Sziasztok!
Hát a mai nap egy tömör szívás volt:
Ez a Dulux már nem az a Dulux, amivel két éve festettünk!
Az még simán fedett 1 rétegben és elég volt a feltüntetett négyzetméterre, ez meg – hiába számoltuk ki, h. mennyi kell belőle a kisszobára – csak két falra volt elég, arra is foltosan!!!!
Még jó, h. a Baumax tart készletet (Praktiker nem!!!) igaz csak 5 litereset, de képzeljétek az is elfogyott, pedig elvileg a 2,5 liternek elegendőnek kellett volna lennie!!!!! Hogy a fene esne beléjük!!!!!!!!!!
Olcsóbban kijöttünk volna, ha színezőpasztával bekeverünk 8 liter Hérát és azzal festünk 2 rétegben!!!!!!!
A másik, h. a plafont fehéren hagytuk, ezért festőszalaggal leragasztottuk a széleken, h. az oldalsó fal festése során ne legyen sárga. Amikor elkészültünk a festéssel, lehúztuk a szalagot, erre jött vele a fal is!!!!!!! Úgyhogy glettelhetjük, csiszolhatjuk és festhetjük újra!!!!
Már így is két nap csúszásban vagyunk!!!!!! És már csak 1 hét a szabi!!!!!
Rejo!
Amikor megismerkedtünk a párommal én is nagyon hisztis voltam, mindennaposak voltak a cirkuszok (ordítozás, ajtócsapkodás)!
Aztán rájöttem, h. ez így nem megy, bevágja a durcást (iszonyat sértődékeny és haragtartó!!!!!) a végén még én kérhetek bocsánatot!!!!!
Az meg nekem sem megy könnyen!!!! De aztán összecsiszolódtunk! Bár néha most is veszekszünk, de csak nagyon ritkán! Kíváncsi leszek a szülés után mi lesz a helyzet mondjuk 3 álmatlan hét után!!!!!
Ne szidjátok a mekit!!!! Életmentő lehet!!!! Van benne WC!!!!! Meg légkondi!!!!!
Amikor Spanyolországban voltunk 45 fokban buszos körúton, mindig a nagy sárga M betűt kerestük!!!!!!
(Mondjuk azóta be sem tettem a lábam!!!!!!!)
Norka!
Olvasd újra a könyvet!!! Tudod min. 9 hónap mire visszanyered a versenysúlyod!!!!
Addig kinyúlt poló, kötött kardigán, pamutszoknya, melegítő!
Kavits!
Mire számítottál a víznél, felforr???
Milyen augusztus 7???? Nem 26????
Mármint a tali!!!! Vagy nem arról van szó??????
Okriszta!
Jót röhögtem!! Csúcs lehet, amikor a két lüke felnőtt végre elhallgat és rájön, h. a gyerek már egy órája nézi őket és röhög rajtuk! A ciki az, amikor majd azt veszed észre, h. lejátsza a babáival a veszekedéseiteket SZÓRÓL-SZÓRA!!!!!!!, és mindezt valszeg az oviban is megteszi!!!!!!