Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!!!
Csak gyorsan írok egy kicsit, mert mindjárt nekiállunk a festésnek.
Beebeey!
Ugye a kisképeden az egy jegesmaci meg az ő jege?? Nyertem????Küldheted a hangszórókat!
Írjál nyugodtan!!!
3X1500mg??????????? Akkor lehet, h. Kandika is emelhetne?
Talira mennék szívesen, de még meg kell győznöm a páromat!!!!
Kettő gond van:
- Valszeg rákövetkező héten vizsgázok szájsebészetből, ha sikerül elintézni!
- Párom nem engedhető szabadon, mert nulla a tájékozódó képessége és már egy nagyobb üzletközpontban is eltéved!
Egyenlőre nem tudom, h. fogom megoldani a problémát!
Norka!
Én már Wordban írom a hsz.-eimet, ahogy annó mondtátok, pont a net xarakodásai miatt!
Szerintem már nem is olyan nagyon pufi Bogi!!!!!
Örülök, h. elégedett vagy a fogászattal és remélem, h. eredményes lesz a kezelés!
Tény, h. drága a fogorvosi kezelés( mondjuk nem értem az első dokid mire kért el 14000 Ft-ot????!!!!
), és nagyon nem mindegy, h. az ember hol köt ki !!!
NORKA A NAGY INSZEMINÁTOR!!! Jót röhögtem!
Lassan össze kéne gyűjteni, hányan lettünk babások metforminnal! Augusztusban megcsinálom a táblázatot, amit ígértem!!!!!!!
Lara!
TE PÉCSI VAGY?????
Ez eddig vhogy elkerülte a figyelmemet!
Küldjek neveket és elérhetőségeket?
Csajok! Igenis jó a Pharmatex, csak nem a zselét, hanem a tablettát kell használni (egyébként is így a legolcsóbb!!!!), no meg apát kell ránevelni a kicsivel hosszabb előjátékra!
Én mindenképpen azt fogom szülés után használni, mert többé nem vagyok hajlandó fogigátlót szedni!!!!!!!
Babancs!
Ahogy a magyar Eü.-t ismerem a ventillátort el fogják lopni!!!
Nem sértődöm meg a dokikról szóló megjegyzéseden, sőt azt mondom, h. igenis küzdened kell mindenért!
Kemoról ne mondjatok le, mert az emlőrák 15-20%-ban ad agyi metasztázist (áttétet)!!!!!!!!!
Culevitet a POTE egyik kutatója fejlesztette ki, nálunk a szájsebészeti klinikán jelentős sikerrel alkalmazzák szájrákok kezelésére, sebészi és kemoterápia kiegészítésére -már több nemzetközi kongresszuson is tartottak belőle előadást - igen hatásos a primer tumor megkisebbítésében, ill. az áttétek megelőzésében!!!!!!
Az orosz orvos-természetgyógyász nem pécsi illetőségű véletlenül és A. S. a monogrammja?????
Okriszta!
Én ezek után a világ minden kincséért sem szeretnék másnál szülni, mint a fogadott orvosom!!!!!!!!!!
Szemöldöktetkóra a megoldás: 1 hetes barlangászat, úszósapka viselése, haj homlokba fésülése!!!!
Rejo!
Hát Mütyűrkét nem nevezném visszafogottnak!!!!
Főleg amikor – akárhol, pl. bevásárlás közben – egyszercsak belerúg a húgyhólyagomba!!!
Nagyszerű látvány lehetek, meggörnyedve, gúvadó szemekkel, levegő után kapkodva, épp csak nem hempergek a földön, mint a focisták!!!
De mostanában hálistennek fejjel lefelé van és felfelé próbálja kidugdosni a praclijait!
Ő is csuklik időnként, apa meg kívülről röhögi!
Csak óvatosan, vigyázz magatokra!!!
Vöcsök!
Én is Scholl mániás vagyok, nagyon kényelmesek és nagyon tartósak, csak nagyon drágák, de kár, h. nálunk nincs ilyen lerakat!!!
De lehet, h. megpróbálom megdumálni a helyi márkaképviseletet, h. ha találok olyat, ami tetszik, csak nincs belőle méret, akkor kérdezzenek már rá, h. ennél a cégnél nincs-e!!! Valszeg nem is tudnak a lehetőségről!!!!