Új privát üzeneted érkezett!

600*600 pixel max... és csak JPG szerintem
Vendég

zölddisznó!

teljesen iagazd van....:) hazafelé beugrom a fontos patikába és veszek valami korait...szuper lenne...:)

bár a szürkebarátot is szeretem :lol:

egyébként én az urtogestant a barnázós mensire kaptm már viszgálat nélkül is, amir megerősitett a hormonvizsgálat...csak első hónapban nem segített még és nagyon durván két hétig mensiztem...

most meg ugye már ez a hónap van...tudjátok esetleg mi történik a szervezetben ennek hatására,,,,??olyan szűkszavú a dokim...meg én is idgese vagyok és elfelejtek mindnet megkérdezni....ugye
adrus

akkor ha egy jobb géppel csináltam a képet, aminek nagyobb a felbontása, akkor ne reménykedjek...

Kép
zölddisznó

Egyébként elég híres tudósok beszélnek a filmben, azt hogy ki rendezte sajnos nem tudom! :( :( :(
A filmben egy üveg víznek attól megváltozott a molekulaszerkezete (mikroszkóppal mutatták) hogy szépen beszéltek hozzá, vagy megszentelték..... Sztem amit minimum tennünk kell, sokat mondogatni magunknak a tükörben hogy gyönyörű szuper minőségű petesejtjeink vannak, amik szuperul megtermékenyülnek.
Los Angelesben kiszámolták hogy x mennyiségű ember ha öszegyülik, és pozitív gondolatokat bocsát ki magából (közös meditálás) 25%-kal kell hogy csökentse az erőszakos bűncselekmények számát. és valóban 25%-as csökkent. Ez a teszt utána rendősrég is együttműködött a kutatókkal. (Azt hiszem hogy kb 50 kisvárosban is megcsinálták ezt a tesztet, és ugyanígy működött).
macspacs

Na én hiába gondoltam, hogy terhes vagyok, mégsem voltam az.
Pedig higgyétek el, nagyon rákoncentráltam. Nem hiszek én ebben.

Bali vajh merre van???
Vendég

Zölddsisznó,
sztem minden fotó néző/szerkesztő programban ven "resize" menű, ahol a méretet csökknetheted, vagy legrosszab esetben felezheted.....
macspacs

junkó,

Tudat alatt biztos nem hited el hogy terhes vagy. az agyunk tudatos része csk nagyon nagyon töredék részét képes annak az információhalmaznak feldolgozni, amit a tudatalattink tárol, fgeldolgoz. Lehet hogy a tudatalattid a belső félelmektől a terhesség elmaradása miatt nem tudja elhinni hogy terhes vagy.Ha vki lemond arról hogy babája legyen, beletörödik abba hogy nem lehet, akkor a tudatalattija is elengedi a félelmeket a be nem következett terhesség miatt, és hipp hopp teherbeesik. De nem azért mert már men akar babát, hanem azért, mert a babához már nem kapcsolódik FÉLELEM tudatalatti szinten.
macspacs

Macspacs!

És akkor most mit csináljak? :shock:
Mert tényleg nem tudom...igazából sosem gondoltam, hogy nem lehetek terhes. Nem féltem tőle, nem gondoltam rá, és így is telt az első fél év. Akkor ezek szerint össze kellett volna jönnie. Bár akkor lehet meg az volt a baj, hogy nem is akartam igazán.

Jaj de nehéz ez.
Vendég

Junkó!

Tulképpen mióta is próbálkoztok?

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Lassan két éve. :(

Kislányok, nekem most mennem kell. Jó hétvégét mindekinek.
Vendég

Szia, Neked is!

Hétfőn várunk!

Kép
zölddisznó

Lépek én is!

Szép napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Hello, én csak megerősítem, amit Csakegy írt, miszerint amikor készültem az esküvőmre, teljesen az kötötte le a figyelmemet, hogy azon minden okés legyen, persze azért nem mondtam le a babáról, de én is azon tépelődtem, hogy remélhetőleg nem akkor jön majd miklósbá, amikor fehér ruhában igen mondok+lagzizok. Augusztus 9-én volt az esküvőnk, és képzeljétek, júniusban már pozitív volt a tesztem! Lehet, hogy tényleg ez a megoldás, majd most is ezen kéne agyalnom, hogy nehogy megjöjjön nyaraláskor Kép .

Röfike, a fényképeket is, mint szinte mindent, át kell méretezned, pont úgy, mint a grafikonodat, de azért ne annyira :wink: !

Annyit írtok, hogy nem győzlek követni benneteket. Tuti mindig kimarad valaki, akinek válaszolhatnék, pedig senkit nem szeretnék megbántani!

Pusz
Vendég

Hát én végigolvastam a délután termését, és nem tudom eldönteni komolyan írtátok-e vagy csak vicc. Ha komoly akkor megvárom míg lecseng a téma :)
Vendég

:) mire gondolsz konkrétan?
Vendég

Jaj leírtam de kitöröltem. (szándékosan) Nem szeretnék senkit megbántani. Inkább vegyük úgy hogy nem szóltam :oops:
Vendég

nademééé? :) csak a témát írd le, név nélkül :) vagy priviben... lyukad az oldalam :)
Vendég

Jó reggelt!
Mai görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hőm ma reggel tovább zuhant: 36.5 Szóval erről a ciklusról ennyit.
moni

Okr,
ez tök jóóó :D
Móni,
mensiig nem feladni, addig nem dőlt el semmi! Ha meg megjön, el lehet kezdeni bízni az új ciklusban.
Én nagyon kíváncsi leszek az ehavi görbémre, vajon mennyiben (szerintem sokban) fogja befolyásolni az injekciókúra a görbét, és mivel UH kontroll is lesz, fülön tudom csípni ha "hazudik" :D
Vendég

Hello Lányok!

Junko!

De édes! Itt vagyok/lennék, csak a fiam tüszős-mandulás, így állandóan lázat mérünk, és küzdünk... de ma már jobban van, viszont a torka borzalmasan néz ki. Látad a képet a kisebbik fiamról? :D

Na, az őszi babás topikban megszületett az első baba! :) Igaz korábban, de minden rendben... Így ma már mi is nekilátunk a készülődésnek. Eddig babonából semmit sem csináltunk....

Kriszta!
Vauuuuuuuuuu! És méggyszer vauuuuuuu! :D

Csakegy!
Hogy vagy? Minden rendben?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Jó reggelt Lányok!

Okr! Ez OK(r)É nagyon!

Móni! Nyugi!

...hogy bírjátok a hőséget?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Kíváncsi vagyok mit szóltok az eredményeimhez!?!? Nekem dugába dőlt minden elméletem!!

Nézzétek meg a grafikonomat! Tuti peteérés látszik a 14. napon. Adjuk hozzá, hogy előző nap tuti pé tüneteket éreztem a hasamban. Éjszaka akció, párna a fenék alatt egész éjjel!

Csakhogy az UH szerint a 13. napon petesejt 14 mm, a 15. napon pedig 18 mm. Tehát nem repedt meg, pedig minden más jel erre utalt!!

Szerintem már annyira figyelem magam, hogy minden összezavarodik.

Azt ne kérdezzétek, hogy a doki mit mondott, mert elvonult nyaralni. Lehet, hogy nekünk is el kellene menni valahova és akkor minden helyreállna!?!?

Sikeres akciókat kívánok mindenkinek!

Túró Rudi[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1153560407.76.jpg[/img] [/img]
turorudi6

Túrórudi,
az UH egyértelműen perdöntő a hőmérővel szemben. Ott látnak, te meg a hőgörbe alapján sejtesz. Ha pedig még nem repedt meg, akkor ne tétlenkedjetek :wink:
Vendég

Rudi!

Hajrá, remélem ma rosszalkodtatok...

Egyébként mi a probléma? Szerintem repedéskor a legmagasabb a hő. Namármost ez 15-16. nap. Gyerünk, húzzatok bele!
:D

Kép
zölddisznó

amúcs hány napos szokott lenni a ciklusod?

Kép
zölddisznó

Turorudi
nálam általában nem stimmel a hőmérős,és az UH-s p.é!Vagy még nem megy fel a hőm,és már megrepedt,vagy fordítva.
Szóval az UH a döntő!A 18 mm-s már tegnap,vagy ma repizhet,de holnap is simán,így aztán húzzatok bele.
Egyébként meg lehet holnap mégfentebb ugrik a hőd!Na szóval Ti csak akciózzatok,és méregess reggelente! :lol:

Köszi a görbét dícsérőknek,de ugrabugrál a hőmm a progi szakaszban.Előtte egyenletesebb volt,holott fordítva kéne lennie.Semmi reményt nem fűzök ehhez a ciklushoz/sem! :?

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Meg ne halljak ilyet! Átlag felett, van, vagy nem?
Na!!!

Brrrrrr!

Kép
zölddisznó

KÖSZÖNÖM LÁNYOK A VÉLEMÉNYEKET!

Míg élek remélek!

Én egyébként 2 petére gondoltam (1. a 14. napon , a 2. majd most), de lehet, hogy ilyen nincs! Akkor viszont enyém az idei orvosi Nóbel díj!!!!

Kipróbáltam a Jónás módszert is, és az ugyanerre a pár napra (vasárnappal bezárva) tette a terményen időszakomat! Hátborzongató volt az eredmény, mert csak a szülinapomat kellett beírni, a mensiről szó sem volt és mégis kijött ez az erdmény. Ha bejön a dolog a 9 hónap alatt "kitanulom" az asztrológiát!! Poénból kiszámoltuk a férjemét is, de neki nem ezekre a napokra tette a termékeny időszakot. Ha most nem jön össze, akkor majd legközelebb megnézem mikor lesz átfedés a kettőnk eredménye között és akkor lecsapok apára.

OKR!

1-2 tized különbségek vannak a méréseid között, tehát ha az átlagot nézzük akkor az fönt van !
Egyébként ez hanyadik ciklus amit figyelsz?

Túró Rudi
turorudi6

Rudi,
hova írtad be a szülinapodat? Hol van ez a jónásos oldal? Belinkelnéd nekem? Köszi!!! :)
Vendég

Én is szeretném tudni! :roll:

Kép
zölddisznó

Nagyon köszönöm Rudi!!! Sikerült!
Coca,
közkinccsé teszem, hátha mást is érdekel
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 358.61.ppt
Vendég

Hát én biztos kipróbálom, (noha kicsit zavar hogy függetleníti a megtermékenyülést a peteéréstől... :? ) mindent kipróbálok ami nem drága és legalább 1% esély van rá hogy segít.
Vendég

...A tesóm a mensese 3 napján esett teherbe (ez tuti, mert egy átmulatott éjszaka mámoros huncutkodása volt,és utána csak a teszt eredményekor találkoztak). ...most a pasi a férje, és 15 éves a fiuk!

:D

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Rendeszeresen olvaslak titeket! Én is meg csináltam kb 1 hónapja a jónas féle naptárt. Nekem most vas, hét, kedd re rakata a termékeny napokat.Ebböl azt szeretném ki hozni hogy közbe hömérözök is fel raknám szivesen ha tudnák angolul és meg tudnám csinélni.de azért le irnám a höimet 2hete mérem tehát 36,7 36,8 36,8 36,8 36,9 36,9 36,8 36,8 36,9 36,8 36,9 37,1
ma 37,1 szerintetek?És akkar elvileg a jónás szerint is most lesz mint irtam már. :?: :?: :?: :?: Ha meg kérhetlek titeket irjatok valami véleményt ti már régota mértek. Egyébként nekem is van alap betegségem nekünk is nehezen jön össze a bébi. ezért is érdekel minden amivel csak lehet segiteni is egy kicsit. Kicsit hosszúra sikeredet bocsi.
nagyné éva

Sziasztok :!:
Megint én, elfelejtem irni hogy egyébként most kellene a napokba meg jönnie.Igy lehet hogy nekem is menzi alatt van pé. csak ezt akartam még. Elöre is köszi a segitséget vagyis segitségeket.
nagyné éva

Éva, most írtam neked egy hosszú hozzászólást de elszállt az egész :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ha 2 hete méred a hődet, és lassan megjön, akkor pont ciklus közepétől mérted, gyakorlatilag szinte feleslegesen. A következő ciklusodban mérd elejétől, úgy sokkal több információt hordoz. Grafikon nélkül csak az értékekről én nem tudok mondani egyébként sem semmit, nekem ahhoz látnom kéne a görbét. (folyt köv.)
Vendég

A mensi alatti peteérést még nagyon nehezen el tudom képzelni, de ha még meg is termékenyül (gondoljunk bele hogy a kifele folyó vérrel szemben kellene a spermiumoknak befele úszni, és elérni a petét!) akkor sincs hol megtapadnia, mert ha mensi közben termékenyül meg, mire leér a méhbe nem várja nyálkahártya, vagy csak minimális, tehát nincs hova beágyazódni. (folyt köv.)
Vendég

Mindezek ellenére lehetséges hogy igen igen ritkán mégis előfordul és terhesség lesz belőle, de ennek az esélye nagyjából egy a millióhoz, ennyi esély arra is van hogy beduin törzzsel fussunk össze a nagykörúton, így erre én nemigen számítanék. :) (vége)
Bocsi a több részletért de folyton elszállnak a mondókáim :evil: :evil: :evil: )
Vendég

Szia áfonyaaa!

Köszi hogy irtál tudom hogy nem sok esélyem van ha menzi
közben lesz pé.De hátha nem jön meg adig.Grafikont meg sajnos nem tudok csinálni mert nem tudok semmilyen nyelven.Aki meg tudna segiteni az most nyaral.
nagyné éva

Igazad van, lehet egy hosszú ciklusod, és akkor nem mensi közben lesz peteérésed! :) Van egy lány, nemrég esett teherbe, nem emlékszem pontosan hányadik napon volt a peteérése de nagyon sok, (több mint 30. az biztos) és baba lett belőle! :D
Ha akarod priviben szívesen segítek a fertilityferiend-ben. (hogy ne offoljuk a topikot)
Vendég

hát ha én vagyok az a lány akkro az 52. napon volt a PÉ-m...

VISZONT!

Ide nézz:
Kép

A terhesség koránál ugyebár a PÉ-ből le kell vonni 14 napot... és a dokik mindenhol ezt az időpontot fogják az ucsó mensi első napjának beírni... (ld. lila csík)

Nem fura egy kicsit a grafikonom? Mintha pontosan aznap egy vadonatúj görbe indult volna... más alaphővel stb.

Szóval én most ott tartok, hogy valszeg nem műxik az egyik petefészkem... és a másik egy idő múlva megunta és elkezdett dolgozni... és a 14. napra meg is érlelte a petét...

Nekem elég logikusnak tűnik....
Vendég

Te vagy az a lány! :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek üdv.

Csakegy!!!
Gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Csakegy!

És mi lett a sorsa ennek a rendkívüli petesejtnek? Azóta vagy kismama?

Túró Rudi
turorudi6

gizmixxx: :)

turorudi: Hát... nem tudom... még nem voltam UH-n... ott majd kiderül, hogy él-e a terhesség és, hogy ha igen akkor jó helyen van-e....

de az tuti, hogy megtermékenyült és beágyazódott :)
Vendég

Csakegy!!

Hányadik napon teszteltél???
gizmixxx

HolNAP megint jövök!

Sziasztok!
gizmixxx

a 13. DPO-n... (asszem...) :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X