszul vagy max. összetolnak 3 széket!!!
DE NEM MENEKÜLSZ EL!!!!!!!!!
Max. legyél átmenetileg Fideszes, és vigyél magaddal mégegy embert!!!!!!
A párodat nem tudod megkérni???? Esetleg barátnőt?????