Sziasztok, újra itt!
Elöször is üdv. az új tagoknak. Gyarapodunk szépen.
Ági, köszönöm a talis képeket, nagyon jók lettek. Talán majd a köv-re mi is megyünk. Nekem is vannak képeim az elsőről, ha lesz egy kis időm megcsinálom. Élvezd csak ki ezt az egy hetet, pihenj sokat. De két nap múlva már minden bajod lesz, hogy mikor jön már a Dani. Vagy nem?
Anid, gratula mégegyszer a kis Katához. Tejcsi ügyben ne aggódj, szerintem ez a legfontosabb. De tudom milyen ez, a Jencike is csak 3 hónapig szopott, úgy hogy kapott mellette tápszert. Osztom Gabek véleményét, a lényeg, hogy a gyerkőc ne éhezzen, ettől Te nem leszel rosszabb, sőt, megadsz mindent a gyermekednek. Én sok fajta homeos bogyót kipróbáltam, de egyik se használt, de hallottam hogy valakinek igen. Meg csináltam valamilyen búzás golyócskákat is, ha érdekel előkeresem a receptet. Meg ittam sört is (fúúúúj), meg fejtem, és fejtem, és fejtem. Sajnos mindenkinek más a szervezete, nekem nem jött be semmi, de ne add fel, valami biztos segíteni fog.
Jutka, ezt a vizes dolgot én is sokmindenkitől hallottam. Pl. a barátnőmnek a kislánya sose akarta mondani, hogy kérek, mindig csak annyit, hogy inni, vagy adjál. Egy idő után megelégelte a barátnőm, és az egyik ilyen esetnél, többszöri unszolásra se mondta hogy kérek, és hát a pohár víz nem a szájába, hanem a fejére került. Na azóta mindig mondja, hogy kérek.
Ez a türelem dolog teljesen igaz, nagyon sok kell belőle. Csak néha elég nehéz. A talin se tüntél valami ideges embernek, meg a gyerkőcök se, Bence is édes volt, ahogy fürdött. De szerintem ez benne van a pakliban, és tényleg egyszerűbb volt, hogy mosolyogtál rajta, mintha el kezdtél voltna üvöltözni vele, hiszen gyerek, ez a dolga.
Mivel már két órája olvasom vissza a hsz-eket, fogalmam sincs miket olvastam, úgyhogy bocsi, hogy nem reagálok a többiekre. De végre utól értem magam, és remélem most már megint tudok jönni naponta.
Mi jól vagyunk, gondolkodunk egy pár napos pihin Gyulán, csak még nincs lefixálva a dolog. Mert ugye a házat is kéne csinálni. Szóval nem egyszerű. A Jencike meg mostanában olyan mintha süket lenne, mondom neki hogy gyere ide, semmi. Ezzel úgy fel tud idegesíteni. Ez normális ilyen korban? Vagy még ne kérjek ilyet tőle? Az ijedősséggel már elég jól állunk, tegnap itt voltak a keresztfiamék, üvöltött mint a sakál, de a Jencike fel se vette. Haladás. A szókincse is nagyon gyarapszik, már mondatokat alkot az egytagú szavaiból. Nagyon édes. Pl. mami bú do, vagyis a mami bússzal jár dolgozni.
Na jó mára elég volt, már leragadnak a szemeim.
Még egy képet rakok fel
Jó éjt, pusz
Kata
esküvőn voltunk
pancsi
ébredés után első az olvasás