Sziasztok!
Erika!
Barackeltevés?!
Ebben a hőségben? Le a kalappal előtted, én tuti nem csinálnám már. Megjegyzem egyébként sem
Vizesedésre én csak a sok-sok folyadékot és pihentetést tudom javasolni. És tényleg Rozus által ajánlott "tornáztatás" (ujjak ki-be nyitogatása kézen-lábon) is bejött nekem. A hétvégén mintha az én lábfejem is dagadt volna, elsősorban a papucson vettem észre, hogy már nem fért bele úgy a lábam. Remélem nem durvul el a végére nagyon.
Neked melyik nap lenne jó a héten? Ma voltak a már említett látogatóim, úgyhogy nekem a hét további része rendben lenne!
Gesztenye!
Éreztem én, hogy nagy volt pangás...
Hurrá, Te is befejezed a melót! Hidd el, hogy otthon, ha takarítasz, pakolászol is, az már élmény lesz, mert tudod, hogy a Pocaklakónak csinálod. Én legalábbis Marcinál (most Beninél ugye szinte minden meg van) nagyon-nagyon élveztem. Oszd be szépen a napodat, hogy jusson bele pakolászás, pihenés, olvasás, alvás egyaránt és így nagyon hatékonynak érzed majd magad. Én legalábbis így voltam vele.
Dorka!
Jó, hogy Te is abbahagyod a munkát! Neked is kell ám a pihenés! Majd írj, hogy mit szólt a főnök.
A kórházi listán szereplő cuccok tényleg nem tűnnek soknak (én is csak azokat pakoltam be) és szükségesek is, de ha én ezt mind bepakoltam, akkor bizony horror nagy csomagom lett. Bár én már most az elején beviszem az összes hálóingemet, törcsimet, Beni rucikat és a piszkosakat küldöm csak haza a férjemmel, azt nem akarom, hogy Neki kelljen mindig a frisset hoznia. De ma megnyugtatott az egyik barátnőm, aki meglátogatott, hogy Neki még az enyémnél is nagyobb cucca lett és bizony kellettek a benne levő dolgok.
Mi szinte kizárólag Libero pelenkát használtunk, használunk, most néha-néha veszünk Pamperst, ha akciós, de nekünk a Libero jobban bejött. Egyébként lehet, ha mást kérdezel, akkor épp a Pamperst fogja ajánlani, valahogy ez is babafüggő. Ja és az az érdekes, hogy Marci bármennyire is érzékeny bőrű, a popsijával soha semmi probléma nem volt! Hála az égnek!
Popsitörlőt például a DM féle Babylove-t használjuk: nincs agyonillatosítva és árban is viszonylag jó.
Érhető, hogy ha nem tetszenek a kapott cuccok, akkor szeretnél újat, szépet venni a Kisfiadnak. Tarcsiba a kapottak is jók lesznek...
Viharos út hazafelé
Sz_Kata!
A lényeg, hogy Párodnak nagyon bejött az ajándék rafting! Ennyit megért az egyedülléted, nem?!
Remélem jól kiörömködtétek magatokat a hazatérés örömére
Jaj, ez szörnyen hangzik
Nem tudjátok visszavinni a lépcsőt? És levásárolnátok az árát, mert 150eFt az nagyon sok csak úgy kidobni. Hátha meg tudnátok dumálni velük, Te meg közben domborítanád a pocakod... Mindenesetre szorítok, hogy valami jó megoldást találjatok és nyugodtan teljenek a hátralevő hetek. Ne idegeskedj, mert biztos azért is görcsöl a pocakod.
Rozus!
Mosható nadrágpelenkáról nincs tapasztalatom. De babás fórumok valamelyikén biztos tudsz infokat szerezni.
Rolex!
Gratulálok a Kislánykához!!!
Ma délelőtt ismét görcsölgetett a hasam!!!
Annyira kíváncsi leszek, hogy nyíltam-e már valamennyit a görcsök hatására, csütörtökön kiderül...
Mindenkinek szép napot és várjuk a lehülést, mert 2 nap és itt van! Legalábbis nagyon, de nagyon remélem!!!
Puszi: Melinda