Sziasztok!
Bevallom férfiasan, elsősorban Okr-Kriszta miatt néztem be, mert láttam tegnap este az Indexen, hogy lejöttek a ponthatárok! Hát nagyon gratulálok!!
De most akkor mondd is el, hogyan lesz ez?
Tanulsz, dolgozol, gyereket nevelsz, szülsz egyszerre? szegény fejem nem érti.
Kavicska és Csakegy, jó nyaralást kívánok és legyen ez az utolsó "szabad", gyerekmentes nyaralásotok!
Norka zöldül irigységében...
Szép dolog a babázás, de hogy egy kis sült hekk, koviubi, napozás és víz ne érje az embert egy nyáron...
akár csak egy napra...
(Apa azt mondta, hogy elképzelhető, hogy szeptemberben átmegyünk 2-3 napra Sonnentherme-be Ausztriába, ez egy bababarát szálloda Kőszegtől nem messze odaát...)
Csakegy, terhes méhhez nem dugdosunk fel mindenféle kétes tisztaságú eszközt!!!
Ez a hőmérőzés mánia már nem semmi! Nekem ilyenkor apa már rég eltörte, hogy eszembe se jusson ilyesmivel szórakozni!
Az a baba ott van és kész, mit neki hőmérséklet, valszeg most jót röhög az anyján!
Na még csomó mindenkinek kéne írni... de képtelen vagyok reagálni mindenkinek, bocsássatok meg nekem.
Na még az azért eszembe jutott, hogy nem igaz, hogy a gátmetszés után előreesik a hüvely és kitágul!! Szerintem nekem túl szorosra lett összevéve a varrással...
de isten bizony nekem most egy maxi tampon felhelyezése is problémát okozna, és nem a fájdalom miatt, mert az már végülis nincsen. Szóval egy gondoskodóbb doki szerintem a varrásnál erre is gondol... az enyém tuti gondolt...
(De nem kéne legalább ilyenkor a férj paramétereit megadni? )
Jelentem, a depit most legyőztem, elhatároztam, hogy amit elvárhatok magamtól (és ezt még tudom teljesíteni), az a hajnali, reggeli szopi és nagyobb pihenő után az esti. Napközben már annyira meg van csappanva a tejállományom és annyira nem elég a kisasszonynak, hogy inkább nem is erőltetem, és megy a fagyitej (Jutka néni tejének hívjuk, a barátnőmtől kaptam kb. másfél litert össz.), meg a tápi. Képzeljétek el, Bogi odáig jutott, hogy amikor türelmetlen és berág rám (a cicimre), akkor engem elkezd ütlegelni, a maga kis 5,3 kilójával... döbbenetes.
Anyám közölte, ha így haladunk, akkor 2 évesen meg is fog rugdosni engem. És még azt is mondta, hogy lám, most mindent visszakapok.
Na ne már, hogy én is ilyen kis banya voltam...! Vagy vagyok?
A párom nagymamája ma hajnalban örökre elaludt. Reggel jött a telefon. Eszembe jutott erről is Bogi születésének a pillanata, az első lélegzetvétele... milyen lehet az utolsó...? Olyan misztikus ez az egész... szép is, szomorú is...
Tegnap este az első testmozgást is megejtettem. Felvettem a futócipőt és elindultunk a Gracoval a régi futókört teljesíteni, jobban mondva ennek a felét, mert gyorsgyaloglásban ez is 75 perc volt. (Az egész kör 8,5 km) Bogi jól bírta a kiképzést, édesen szendergett, na nem mondom, hogy mélyen aludt...
De azért itten néztek a környékbeliek, ki ez a nagy csöcsű őrült, aki ilyen heves iramban rázatja a kölykét...
Na befejezem a pofázást, még a végén sok lesz belőlem.
Akiknek nem írtam is, tudjátok, hogy figyelek, szurkolok, gratulálok, együttérzek, kinek mi kell!
pusz Norka