Timocska: jahajj, ne is mondd, azt a szívhangot is úgy, de úgy szeretném már hallani, hogy csak na! Köszi a gratulát és az egész eddigi bíztatást.
Megnéztem a képtáradat, az esküvőn gyönyörűségesen csudaszép voltál! És a nyaralós képek is szuperek.
Mia: nekem is a 3. hónapra sikerült, április óta próbálkoztunk mi is. Én is nagyon megszerettem ezt a számot.
A doki UH-val nézett, nem? Akkor tulképp lehet, hogy ennyit nőtt a magzat. Bár én ezen a téren még oltári kezdő vagyok, inkább nem mondok semmit, nehogy hülyeség legyen. (Ha csendben maradok, bölcs maradok... Mondjuk.)
Vonalzó: naddon egyszerű!
Oldalak, ahol csinálni tudsz:
www.lilypie.com
www.tickerfactory.com
www.baby-gaga.com
Sztem ezek a legjobbak, és regisztrálni sem kell.
Lilypie:megadod a várható születési dátumot és az utolsó mensi idejét, választasz vonalzó alapot és kis figurát, ami számol, ha akarsz, töltesz fel képet és írsz vmi nevet a babucának. És leokézod és kész.
Tickerfactory: választasz a rengeteg oldalnyi vonalzóalap és számláló közül (fontos, hogy a számokra klikkelj, ne a "Next"-re, mert úgy tovább lép. Ide csak akkor, ha megvan az alap, és a figura), és megadod a dátumot, ahogy ki vagy írva. Lejjeb a dátum rendben van, az órán kell állítani. (9 am)
Baby Gaga: bal oldalra születés várható ideje, kiválasztod a vonalzót és kész.
Mindegy, hol csonálod, a BBCode-t kell bemásolni a profilba, amit így érsz el: ott van fent, hogy
Társalgó,
Társalgás,
Segédletek. -> Nekünk ez kell. Lenyitod, megkeresed, hogy profil és abban pedig az aláírást, bemásolod a kódodat és készen is vagy. Jelöld be, h mindig hozzá adja az aláírást.
Remélem, értehtő volt, béna magyarázó vagyok.