Új privát üzeneted érkezett!

KÖSZI ZÖLDD A TÜRELMET!

Röhej, hogy így kell kitanulnom a "szakmát" a neten keresztül! De az UH-on mikor a hasamról törlöm a trutyit, a csaj nyomtatja a papíromatt, már mondja, hogy kit küldjek be magam után. Én meg a kis "bocshogyélek" stílusommal söprök kifelél. Itthon meg 1000 kérdésem van!

Holnap erőszakos leszek!! Kifaggatom az ultrahangos nőcit is.

Rudi
turorudi6

Hasi UH-t szoktak csinálni????? Nem hüvelyit?

Kép
zölddisznó

Aztán meg kérdezz nyugodtan, mert van doki a családban, és egy barátnőm nődoki férjével online kapcs azonnal tudok választ a kérdéseidre!

Kép
zölddisznó

ZÖLDD!

Mindig hasi UH-t csinálnak!

Köszönöm a felajánlásodat!! Nagyon rendes malacka vagy!!!

Miért nem alszol??!!

Rudi
turorudi6

Mert a magamfajta tanárnénik nyáron mediterrán életet élnek. 2-kor fekvés, 10-kor kelés, oszt ha megvisel a sok teendő, napközben egy kis délutáni szieszta.

Holnap ugyan 7-kor indulok, de majd ott kialszom magam.

És Te?

Tessék menni huncutkodni!

Azt a teremburáját!

Kép
zölddisznó

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Na sziasztok, bocs a tegnapi félreértésért, azt hittem már, hogy véres lesz a net a virtuális verekedéstől :twisted: , de látom, fölösleges volt aggódnom.

Na, csak godoltam, felteszem a hőgrafit, hogy lássátok, mi a szitu:

Kép

Cső, jók legyetek
Vendég

Athiz!
A te görbéddel nincs semmi gond! Nézd meg az enyémet!
Kép
moni

HÚÚÚ Athiz! Ez nagyon szép! :D Panaszt ne halljak! :wink:
Móni, te se add fel, látod hogy mászik vissza! 8)
Vendég

Persze, fel nem adom, de miért esett le? És miért ilyen lassan kúszik fel???????
moni

Köszi csajok, szerintem Móni neked lassan tesztelni is lehetne, ha nem jön meg, habár nem tudom, hány naposak ált. a ciklusaid.

Na sziasztok.
Vendég

Móni,
a lányok szoktak emlegetni valami beágyazódási esést... lehet hogy amiatt esett. És a lényeg hogy megy fel :) Holnap-holnapután tényleg tesztelhetsz! (Ha akarsz :) )
Vendég

Sziasztok!

Szépek a görbék :)

Hogy bírjátok ezt a meleget?
kokusz

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Kokusz!
Cikl. napom 26.

És már sokszor írtam, de a sok neg. teszt után nem akarok tezstelni. Mjad UH-ra megyek.

Egyébként 28 napos szokott általában lenni a cikl.-om, de volt már 24 és 32 napos is. Most a tüszőrepi 13. napon volt. Ez tuti
moni

Moni neked a progiddal minden rendben van?

Kép
monyoka

Már régen meg akartam kérdezni, hogy én miért vagyok sárga színnel kiemelve? És a többiek kékkel, rózsaszínnel?
moni

Sziasztok!

Kokusz!

Javítanál a táblába? 6. cn-en vagyok. Ja és a 2. closty hó bejegyzést nyugodtan törölheted. Köszi szépen.

Én egészen jól bírom a meleget. Mér most azon kesergek, hogy mindjárt vége a nyárnak.
j.
Vendég

Oké Móni, bocsi hogy nem emlékeztem :oops:
Akkor majd az UHhoz szorítok :)
Vendég

Moni :)

Javítottam a táblát köszi az infót. Nem tudom miért voltál sárga a táblában én így kaptam meg, de már átszíneztelek olyanra mint a többiek.

Junko

Köszi tőled is az infót, téged is javítottalak.
kokusz

Szia Kokusz, én meg fenn sem vagyok a tábládban, de nem sértődöm meg. Remélem, mindenki jól van, sajnos most nincs időm írni, mert sok melóm van itthon, házimunka, mi más :? !

Na cupp
Vendég

Elnézést,de visszaolvasás reménytelen számomra! :oops:

Moni
Te lány,te babás vagy az tuti!!!! :!: :idea:
Nem szedsz progipótlást?Csak,mert úgy emlékszem igen.Akkor meg teszt kell,és ha negatív abbahagyni(de nálad nem lenne már negatív)legalábbis a csajok így szokták :oops: Én még sosem szedtem,így nincs saját tapasztalatom ezügyben.mindenesetre az UH-n nem látszik a petezsák,csak legkorábban 5 hetesen,és az is hüvelyi UH-nál.
No ennyit a teszt rábeszéléshez!!! :lol:

Athiz
Sztem a 21.cn-n volt p.é-d!
egyrészt azért gondolom,mert onnan megy szépen fölfelé a hőd.Másrészt a PG úgy 3 nappal előtte volt páfrányos.Ezt már magamnál is észrevettem,hogy előre jelzi a dolgot 3-4 nappal.(már ha nem riaszt tévesen :oops: )
Akció volt,így egész jó esélyt látok a tesóra!

Turorudi
A te hasid nagyon szép lapos lehet,ha látszik rajta keresztül is a tüsző! :D

Saját gyártású görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Okr, nem szokott ilyen görbém lenni, úgyértem ilyen nyugis. Azért remélem, ez inkább jó és nem ellenkezőleg. Kiderül hamarosan. Neked viszont tök tuti a görbéd, és már a 11. DPO. Mikor tesztelsz, a 14. DPO-n?
Vendég

Athiz
Az UH-n látott p.é szerint még csak 10 DPO.
Teszt talán szerdán! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Fúúú skacok... olvastam én mindent... de már nem tudnám visszaidézni ki mit írt... így nagy baj, ha csak így szépen mindenkinek szurkolgatok?

Az tuti, hogy az összes görbe amit láttam bíztató volt... AZ ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is emlékszem olyanra ami nem:)

Úgyhogy haaaajrá:)

(Moni: mikor tesztelsz? Athiz: nálad is több, mint gyanús a dolog... Okr: az a 8. napi esés izé... hűha :)

Bocsi ha kifelejtettem valakit... már vagy egy hete nem iszok kávét és kezdek zombivá alakulni :)
Vendég

Csakegy!
Csak most jutottam nethez, de én is szeretnék gratulálni nektek ! :lol: :lol: :lol:
Tiszta szívemből örülök.

Felraknád azt ahíres neves görbét még 1x?(gyengébbek kedvéért :oops: )Vagy kb melyik napnál találom,sajna nincs időm heteket átnézni...
katica_75

Katica, Csakegy görbéjét a 208. oldalon is megtalálod!
Persze nem bánom, ha újra látom!

Szia
Vendég

Zsazsó Drága!

:(, :(, :(

Tüneteid egyébként elmúltak?
Holnap is mérj hőt, kíváncsi vagyok.

j.
Vendég

Sziasztok!

Felrakom a görbém. Szerintetek ez még mehet felfelé, vagy végleg lefelé mászik? :( Van még egy kis remény? :?

Kép

Nagyon várom a véleményeket. Csak őszintén!

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok lányok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e még rám Én vagyok az anovus. Szerintetek, most mit mutat a görbém. Szerintem volt pé-m bár a program még nem jelölt be semmi ilyet. Kép ma

Szurkolok mindenkinek.

Egyébként nem érzem, hogy terhes lennék úgyhogy valszeg jövőhópban folyt.köv.

Üdv Mona
mona01

agi mehet feljebb szerintem.
bar ez a ho kicsit alacsony a babahoz az en velemenyem szerint.

Kép
monyoka

mona: ez egy olyan szép kövér PÉ volt szerintem, hogy tanítani kellene... 12. DPO... és felfelé megy :)

Hűha... na EZ akár egy tökéletes babás görbe is lehet :) (valszeg holnap reggel már ki is mutatná a teszt!!!)
Vendég

Szombaton csináltam egy teszte ami állítólag 10. napon kimutja. egyérteműen negatív lett. Ha nem vagyok terhes akkor pont csütre meg fog jönni és a Dokit is le kell mondanom. Te érzteél már ilyenkor valami változást magadon? Ha jól számolom ez a 13 nap.

Üdv Mona
mona01

Elméletileg Én is így gondoltam és hancúr is volt, de most inkább azt érzem, hogy meg fog jönni.
mona01

úgy fájt a hasam mintha meg akarna jönni... ennyi... de ez még most is így van...

én speciel mást nem éreztem... (a mellbimbóm érzékenyebb volt talán annyi)...

azon kívül semmi... és még most sincs semmi... (kopp, kopp)
Vendég

de ez szerintem még csak a 12. DPO... szombat meg csak a 10. DPO volt amit szerintem nem igazán mutatnak ki a tesztek... nekem a 13. DPO-n is csak halvány csíkot sikerült produkálnom... ami a 14.-re erősödött... ha a 10. DPO-n teszteltem volna valszeg hót negatív lett volna...
Vendég

Én semmit, de semmit nem érzek. Néha mintha meg akarna jönni, de még az is csak nagyon haloványan, hát két-három nap múlva kiderül, de így hogy negatív lett a tesz........

Mindegy még úgyis csak ez volt az első próba hónap.

Ti mióta probálkoztatok?
mona01

Athiz

ez nem az én táblám hanem a topik táblája ..... csak én csinálom

Csakegy

Hogy vagy? Tünetek vannak már? Most te vagy előttem a pozitív példa :)
kokusz

Okr!
Miből gondolod, hogy tuti babás vagyok?

Monyo!
Progim rendben, de mivel tüszőrepit kaptam, ezért kell progipotlásra gyogyit szednem. Utrogestant kaptam, napi 3*1. De miért kérded?

Csak1!
Én is hasonlóan érzek, meg állandóan émelygek. De uyge már koppantam párszor, és így óvatos vagyok, elhessegetem a gondolatokat, hogy babás lehetnék...
moni

Mona: hát majd kiderül... a görbéd mindenesetre nagyon szép! Ha most nem jönne össze akkor legközelebb tutira! (Bááár... nekem ez több, mint gyanús :) ja... és én is tiltakoztam ám keményen amikor a görbém láttán néhányan a hasamba akarták beszélni a babát :) ) (ja... szerintem kb. november-december óta próbálkozunk ... azóta összesen két éles próba volt... ez volt a második... egyébként meg ezen a kettőn kívül nem volt peteérésem... vagyis volt még egy a legelején, de azt tökéletesen lekéstük... :) ...)

kokusz: semmi... a hasfájásom javul, már nem szoktam görcsölni (kopp-kopp)... remélem azért mert minden Ok és nem azért mert gubanc van... csütörtökig még azt sem tudom, hogy tényleg terhes vagyok-e :)

moni: majd kiderül... szurok megy ezerrel...
Vendég

Hát ha mást nem találkozunk a Dokinál csütörtökön. Ha addig nem jön meg akkor szuper a helyzet.
Köszönöm a biztató szavakat.
Nekem idén nagyon szépen majdnem minden hónapban megvolt. Az eddigi éveimhez képest gyönyörü. Pont azon gondolkodtunk párommal, hogy biztos megérezte, hogy itt az ideje. Évekkel ezelőtt nekem is így volt évente 2-szer. aztán 3 hónapig egyfolytában aztán három hónapig semmi és így tovább....

Bocsi, hogy ennyit írtam.

Moni:Én is koppantam már egy párszor a tünetekkel, pedig még nem is "csináltuk"., aztán persze a teszten mindig megbuktam. de szurkolok neked
mona01

Turorudi6

Igen ez az első amit figyelek ezért vagyok egy kicsit bamba hozzá! :(
A ciklusom 28-30 napos szokott lenni. Konkrétan mire gondolsz a peteérés körüli időszakban?

Ez pedig itt a mai mérésem

Kép
cuncocska

Kokusz, oké, ezért írtam pont neked, hogy én nem is szerepelek a táblában, mert te szerkeszted. Amúgy ügyesen csinálod, mert én biztos nem tudnám. :wink:

Ági, nem akarlak letörni, de tényleg kicsit kevéske a hőd, de még nem kell lemondani a dolgokról!

Mona, neked szerintem is ott volt a pé-d, a 32. napon! És igen szépen kúszik felfelé, úgyhogy bizony lehet, hogy 2 nap múlva érdemes lenne tesztelned mégegyet, hátha az már mutatná a kétcsíkot!

Cuncocska, jó magas a hőd! Mindig ilyen? Igazság szerint én speciel nem látok pé-t, de hátha más mást lát!

Mindenkinek üdv!
Vendég

Szia Athiz!

Köszi a bíztató szavakat, megpróbálom mégegyszer a tesztet majd. Már közben rájöttem, hogy amúgy is túl korán volt, mert Én a hőm leesésétől számított 10. napon teszteltem és az sztem korai volt.

Neked is szépen alakul remélem sikeres leszel.

Üdv Mona
mona01

Athiz

Mindig ilyen magas. Sajnos én is így látom hogy nincs peteérésem :(
Szerinted ez csak átmeneti?
cuncocska

Cunci, még az is lehet, hogy még lesz ebben a ciklusban, persze kérdés, milyen hosszú lesz. Mióta mérsz, hány ciklus óta?
Vendég

Athiz

Ez az első ciklus amit mérek. Május óta próbálozunk és nem jött össze a kistesó, ezért kezdtem el a hőmérőzést, hogy jobban lássam a dolgokat. Hát nem tudom, hogy lesz e még ha azt nézem, hogy ha 30 napos a ciklusom akkor 17 napon kellett volna peteérésnek lennie.
cuncocska

Cunci, ha mondjuk holnapra felmenne a hőd egy-két tizeddel, akkor valószínűleg tegnap volt egy ovulációd, de ha nem, akkor mérd még legalább egy hónapon át, és megtudod, van-e egyátalán peteérésed, vagy legalábbis ovulációd. Ha nincs, tudnak rajta segíteni, csak nődokihoz kell fordulnod.

Remélem, mindent jól írtam és érthetően, sok sikert, és várom a holnapi méréseredményt!
Vendég

Cuncocska!

Hol méred a hőt?

Athiz!

Hogy állsz a házimunkával?
Látom egész nap be-bekukkantgattál!! Ejnye-bejnye! :wink:

Zöldd!

A Balcsinál nincs Internet?!!

OKR!

Sajnos nem a hasam lapos (Tudod a sok túrórudi!), hanem ebben a kórházban ez a módi, hogy hasi UH-gal nézik a tüszőket!! A megjegyzésed egyébként azt jelenti, hogy meglepőnek tartod ezt az eljárást?

ÁGI!

Én nagyon örülnék egy ilyen görbének!! Cserélünk?

Kellemes megtermékenyüléseket kívánok mindenkinek!!

Túró Rudi
turorudi6

Rudi,
a hasi UHot én is meglepőnek tartom, nekem mindig hüvelyivel nézték/nézik a tüszőket, petefészkeket, minden ilyesmit. Azt hittem mindenhol azzal csinálják mert sokkal pontosabb képet ad az ilyen dolgokról.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?