Új privát üzeneted érkezett!

Noémi
bébisintérem még nincsen, pontosan vannak telefonszámaim, de valahogy nem bírtam rávenni magam a dologra, mindig megoldottam valahogy az egyetemet. De apája már megunta, hogy az irodában vigyáz Kisgére, úgyhogy szeptembertől kelleni fog majd.
Bölcsit még nem tudom, ide Érdre nem akarom meg nem is vennék már föl, apája azt mondja még maradjak vele itthon, mivel a naggal is itthon volatm 3 éves koráig. így együtt járnának majd az oviba jövőre. ha mégis visszamennék dolgozni, akkor keresni kell majd valami megoldást.
legjobb lenne itthon dolgozni valamit 3 éves koráig. nem tudtok valami ilyesmit?
aggódás: szerintem is természetes, én is egyre jobban az vagyok, meg én is hallok, olvasok dolgokat. a másik topikban mi már elvesztettünk egy anyukát is :( de még így is hogy egészségesek lehet aggódni, hogy ne történjen velük, velünk semmi. a kistesó meg tényleg jó dolog ám :wink: :wink:

tali. jövő héten lehetne nálunk, ha nincs jobb 5let. azt a játszóházat akkor ejtjük?

pusz, jó 7végét
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Juti,
Találkoztam tegnap Noémivel a játszón és megbeszéltük hogy átruccannánk jövő héten szerdán v csütörtökön Battára a strandra. van kedvetek jönni? Ha nincs strandidő akkor esetleg elmennénk hozzátok ha jó nektek az időpont. Én ugye hétfő kedd már dolgozom de szerda csüt és péntek jó nekem. Ma benéztem abba a játszóházba, jónak tűnik, manó rögtön feltalálta magát. Szerintem menjünk akkor ha nincs jó idő.
Most rohanok takarítani, manó ma 2 éves és jönnek a vendégek. Hihetetlen h már ennyi idős, szinte még csak most született.

Többiek, van kedvetek strandolni?

Puszi
Andi
kostyika

Sziasztok,
Mi a jövő héten szerdán elutazunk a Balcsira nyaralni, de ha visszajöttünk utána szívesem találkoznék én is veletek, és a kicsikkel akár strandolás akár más program keretében.
Jó 7végét mindenkinek. / Zsuzsi
gzsuska

Sziasztok !

Jó hétvégét mindenkinek és jó programot kívánok a gyerkőcökkel.

Beeb
beeb

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk! :lol:

Üdv minden új "tagnak"!
Mi a Bor utcában lakunk, Danikám 4 éves múlt márciusban, igazi kis Ördög.

Nekünk is oviszünet...
Beosztottuk jövö hét az enyém,itthon leszünk.
Elmenni sajna nem nagyon tudunk, mert jönnek a kőmüvesek keritést csínálni. :?
De talán a következő héten...még mindig itthon, csak apa is csatlakozik hozzánk.

Nem tudom ti hogy vagytok a fiukkal, de Dani egyre huncuttabb.
Kétévesen kimaradt neki a hiszti, hát most bepótolja.
Akármire azt mondjuk neki, hogy nem....
ajaj nekünk.
Elengedi a füle mellett, bármit mondasz neki.
Kezdek kétségbe esni... :shock:
Lassan ott tartok, hogy jól el kéne fenekelni...de mi értelme?
Használni szerintem nem használna, csakhát... Á mindegy.

Na kipanaszkodtam magam

2 hét múlva tali?
pussza

Xsara + at Ő kisördöge
xsara
Érd

Hali,

Xsara,
Hát nálunk nem marad ki a hiszti és az örökös ellenkezés. Már nagyon fárasztó, remélem h 3 éves korára tényleg kinövi. Vagy ezek szerint mégsem? Sajnos nekem néha eljár a kezem amire nem vagyok büszke de tényleg nem használ ha rácsapok a fenekére. Ma kezdődött reggel amitől tartottam, már fél 6-kor ott hisztizett az ágyam mellett h csináljak neki kakaót. Utána nagy nehezen még visszaaludt mellettem a kanapén de nekem 7-kor kelnem kellett mert jöttem dolgozni. Hát nem vagyok nagyon kipihent. Tali nekünk jövő héten csak szerdán jó mert csütörtöktől vasárnapig mamizunk Dunapatajon.

Tegnap végre eljutottunk az állatkertbe. Veronikának legjobban a fókák tetszettek, alig lehetett onnan elrángatni.

Üdv
Andi
kostyika

Andi
Utólag is boldog szülinapot kívánunk Veronikának :)
strand: hát, jó lenne, a fiúk nagyon szeretik a strandot, csak nem biztos, hogy be merem vállalni egyedül a kettőt. túl paragép vagyok, de a kicsi után állandóan futni kell, mindig megszökik és még Gergőben sem lehet azért annyira megbízni. úgy jó volt a nayaralás alatt, hogy ketten voltunk a kettőre, én nem is tudom, hogy akiknek 3 vagy több kicsi van hogy csinálják. hú, pedig jó lenne :)
a köv heti tali tényelg lehet nálunk, itt pancsolhatnak is a kölkök.

Xsara
hisztik még nálunk is akadnak, de már inkább a kicsi kezdi nyomni :lol: :lol: nálunk mind2-nél a figyelemelterelés jön csak be 8)

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Na most jó passzban vagyok,a tesó is jöhet!

Xsara!
Hiszti: Passz,én erre nem tudok tanácsot adni. Dominik most nem hisztizik,de amikor csinállta,akkor keményen nyomatta,és hiába próbálltam így vagy úgy,sehogy sem jött be igazán,csak ideig,óráig. Ne idegesítsd magad rajta,nincs értelme,mindeggyik gyerek csinálja :twisted:
Hogy vannak az Andiék?

Judy!
Kár hogy nem jöttök,már rég taliztunk,viszont szóljatok ha taliztok, tényleg megejthetnénk v.mikor egy játszóházas talit!
Nekünk pl. a jövőhéten kedden lenne jó. Hétfőn,szerdán ,pénteken dolgozom, csütörtökön mami,papizunk,így marad a szerda. Van kedvetek?

Andy!
Holnap talizunk!
Puszi
Noémi
citrom

Sziasztok!

Noémi!

Andiék jól vannak, szépen növöget Majácska.. :)
Kissé nehezen boldogul a két gyerekkel, Laci nem sokat segít neki.

Danim....
Azt találtam ki, hogy hisztinél elmentünk mosakodni, (de olyan arcba fröcskölöset).Elbeszélgettünk,megigértem legközelebb beállítom a zuhany alá ruhástúl.
Már 3 napja nem volt hiszti.. remélem nem kiabáltam el.

Keddi tali nekünk is jó lenne.
Dobjatok rám egy sms-t, hol és mikor.

Mennem kell Ördögöm még nem alukál.

pussza

Xsara
xsara
Érd

Sziasztok!
Bocsi csajok,de nekünk nem jó a tali,csak rákövetkező héten,mert dolgozom.

A strand nagyon szupi volt,kár hogy nem jöttetek,de Andival megbeszéltük,hogy megyünk még! :P

Puszi
Noémi
citrom

Hali,

Jövő hét nekünk sem jó sajnos, de utána szerda-csüt-péntek igen.
Strand tényleg nagyon jó volt, szebb mint gondoltam. Ha kitart a jó idő még mehetünk.

Noémi,
Kösz a fuvart, szerintem jól elvolt a két gyerek egymással. Főleg azon az ugráló valamin
:D

Andi
kostyika

Halihó

Akkor legyen jövő hét.
Ha jó idő lesz lehetne nálunk, van medence is. vagy egyéb 5let? én strandra változatlanul nem merném a két kölökkel :roll: :roll:
rossz idő, játszóház?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok!

Tali jó a jövőhét valamelyik nap. Judy! köszi a meghívást,de azért gondolkodtam elmenősbe,hogy ne mindíg titeket használjunk ki,mert nektek kertetek van. Így tőlem,ha jó idő van akkor is mehetünk játszóba! Vélemény?
Puszi!
Noémi
citrom

Noémi 8)

persze jó a játszóház is :) :)
de amúgy meg marhára kishazsnáltok minket az évi 1 látogatásokkal :wink: :wink:

projekt hogy áll? :wink: :lol:

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali,

Akkor én inkább Jutiékra szavazok, úgyis annyit vagyunk a lakásban. Szerda délután mondjuk 3 után?

Andi
kostyika

Sziasztok,
Mi is szivesen csatlakoznánk Kicsipistivel a kerti mulatsághoz, legalább személyesen is megismerkedhetnék veletek.
(Így látatlanban amúgy is elég nehéz írni.)

Milyen vicces, pont most néztem a lap elejét, és azt írom, hogy mi még csak tervezzük a kisbabát... nos örömmel osztom meg veletek, hogy 7 hetes a babuci a pocakomban.

Zsuzsi
gzsuska

Hali

Bocsi csajok, de szerdára nekünk beugrott egy utazás Sopronba :oops: :oops: :oops:
viszont tegnap találkoztunk Battán Noémival és holnap du 4, fél 5 körül megyünk a Pán Péterbe. ha van kedvetek csatlakozzatok.
bocsi, bocsi még1x, a kertipartyt is bepótoljuk még a nyáron, oké?

Tegnap voltunk mi is Battán. tényleg nem kellett volna parázni, kellemesen csalódta. bár azért a medencében (120cm-es), mind2 kölök kapaszkodott a nyakunkba. a pancsoló viszont nem jött be nekik annyira :roll:

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia Juti,

Ez a Pán Péter gondolom egy játszóház... megadod a címét?
Mi szivesen mennénk.
Zsuzsi
gzsuska

Zsuzsi

A Camponában van, a földszinten jobbra kell menni a Tropicarium irányában.
gyertek:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia Judy,
Sajnos Kicsipisti délutánra belázasodott így nem merek vele elindulni. Bocsi...remélem majd legközelebb.
A honlapjukat viszont megnéztem és nagyon tetszik, eddig nem volt alkalmunk elmenni, de ami késik nem múlik.
Üdv / Zsuzsi
gzsuska

Újra keresünk babát és mamát reklámfilm forgatáshoz!

2005 június-júliusban született helyes kisbabát keresünk, aki anyukájával együtt szívesen szerepelne reklámfilmben. A forgatás augusztus 3-4. hetében 2 napot vesz igénybe!

Kérem, hogy akit érdekel a lehetőség, mihamarabb keressen meg az alábbi elérhetőségek egyikén, de legkésőbb augusztus 4-ig!

Köszönöm!!!!

Nikoletti Petra

Strawberry Films
www.strawberryfilms.hu
p.nikoletti@strawberryifilms.hu
Tel: 200 4040
Mobil: 0630 942 7758
nipe

Sziasztok,
Egy körkérdéssel bombáználak benneteket.
Már kinn van nyolc foga Kicsipistinek, de a szemfogakkal elég nehezen boldogul... :cry:
Nálatok milyen kisérő "tünetek" voltak a fognövekedés alatt? Leginkábba a láz mértékére vagyok kiváncsi.
Nekünk szerintem egy kicsit magas, de nem tudom mihez viszonyítani. 38.5-38.8-ig.
Köszi/ Zsuzsi
gzsuska

Sziasztok!

S.O.S. ETETŐSZÉKET KERESEK!

Ha van eladó és tudtok róla képet is küldeni légyszi írjatok!
E-mail:
bonczanna@freemail.hu

Köszi!
vikianyuja

Sziasztok!

Jövőhéten hétfőn,ugyan nem beszéltünk időpontot Judittal,de pl. délelőtt,megyünk megint a Camponába de most a Sárkányvárba. Ha van kedvetek gyertek!

Andi!
Gyertek ti is! Jaehet,hogy te akkor dolgozol? Sosem jegyzem meg,ki mikor ér rá :roll:

:idea: Hát akkor most én is örömmel osztom meg veletek, amit Zsuzsi is,sőt! Szóval mi is tesót várunk,és 7hetes a babóci,mint Zsuzsiéknál. Ezennel gratula neked is! Képzeld! Ez egy nagyon termékeny időszak volt ugyanis te vagy a 4. akit ismerek,aki 7 hetes kismama :lol:
Azért nem vertem eddíg nagydobra,mert véreztem. Sajnos,de úgy látszik én ilyen fajta vagyok,mert Dominikkal is véreztem,sőt vele 3 hónapig. Na mostanra (kopp.kopp..) a vérzés is elállt,és tegnap már szivecske is látszott,és már szívhang is volt az uhn. :D

Na puszi,és akkor hétfőn tali,gyertek!
Noémi
citrom

Szia Noémi,
Gratulálok nektek! :?
Igen abban az időben lehetett valami a levegőben... : )
Hát ha a fogfájás miatt Kicsipisti nem lesz lázas, akkor mi szivesen megyünk.
Zsuzsi
gzsuska

Noémi,
Mégegyszer gratulálok :) A vérzéstől eltekintve jól vagy? Domi mit szól? Sajnos hétfőn én dolgozom, nekünk szerda-csüt-péntek jó csak.
Voltatok a Pán Péterben?

Zsuzsi,
Nálunk csak hőemelkedés volt, viszont nagyon nagy sírások és hajnali ébredések, nyűglődés. Hiába kentem a Dentinox-szal, nagyon megszenvedett a szemfogakkal.

Judy, Xsara,
Mizújs veletek?

Vikianyu,
Mi is kölcsönbe kaptuk az etetőszéket, így nem segíthetek.

Andi
kostyika

Sziasztok!

Andi!
Igen voltunk a játszóba! Ott beszéltük meg a hétfőt. Bocs,de elfelejtettem hogy neked nem jó. Egyébként meg azért beszéltünk hétfőt meg,mert jövőhéten keddtől már kezdődik a bölcsi. Kedden vérvételre kell mennem,szerdán dolgozom,csütörtök védőnő,péntek megint dolgozom, így maradt a hétfő.

:idea: Hányingerem van,állmos vagyok, és fel vagyok fujódva. De egyébként minden ok. A strandolást a vérzés miatt nem erőltettem,a hétvégén mikor voltunk én kinnt maradtam a Palkó ment vele fürrdeni. Ráadásul 2 hét m. megyünk nyaralni,de a dr szerint ha elmúlik a vérzés fürödhetek is.
Dominik nagyon örül a tesónak :D Szó szerint úgy tud viselkedni ahogy azt az apák szokták,puszilgatja,decézgeti,beszélget vele,simogatja,vigyáz rá. Már tervezi mi lesz ha meg lesz. Egy szobába akar vele aludni,ő fogja babusgatni,és a tesóját szereti a világon a legjobban! És ami ebből a pláne,hogy ezt abszulut ösztönösen csinállja,mert mi nem mondtuk neki hogya,hogyan kéne viselkednie,sőt régen inlább mindíg meg akarata verni ha a kistesoról volt szó. Remélem ez így is marad (kopp..kopp..)

Zsuzsi!
Dominikot hál istennek nem viselte meg a fogzás (vagy csak miután mindíg sírt,így ezt észre sem vettük),úgy hogy sajna nem tudok segíteni.

Xsara!
Tényleg,megint régen jelentkeztél!

Judyék hazautaztak,és csak vasárnap jönnek haza. A héten már én sem tudok jönni,úgy hogy aki tud jöjjön hétfőn a Sárkányvárba!

Puszi
Noémi
citrom

Sziasztok!!!

Noémi!

Ejha....Gratula ezerrel!
Nagyon örülök, hogy végre sikerült. :P

Ebben a hónapban már mi is neki állunk... :oops:
Dani is sokat emlegeti a kistesót, pláne hogy tesóméknál most született meg a kiscsajszi: 2 hetes..
4350 grammal, 59 cm-rel született, rendesen kitolva, megszenvedett vele a sógornőm.

Andi kislánya (Maja) pont ugy néz ki mint a Lili, le se tagadhatná.
Megvannak, csak sokat faj a kicsi hasa.

No a talikról már megint lecsúsztunk...

Zsuzsi!
Üdv itt köztünk.
Daninak nem volt láza a fogzásoknál, bár a szemfogakkal Ő is küszködött.

No megyek, mert hulla vagyok! :?

pussza

Xsara
xsara
Érd

Sziasztok,

Remélem jó helyen járok és tudtok nekem segíteni. 7 hónapos kismama vagyok, aki nem rég költözött Érdre :-)
A legfontosabb feladatom az lenne, hogy megtaláljam a védőnői szolgálatot, de eddig nem jártam sikerrel. Őszintén szólva Érdet sem ismerem még annyira.
Tudnátok nekem segíteni?

Nagyon köszönöm előre is!
Curse
curse

Sziasztok / Szia Curse,

Lakóhely szerint van kirendelt védőnő.
A központi rendelőintézetben tudsz utána kérdezni,
hogy kihez tartozol.
Központi telefonszám: 23/365-232.
Üdv /Zsuzsi
gzsuska

Szia Zsuzsi,

Nagyon sokat segítettél, köszönöm!!!

Üdv Curse
curse

Hali,

Curse,
Üdv itt. Sikerült kiderítened hogy kihez tartozol? Merre laktok?

Noémi,
Hogy vagy? Pocaklakó? Domi várja már az ovit?

Mi megvagyunk, olyan gyorsan telnek a napok. Már csak egy hónap és mi is kezdjük a bölcsit.

Juti, Xsara,
Mizújs veletek?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Hahó

Mi is megvagyunk. vendégeim voltak pár napig, sógornőmék két kicsivel, nem vol időm netezni.
amúgy semmi különös, a kerítésünket építjük át meg kisebb ház körüli munkák vannak.
a héten meg a Gergőt kell vinnem fütyészhez :roll: :roll:

Noémi
hogy vagy? utólag boldog névnapot Dominak :)

Xsara
Akkor hajrá :wink:

Andi
milyen a melódia?

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia Andi,

Sajnos nem sikerült kideríteni, egyszerűen nem veszik fel a telefont.
Egyébként Parkvárosban lakunk, közel az M7-hez és a Rétes Házhoz :-) Utca név szerintem nem sokat segítene, lévén, hogy még a térképen sem vagyunk fent :-)
Egy védőnői keresőn találtam kettőt is, ami relatíve közel van Bem téren és Bajcsyn, de a keresőben sem volt megadva telefonszám.
Szóval ott tartok, ahol az elején :-)

Üdv Curse
curse

Fejlemények :-)

Közben sikerült megkérdezni. A rendelőintézetbe kell mennem csütörtökön 10-12 között, állítólag egy új védőnőhöz.
curse

Sziasztok!

Holnap megyünk nyaralni Hajdúszoboszlóra,remélem jó időnk lesz,bár nekem szinte mindegy :twisted:
:idea:,hát csajok,ez a babóca rendesen megkínoz. Úgy érzem magam ,mint aki beteg :oops: Mindíg hányingerem van,rosszúl érzem magam,pedíg a B6 vitaminon kívül már homeopátiás szerekkel is próbálkozunk,de semmi. Jó persze ne várjam a csodát,mert teljesen jól úgy sem leszek,csak ha túl leszek ezen a hányingeres korszakon. Na mindegy,remélem ezzel a babóval,most küzdök,aztán ha megszületik,jó baba lesz. Na mindegy szóval ez most fura,mert Dominikkal,csak gyomor égésem volt,más nem.

Csajok nektek meddíg tartott a hányinger,már akinek volt. 10 hetes vagyok,és rémiztgetnek,hogy végig is eltarthat. Na az szupi lenne!

Andi!
Én is,én is szeretnék ilyen vonalzót :!: Hogyan kell csinálni :?:
Domici várja az ovit,mindenkinek mondogatja,hogy ő szept. megy oviba. Szóval Veronikának is megkezdődik? Furi lesz mi? Ő várja már?

Judy!
Köszi a névnapi kívánságot! mi újs,fütyi tájon? Gellérté hogy áll? :lol: (már nem szó szerint)

Xsara!
Drukkolok nektek! hallottam,hogy Maja is gyönyörű kislány! Dani,még nem emlegette, hogy kistesót szeretne?

Dominik,mindenkinek elmondja,még a dr. bácsinak is el kellett mondani :)

Zsuzsi!
Te hogy bírod? Mikorra vagy kiírva? Én márc. 14- re.

Curse!
Szia! üdv! Kisfiad,vagy kislányod lesz? Első baba? Egyébként az én védőnöm is csütörtökön van,de ő 12-14 között. Hol laktatok eddíg?
További jó babavárást!

Na puszi csajok!
Sziasztok!
Noémi
citrom

Andi!
Megpróbálltam vonalzót készítani a babafalva.hun. Sikerült is vissza is jött emailba a html,és a phpbh kód is. De most mit kell csinálni? Hova kell beírni,hogy megjelenjen a hszminél?
Köszi
Noémi
citrom

Hali

Noémi
Jó nyaralást :)
hányinger :? nekem csak 1-2 hétig volt mind2 kiskrampusznál.
sajna én is ismerek olyat, akiknél majdnem végig volt :( de általában el szokott múlni az első harmad végére, vagy max. félidőre.
cerkaügy: ahogy elnézem Gellérté még rosszabb :( :( ő sem fogja megúszni a macerát.
a vonalzót a profilodban lehet beállítani, az aláírás jelenjen meg mindiget kikpipánli és az aláírás alá beszúrni azta akódot.
mondom én, akinek szintén nem sikerült :lol: :lol: de most teszel még1 próbát.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Szia Noémi,

Nekem a hányingeres-gyomorégéses korszak csak az első három hónapban volt. Bár nálam inkább a gyomorégés dominált, de az a nap 24 órájában. Viszont én is hallottam olyanról, akit végig kisért a dolog, sőt volt extrémebb változat is, hogy csak az elején és a végén.
Egyébként kislányt várunk, 1 hónapja tudták biztosra mondani :-o
A mozgásait tekintve inkább fiúra tippeltünk volna. Rengeteget izeg-mozog, időnként az az érzésem, hogy focipálya működik bennem :-)

Csepelről költöztünk át. Ott egy panellakásban nyomultunk, aztán úgy gondoltuk, hogy a babának is meg nekünk is jobb lenne egy kertes ház. És sikerült :-)

Bár már ott vagytok, de azért jó nyaralást!

Üdv Curse
curse

Sziasztok!

Nyaralás:
Az idő szupi volt,de jól bekaptunk egy hányás,hasmenéses vírust :oops: ,ami mikor ha nem a nyaraláson jött volna ki rajtunk.
1 napot Domink,1 napot meg Palkó,meg én. Dominiknak magas lázzal is járt :evil: priznicelni is kellett szegénykét. Aztán hál isten el is múlt de 2 nap strand ráment. A Hajdúsz. strand nagyon szupi,tényleg minden van ami szem szájnak inger,de ezzel az is jár,hogy tömeg van. De még milyen tömeg! Nekem ez már sok. Tehát amikor már a medence szélén is tele van pokróccal,és a sokaság csak úgy hömpölyög,ha le akarsz lépni a kis portádról,nem tudod hova lépj,merta nyakadon a másik,szóval én ezt nem szeretem. A medencékben szó szerint mint a heringek,pedíg nagy,és sok medence van,a legkorszerűbb felszerlésekkel,csúzdákkal,mindennel! Szóval tényleg paradicsom,csak szerintem limitálni kéne a létszámot,mert a túlterheltség szerintem a 3szorosa mint amit elbírna a strand.
Nagyobb az élet mint Balatonon,vagy a legmenőbb helyeken. Utoljára gyerekoromba láttam ilyen életet fürdőhely mellett.

Hányinger:
Már javuló félben,de még mindíg tart :evil: Remélem jövőhéten elmúlik,ugyanis akkor lesz a babóca 12 hetes :D

Judy!
Már megint szőke vagyok :roll: ,de én nem értem,pedíg látod próbálok én barnulni :lol: Tehát a nevem alatt ott a profilom,katt rá,és aztán milyen nevem mellé kell beírni azt a kódot :?: Légyszi szájbarágósan! Köszike!

Andi!
Ugye nem haragszol ha az én vonalzóm is katicás lesz? Dominik imádja a katicákat,már egy egész rakás katicánk van,a nyaralás alatt is szaporodtunk,egy katicás párnával,labdával,és egy táncoló éneklő katicával :twisted:

Curse!
Mi lesz a neve? Dominik nekem is sajt kukac volt,néha olyat bele rúgodt a bordámba,hogy úgymaradtam.
Csepelre jártan suliba,és milyen kicsi a világ a férjem meg most dolgozik ott. Hogy tetszik Érd?

Puszi
Noémi
citrom

Noémi
Üdv :) vírus :roll: tömeg :roll: mi 2002-ben voltunk ott, akkor nem volt tömegnyomor. igaz szeptember eleje volt.

vonalzó: nem a nevedre kell kattintani, hanem a lap tetején van egy olyan, hogy segédletek. mellette a nyílra kattintani, akkor a legördülő menüben van a profil.
itt be lehet állítani egy csomó mindent, pl, hogy aláírás jelenjen meg mindig.
itt lehet megadni lejjebb az állandó aláírást is, hogy ne kelljen mindig aláírni az üzeneteket, hanem beírod, hogy xy és mindig az fog bejönni. én ez alá az aláíráom alá szúrtam be az url-es vonalzókódot és úgy végre múködött.
a végén asszem elküldés gombbal menteni is kell az űj profilt.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia Noémi,

Lehet, hogy benneteket is szeret Murphy? Nálunk is mindig akkor akad probléma, amikor messze vagyunk az otthontól, vagy éppen hétvége van, amikor csak ügyelet van stb…
Tömeget illetően, ez a magyar vendéglátás :-)

Képzeld pont ma voltunk 4ds ultrahangon, hogy a csajszit meglessük. Egyfolytában meglepetések értek. Azt hittem, hogy a lábával adja az íveket a hasamban, erre ma kiderült, hogy a hátával teszi azt, próbálva magának egy kis helyet kicsikarni :-) Egyébként végig nagyon durcásan viselkedett és nem akarta magát megmutatni, de hát a technika meg egy kis kézhasználat csodákra volt képes :-)
A nevet meg elfelejtem, tiszta zizi vagyok. Szóval Adél lesz a becses neve.
És tényleg milyen kicsi a világ :-) Érd nagyon tuti, nyugisabb, csendesebb és lényegesen tisztább város, mint Pest. Eddig csak a T-kábellel gyűlt meg a bajunk :-(
Erről jut eszembe a védőnő is nagyon kedves volt :-) Csupa jó tapasztalat eddig. Csak el ne kiabáljam!

Melyik suliba jártál? És ameddig a vonalzód nem készül el :-)Csemetéid milyen idősek?
curse

Bocsi Noémi! Javítok, lehet, hogy már este nem kellene üziket írogatnom :-) Szóval csemetéd, Dominik milyen idős?
curse

Sziasztok,

Noémi,
Manó is szereti a katicát, azért azt választottam. Nyugodtan legyen neked is :D Sikerült megcsinálnod? Egyébként az egyik esti dalunk nekünk is egy hétpettyes katicáról szól :D Amikor megkapod az emailt a kódokkal akkor az alsó kódot kell bemásolni a profilba. Hányinger: én azt hallottam hogy aki lányt vár, az jobban szenved. Nekem kb a harmadik hónap végéig csak hányinger volt és gyomorégés, a negyedikben pedig kb két hétig minden nap hánytam (bocsi) a kocsitól amikor mentünk haza munkából. Aztán egyik napról a másikra elmúlt és nagyon jól éreztem magam a 7. hónapig. A Mariann a védőnőd? Szerintem manó még nem tudja mi vár rá bölcsi ügyileg, néha mondom hogy majd szeptemberben megyünk a bölcside de még nem izgatja fel.

Juti,
Egyenlőre még nem vészes a munka így hogy csak hétfőn és kedden dolgozom. De kicsit tartok tőle hogy hogyan fogjuk viselni mindketten ha már minden nap kell jönnöm. Lassan kiderül mert szept 11-én kezdünk. Kicsit mókuskerék lesz mert mondjuk fél 6 mire hazaérek és manó fél 9 körül fekszik le, annyira kevés idő marad hétközben. Arról nem beszélve h hullafáradtan megyek már haza de mellette nem lehet lefeküdni mert pörög ezerrel :D

Curse,
Mi volt a gond a kábeltársasággal? Hogyhogy nincs rajta a térképen az utcátok, valami új parcellázás?

Többieknek üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Sikerül! Beállítottam! :lol:

Üdv Curse!
Kislány?! hm végre még 1! :wink:
Mint látod Veronikán kívül csak pasik vannak! :oops:
Nekem is egy 4 éves kis ördögöm, Dani!

Jaj lányok olyan igezságtalan az élet, amikor itthon voltam a Danival mindig arra gondoltam milyen jó lesz újra dolgozni.
Most meg arrol ábrándozok mikor leszek már itthon 1 kicsikét.
Elfáradtam.. íszonyú sok a munka. :roll:
Minjárt leesek a székről...

Hát idén nyáron is sokat taliztam veletek :?
No majd télen... :)

Megyek is mert a Dani még NEM alszik..

puszika

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok,

Andi,
Volt? Még mindig van :) A digitális jel nincs a magaslat fokán. Most már 1 hónapja "működik" nálunk a szolgáltatás és még mindig nem tudták kijavítani a hibát. Settopbox-szal van a hiba. Rengetegszer jártak kint nálunk, mértek erősséget, kicserélték a boxot, frissítettek szoftvert, de semmi eredmény.

Az utca rajta van a térképen, csak a házszámunk nincsen. Az utca jelenleg a 19-es házszámig létezik, mi meg a 25-ben lakunk :) Soha se szoktak minket megtalálni.

Xsara,
Hát igen, mindenki azt mondja, hogy a kislánnyal jobban járok. Állítólag talpraesettebbek, mint a fiúk :) Erre szokták azt mondani, hogy meglátjuk.
Az újra otthoni léthez pedig lehet, hogy be kéne vállalni egy tesót Daninak :D
Egyébként milyen munkát űzől, ha szabad megkérdezni?
curse

Sziasztok!
Vonalzó? Jó kérdés! én ehez is béna vagyok,mint a kép felrakáshoz.

Curse!

1 fiam van eddíg,ő Dominik aki 3,és fél éves,meg a pocaklakó aki 12 hetes,és a neme még talány? Csepelre egészségügyibe jártam a Tejútra,és annyira h. vagyok hogy a suli neve nem jut eszembe,hirtelen akartam leírni. Most pedíg oda járok fodrászkodni.
2 barátnőm is veled egy idős kismama és mind a kettőnek,ill. veled együt hármatoknak lánya lesz. Te mit dolhoztál,dolgozol?
Én ma megyek 4d uhra.

Andi!
katica :D Kössz a bíztatást,azt hittem már jobb lesz! Bár kopp..kopp.. már nincs annyira hányingerem :lol:
Hát nem sok időtök mard esténként egymásra :( De legalább nem unjátok meg egymást! Nem a Mariann a védőnőm,hanem a Katika,de a mariannt is ismerem,mi már pont nem az ő körzete vagyunk. Tiszta röhely,mert a 10-ek már nem hozzá tartoznak. Ő is ismer minket,annak ideén ő mondta azt,hogy "anyuka,én nem csodálnám,ha nem szülne többet,ilyen gyerek után" :roll: Na mindegy,de egyébként ő is aranyos.

Xsara!
Hát igen,már megint sokat láttunk belőletek a nyáron :lol: Legközelebb max a miki bulin talizunk megint! jó munkát aztán pihengess!

Csajok ,képzeljétek megint véreztem kétszer is. Úgy látszik tényleg ilyen"fajta" vagyok. De utána számoltam,és szerintem bejelezhetett,mert most kellett volna megjönnie.

Puszi!
Noémi

Noémi
citrom

és lám vonalzó sehol,de valami blabla a az aláírásom melett az van :evil: Már megint jól beállítottam a dogokat :lol:

Noémi
citrom

Sziasztok!

:D :D :D :D KISLÁNY :D :D :D :D :D
Gondoltam megosztom veletek,hogy megtöröm a "régi" fiús topikot,mert kiscsajszi mocorog a pocakomban :!:
Puszi

Noémi
citrom

sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így bepofátlankodok hozzátok, én Tárnokon lakom elméletileg, gyakorlatilag Angliába.

Segítséget szeretnék kérni, olvastam, hogy nálatok is gond volt a hiszti korszak. Bálint most két és fél éves. 1 éves korában kezdte, de mostanra fogyott el a türelmem. ott tartunk ha nem az van a mit Ő kar dobál és verekszik. SEGÍÍÍÍÍTSETEK mert belepusztulok. lehet, hogy az is közre játszik, hogy fél éve ki kellett jönnünk is nem bírja előtte a Sasadin laktunk, utána költöztünk ki Tárnokra, ahol egy hétig laktunk utánna kihelyeztek ide minket. :cry:

várok minden féle ötletet

üdv a távolból Judith

Kép
Kép
bagaba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?