Hali!
Lehet Marcinak is néha az a baja, hogy álmos, de nem tud aludni. Mostanában a szopival van nyűglődés. Képes egy órát ordítani, mire eszik. Az apja nem szereti, ha sír ( mert én igen
), ezért mindig megkapta a már lefejt tejet cumiból. Na, de a gyerek se hülye, most b@szik melózni a tejért. Viszont kb. feleannyi tejet tudok leszívni, mint amennyit ő kiszív, úgyhogy apa most dolgozik már, így mi meg szenvedünk, de nem kap cumiból tejet, mindaddig, amíg engem nem kerülget sírógörcs! Tud szopni, sőt 10-15 perc alatt lerendezi úgy, hogy tejcsi is jön vissza, szóval eszik, de inkább szenved neki. Kivétel a fürdés. Szeret fürdeni, legalábbis úgy látom. Utána eszik rendesen mindkét ciciből vagy fél-fél órát és alszik egészen hajnal egyig. Mindegy mikor alszik el. Ha hétkor, akkor is hajnal egyig, ha 11-kor, akkor is. Nem tudom beállítani a 6 órai fürdést, mert össze-vissza eszik és alszik nappal. De törekszem rá!
Nálunk sosem jelentik be , hogy jönnek. Leginkább mondjuk félcsupaszon vagyok, mert ugye meleg is van, Marci össze-vissza eszik, tejem folyik még két szopi között. Erre beállítanak nekem.
Már legalább anyós jön, hogy fel vagyok-e öltözve.
Edina, ha lesz időd leméred nekem a 68-as és a 74-es P.O. bodyk hosszát? A Brendonban lesz akciós és anyukámmal akarok vetetni, de nem tudom melyiket ,mert Marci hosszú nagyon. Már a számokban nem bízom. Most is hord 56, 62, de még 68-as ruhát is és mind jó rá. Szóval marad a jó öreg centi!
Editék ma jönnek haza, ha minden igaz!