Köszönjük! Ilyenkor már azért fájdogált rendesen!
Szilvi, küldtem képeket neked tegnap.
A tegnapi napunk katasztrófa volt. De szerencsére tudom, hogy az almalétől, mert bevágtam egy litert. Egyik csajnak bejött, sok teje volt tőle. Na, mi szenvedtünk. Éjjel már jó volt. Férjem annyira alszik, hogy ott ordít mellette a gyerek és nem kell fel rá. Nappal is alszik a gyerekkel. Mondtam, hogy azért nekem is kellene. Most kb. 10 perce aludt el Marci, de Robi is alszik már. Hiába alszik nekem 3 órát, szopi közben ébren kell lennem, utána altatom, büfiztetem, majd fejek, mindent elmosok. Aztán marad nekem 1-1,5 óra a következőig. Nem tudom mi van Robival, de mondtam neki, hogy ez már nem normális. Segít ő, ha ébren van!
Éjjel gondoltam kihagyok egy fejést és alszom. Arra keltem, hogy tiszta tej minden. A kispárnán átfolyt a tej... Sajnos kell fejnem, mert csomók vannak a mellemben, amit a védőnő szerint ki kell mindenképpen masszírozni/fejni belőle. Azt mondta az a 20-30 ml nem mennyiség... De nekem az! Olyan boldog vagyok, ha jön valami kis plusz. Bár most kisfiam teljesen kiszívta a fájósabbikat, így jó, mert azt szívni kegyetlen. A másikat nem fejtem, mert mostanság 2 óránként eszik a meleg miatt. Este is kifejtem, majd egy laza mozdulattal kiborítottam, olyan fáradt voltam. Erre gyerek 5 perc múlva felkelt és éhes volt. Még jó, hogy volt egy kis plusz, azt kapta. Igaz almaleves. A tegnapi tejet nem kapja már meg.
Nem tudtok valami jó büfiztető módszert? Nem nagyon akar büfizni. Hiába sétálunk, simogatom a hátát, alig.
Tegnap nagyon fájdogált a méhem és véreztem is rendesen. A sebem is érzékenyebb volt.
Pelenkából a Huggies nem jön be annyire. Olyan alacsony nekünk. Lehet Marci hosszú. Megjegyzem van olyan 56-os body, ami nem ér végig rajta... Tipegőt majdnem felesleges volt venni, mert nem fogja hordani ebben a melegben. Én folyton öltöztetem a gyereket. H.u. body van rajta. Tegnap r.u. adtam rá család unszolására, erre a védőnő még azt is levetette. Éjjel viszont folyton kitakarózik és olyan hideg a keze és a lába. Hiába van rajta zokni is. Tudom, hogy minden gyerek keze hideg, de akkor is szerintem fázik.
Edit, én nagyon úgy éreztem hajnalban, hogy szülsz, de ezek szerint az érzéseim nem jönnek be! Valahol jó is, hogy ennyit vártunk/várunk a babára, mert a szülésnél nem rémület fog el, hanem úgy vagy vele, hogy végre! Majd jelentkezz mi volt!