Sziasztok,
Megvagyunk még, csak ritkán ülök net előtt, igyekszem minél többet Mátéval lenni, nem mindig viseli jól, hogy elmegyek dolgozni.
Annamari, tuti te is így leszel, főleg két gyerek mellett, és esetlegen egész állással...
Az oviban ilyen hamar van szülői? Nekünk a böcsiben csak júl. végén lesz, kíváncsian várom.
Fütyidolog: nekem megint azzal jött a dokinő,h bölcsibemenetel előtt meg kéne csináltatni... Azért vmikor a nyáron elmegyek megnézetni, aztán majd látjuk, mit javasolnak.
Sus: de ügyes Misi, gratulálok neki!
Máté 1x-2x belepisil a bilibe este fürdés előtt, de ez minden, várom az igazi jó időt, h lengébben lehessen futkározni, hátha akkor... A kakit még mindog intenzíven tagadja, akkor is, ha tiszta kakiszag lengedez mindenhol...
Járányi doktornővel kapcs. nekem is mindenféle élményem volt már, fura tud lenni a stílusa, amikor cisztával az ő betege voltam, hol rendes volt, hol mintha nem is ott járt volna, viszont szülésnél amikor nem az ő keze alatt voltam, mindig tök együttérző és segítőkész volt.
Nyaralni mentek? Meséljetek! Mi még nem tudjuk, vmikor júliusban kéne, remélem, tudok azért szabit kivenni.
Boldog szülinapot a már kétéveseknek és a lassan kétéveseknek (Bence,Misi, Nimród) , ha addig nem keverednék erre!
Volt és lesz nagy ünneplés?
Még képek, aztán megyek, sziasztok, Krisz