móni23 Igen, én is így tudom, hogy progeszteron hiány. Szerinted az baj, hogy csak jövőhéten tudok lépni ennek érdekében? Akkor leszek 7 hetes...elvileg vk csak akkor megy dokihoz. Meg nálam szó sincs vérről, a beágyazódás óta lényegében 2x fordult csak elő, és csak tényleg nagyon nagyon halvány rózsaszín. Már mostanra is kitisztult, ismét semmi. Nálam a tünetek az 5. héten kezdtek jelentkezni. Hányinger minden délután, és reggel, ha üres a gyomrom...de csak enyhén. A mellem nő, mint a gomba, és akkortájt fájt is, mostmár csak feszül. Na meg állandóan álmos vagyok.
És mivel elég vékony vagyok alapból, már a pocim is látszik...persze idegennek csak úgy tűnik, mintha tele ettem volna magam.
catrine A párom nem hangszeren játszik, hanem bakelitlemezeket pörget.
Igen, biztosan jó lesz, jönnek a barátnőim is, rengeteg haver. Mi egyébként is csak reggae körökben mozgunk, úh ez most nagyon jó lesz!
Valszín progihiányról van szó, ahogy én is sejtem. Jövőhéten elmegyek majd a dokihoz, és megírom mi volt.
sági A 12. hétig kell dönteni. A párom már úgy látom, elfogadta a gondolatot. Azért még nem örül neki, de én már ennek is örülök, fejlődik szépen, és biztos vagyok benne, hogy mire megszületik a pici, szinte szerelmes lesz belé.
A döntés így kb 99%, hogy marad a baba, én az abortuszra már gondolni sem tudok.
kami Ügyi vagy, és nagyon édi lett a vonalzód!
Nekem ezekben az nem tetszik csak, hogy nem írja ki konkrétan, hogy hány hetes+ hány napos terhes az illető. Na mind1, azért lehet sejteni.
Van ám nekem is másik vonalzóm, most be is szúrom ide. Aztán lehet néha váltogatom az aláírásnál, hogy ne legyen olyan egyhangú!
Mindenkinek köszi a bátorítást és a tanácsokat!