Sziasztok!
Hát végül nem festettünk, mert gyilkos hőség volt, hanem elmentünk ventillátort venni az általam szokásos alapossággal: Tecsó, Elektroworld, Metro (Mediamarkt kimaradt!!!
).
Laza két óra alatt sikerült is kiválasztanom a méretben, teljesítményben és árban is megfelelő modellt. (És én még gyors vagyok, a párom hetekig gondolkodna a dolgon!!!)
Most itt fúj tőlem 3 méterre és szuper!!!!!!!!!
Utána kimentünk anyuékhoz a kertbe (szőlőhegy, de mi csak „kert”-nek hívjuk, ők májustól szeptemberig ott laknak, mert sokkal kellemesebb, mint a belváros, este ki lehet ülni egy sörrel a teraszra, időnként grillparty…. Szóval kész Paradicsom, a kutyáknak és macskáknak pláne!!!!!!).
Szóval kimentünk a kertbe, mert ott jobb az idő, megkajáltunk és tespedtünk egész nap!!!!
Babancs!
Igen valszeg ugyanarról beszélünk!
Én még nem jártam nála, de eddig jókat hallottam róla! Mondjuk az áron megdöbbentem!!!!
Mégsem a fogászat a legdrágább??????
Szerintem a stressz miatt van hasmenésed!!!!
Lara!
A rövidítések a normál vérkép rövidítései:
Htc (hematokrit): vörösvérsejtek aránya a vérben
Hgb (hemoglobin): oxigénszállító molekula mennyisége
Fvs : fehérvérsejtek száma
Tct : thrombociták/vérlemezkék száma
Nagyjából teljesen jók az értékeid!!!!! De a babád elvesztéséhez semmi közük!!!!!!
Hcg (humán chorion gonadotropin): terhességben termelődő hormon
Ehhez nem értek!
A többiben egyetértek a csajokkal: metformin és fussatok neki a babásodásnak, mert ketyeg az óra!!!!!
Ja, hacsak nincs vmi egyértelmű fejlődési rendellenesség ( pl. koponyahiány), ált. nem tudják megmondani a vetélés okát! Azt nem tudom, h. mit értett a dokid az alatt, h. nem anyai okból volt, szerintem azért mondta, h. ne magadat vádold!!!!!
Okriszta!
Ez egy édes tündéri kiscsaj! Én nem is értem miért nem akarod elhozni!!!!
Melírozásra még nem gondoltál? Lassan lenöveszteni a saját alapszínedet és közben 2 színnel ( a saját színed világos változata + vmi hamvas(!)szőke a csillogásért!!!!) belemelírozni.
Kevésbé károsítja a hajat, mint a festés, sokkal természetesebb hatású, leplezi az ősz hajszálaket, nem feltűnő a lenövés, és terhesség ill. szoptatás alatt is folytatható!!!!!!!
Csak jó fodrászt kell találni!!!
Kavits!
A tudomány jelenlegi állása szerint Mütyűrkét Gergelynek fogjuk szólítani, ha majd megszületik, de majd csak akkor!!!!! Addig Mütyűrke!!!!!!
Én többek közt az inzulinrezisztenciát diagnosztizáltam magamon, sajnos bejött, de legalább, amikor elkezdtem a PCO-nak utánanézni már éreztem, h. jó nyomon járok metformin ügyben!!!!
Jót röhögtem a horoszkópkövön, mert anno nekem is azt mondták, h. az ametiszt a kövem és én skorpió vagyok, de azóta már lett nekem ajánlva citrit, és hematit is!!!!
Mindenesetre mindig mondom a páromnak, h. mákja van, mert nem szeretem se az aranyat, se az ezüstöt, csak a drágaköveket, így nem kerülök neki sokba!!!
De nemrég láttam az Árkádban egy pici, csepp alakú smaragdot (zöld!) 42000 Ft-ért!!!! Hát azt hiszem nem mostanában lesz esedékes, de ahányszor elmegyek a kirakat előtt, mindig megcsodálom!!!!!
Csakegy!
A 8-10 hetes UH-on nézesd meg a petefészkeidet:
- megvan-e mind a 2 ???? (Mostmár én is kíváncsi vagyok!!!)
- melyikben volt PÉ – megfelelő méretű-e a sárgatest!!!!!!!!(későbbi szúrkálások miatti aggódás is megelőzhető ezáltal, mert tudod, h. miért szúrkál!!!)
- hogy állnak PCO ügyben?
Rejo!
Jót röhögtem a karácsonyi ajándékokon, aztán rájöttem, h. HOPPÁ!!!!!!!
Na hétfőtől én is elkezdek gondolkodni!!!!!!
Talira fűzöm a párom!!!!
Nem tudtok vmi olyan helyet, ahol „apamegőrző” is van???
Söröző nem jó, mert nem iszik egyikünk sem!!!!!
Ja, nekünk mindenképpen olyan hely kellene, ahol szabadon lehet parkolni és megfelelően árnyas v. hűvös!!!!! Pl. a Campona palacsintázója???? Akkor a páromat be lehetne adni a moziba!!!!!