Sziasztok ismét!
Pár napja beáztunk és nem volt net. Kész elvonási tünetek! Ma voltam uh-n. 13mm és dobog a szíve ezerrel. Doki kérdezgette, hogy vérezgettem-e, mivel vmi viszerek vannak, tehát nem csak progeszteron hiány lehet. Jól megrémültem, de mire magamhoz tértem, hogy megkérdezzem, mit is jelent, már ott volt a következő páciens az asztalon és szépen kisunnyogtam a rendelőből.
Móni,
Üdvözöllek én is, gratulálok a terhességhez!
Nekem ez a második terhesség, az előzőt Natasának hívják és 14 hónapos. Most pont játszizik apucival. Terhességi tüneteim kevésbé vannak, mell kimaradt, mivel még most is szoptatok, és ez alapban erre készít fel, hányinger pedig még nincs. Az előzőnél végig volt, remélem már letudtam.
Réka,
A MagneB6ot nekem rosszullét ellen írták fel, nem múlt el, de a mg az fontos, de van mindkettő az elevitben.
Nem a 12. hétig kell dönteni, mert az már a betöltött, és akkor már nem végeznek el semmit. Plusz még a családsegítőn is át kell jutni, ami tán két alkalom és nem adnak egymást követő napokra időpontot, így is próbálják húzni. Továbbá a kórházba is pár nap kell a beutalóhoz. Persze remélem, hogy erre semmi szükség nem lesz.
Rosszullétről bőven tudnék mesélni sajna. Volt olyan előzőleg, hogy felhívtam apucit, aki percekig csak azt hallgatta a telefonban, hogy hüppögök, mert még meg sem tudtam szólalni. Túléltem. A baba egyáltalán nem sínylette meg, csak az én lelkivilágomat törte egy kicsit darabokra. És nincs biztosíték arra, hogy majd elmúlik, csak nagy esély. A szülés az egyedüli tuti ellenszer:(
Kami,
Nekem is nagyon fontos, hogy a név, amit találunk, kire emlékeztet. Mivel egy suliban dolgozom, ahol rentgeteg embert megismerek, gyakoribb név nincs is, amihez nekem ne tartozna egyértelműen egy személyiség. Az meg zavarna. Nem véletlen, hogy a leányzóm Natasa, az elég ritka, nincs ilyen nevű ismerősöm.
Cat,
A félreirogatást megpróbálom úgy elkerülni, hogy pár szót leírok a név mellé, ha már több, mint egy oldal van az előző hozzászólás óta és nincs alul a válasz box. ha még ott vagyok, végig írok, miközben olvasok. Persze ez arra jó csak, hogy kb annak írjak, aki kérdezett, de próbálkozok:)
Rokica,
Nekem is eléggé tud fájni a szoptatás, próbálom váltogatni. Fekszem az egyik oldalán majd átmegyek a másikra. Kap vizet is előtte, ha elfogadja. Eszében sincs leszokni, pedig már többször elmagyarázam neki
Tény, hogy rosszabb, amikor kevés a tej.
Niki,
Van már dokid? Nati is Sotés baba volt.
Táblázatba: UH 08.26. baba 13mm (7-8 hetes terhes)