Sziasztok!!!
Elég sokat vívódtam magammal, hogy írjak e, de billentyűzetet ragadtam és "nem tudom meghazudtólni magam" címmel ÍROK!!!
Én marha fél tízkor tettem oda egy mosást.
Fehéret.
Főzés programra.
Na várhatom amíg a cseléd (mosógép) befejezi.
Vegyünk szépen sorjába mindent, mert volt mit visszaolvasni
Zsizsik!
Köszi, hogy feltetted a laborjaidat.
Hát ami a cukrot és az inzulint illeti: IR. És jó, hogy a doki is javasolja a Metformint.
Mivel 8 cn. LH/FSH arányod nem igazán értékelhető. De a folliculáris fázisban vagy, így a prolaktinod és ösztr. szinted jó. A többit várjuk.
Megjegyzem apró betüvel.
szerintem a Metformint továbbra is kiírja háziorvos, nem kell akkora felhajtás, IR vizsgálat meg hasonlók.
Rambóka!
Pocak
És csak 30 hetes vagy
Az a gyerek hamarabb kibujik. Bár tudjuk, hogy császár lesz.
Már van valami közös megegyezés a dokiddal, hogy megvárjátok a fájdalmakat, vagy esetleg hamarabb belevág (szó szoros értelmében!!!
). Írtad, hogy félsz az ügyeletestől, mert esetleg belehajtanak egy szülésbe! Vidd a dokumentumaidat. Ilyen kórelőzménnyel nem teheti egy doki sem.
Ami a pitvar fibrilláció, ill. tachycardiát illeti, én azt láttam a kardión, hogy azonnal leveszik a TSH, FT4-et.
Babancs!
Nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt, nem lehet könnyű neki. Nagyon nehéz a családtagoknak is. Márpedig csak rátok számíthat. Sajnos az az általános felfogás a magyar társadalomban, hogy nem megyek pszihomókushoz, mert nem vagyok "bolond", pedig nagyon sokat tudnak segíteni... Bármiben. Csak itt is meg kell találni a megfelelő szakembert.
Szorítok nektek!
Sztresszes helyzetben nehéz gyerekt "csinálni"! Persze, már hallottunk történeteket, ahol pont ez segített...
Fura egy dolog a fogamzás.
Szerencsére.
Rejoka!
Képet, képet a pocakodról.
El tudom képzelni milyen kellemes lehetett nézni
a vizet. Kavics-kacsa ezt nem viselné ép ésszel.
Gina!
Mélyhullámok mindig vannak.
Azt hinnénk, hogy ha már van PÉ, akkor biztosan lesz baba. És sajnos azt kell tapasztalni sok esetben, hogy az nem is olyan egyszerű, egyáltalán nincs úgy.
Sajnos
Nem biztos, hogy baba volt, ha pedig az volt, akkor elképzelhető, hogy nem is volt életképes. Viszont akkor jó hír, hogy babás voltál
Lesz itt olyan babó, ami kapaszkodni fog, mint a koala mackó anyja bundájában
A Metformin pár napos kihagyása nem a világ vége. Ezért fölöslegesen ne aggódj!!!
Kandika!
Espero nyaral!
Ma jól beuborkáztam
Jesszus! Már ilyen sok nap????
A táblázatból tudom, merre tartok
Espero!
Nagyon jó bulizást neked!!!
Bezzeg reggel fél tízig alvás!!!
Csillagfény!
Most amit írtál a tünetekről, az jutott eszembe, hogy harmadéves koromban, amikor a tünettant tanultam, legalább 8 betegség tüneteit fedeztem fel magamon
Aztán meggyógyúltam
De nagyon súlyos betegségeim voltak ám!!!
Gabika!
Ne dolgozz már annyit!!!
Tudom, hogy a munka nemesít, na de nemesemberekre manapság nincs szükség
Én is bicajjal karikázok a melóba. Tök jó!!
Csak éppen a bicikli út rossz!!!
UH kép???
Tessék jelentkezni!!!!
K_Dina!
Mi van veled??? Merre vagy??? Hogyan döntöttél.
Gyere nyugodtan és kérdezz, bármilyen infora van szükséged, bátran tedd fel kérdéseidet. Szívesen segítünk, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb megoldást!!!
Felícia!
Gondolj rám is pihi közben!
Bár még egy hét meló aztán 3 hét szabi!!! Nem is leszek net közelben
Titeket hiányolni foglak!!!
Érezd jól magad!!!
Csakegy!
Pazar, hogy jó a progi szinted!!! Megtapadt ez a tücsök!!! 33-35 hétig még símán a tiéd
Holnap beszabadulok egy méhpempős boltba!!!
Akkora reklámot csináltál neki !!!
Beebeey!
Mi az a kép, ami a neved alatt van? Mit ábrázol??? Írj gyakrabban!!!!!!
Kíváncsiak vagyunk rád!!!
Áfonya!
A fenti felszólítás neked is szól. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a tüsző! Hogy viseled a szúrásokat??
Én a vérvételt is nehéz pszihével éltem meg
Most olyan a bal karom, mint egy drogosnak
Tele szúrásokkal. És vöröske!
Kincsecske! Rambóka és Csakegy!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy lekvárt főztök
Nyami!!!
A nyálaztam, mint Pavlov kutyája
olvasás közben
Lara!
Örülök, hogy nem lettél nagyon depis.
Ez a három hó szünet mire jó??? Bocs, de ezt nem tudom
Nehéz ilyenkor bármit is mondani.
Vöcsök!
Én egyszer régebben olvastam, hogy delfinekkel jó szülni. Mert olyan hangokat adnak ki, ami a babát megnyugtatja. Állítólag a vízben kevésbé fájdalmas a szülés.
Csak azt nem tudom, hogy hol a doki? Na és milyen ruhában? Fürdőruci???
És a szülésznő
És biztosan szép látvány amikor a vér elvegyül a vizzel.
És hol a férj???
Áll a vízparton és szurkol, mint egy meccsen? Vagy kínjába rója
az 50 méteres szakaszokat, mondjuk pillangó technikával, mert az fárasztóbb. Esetleg rekordot is dönt.
Vagy éppen ájuldozik a vér látványától. Az pedig fulladás veszély egy akkor vízben, ahol a egy(esetleg több???
-hogy legyen hatásosabb a kommunikáció a gyerekkel- ez nem derült ki a cikkből) delfin elfér.(Megoldható úszógumival is!) Szárazföldi esetet könnyű megoldani, mert a szülő ágy mellett elájuló apukát berugdossák az ágy alá, aztán amint vége mindennek felélesztik.
Norka!
Végre jól alakul a fogad sorsa!
Bogikánk, hogy van??? Helyzetjelentést várok!!
Krisztácska!
Szándékosan hagytalak utoljára!
Azért én nagyon bízom benne, hogy gyakran fogsz írni!!! Nekem hiányzol!!! Kell az egészséges öniróniád és humorod!!! Tapasztalatodról már nem is beszélek.
Na akkor egy pár szó a végén RÓLAM!!!!!!
RW koncert!
Hááááááááááááááááááááááááááát!!!
Ez a pasi egy pojáca! Szerencsére kaptuk a jegyet, mert az álló jegy ára is 5 számjegyú volt. Különben téptem volna a hajam. Hogy hogy lehet minden második szava "fuck"?????
Összességében jó volt, jól éreztük magunkat.
Természetesen a kortizol szintem a 8 órás magas. Az éjszaka 12 órás az az alsó határ.
Most előkaptam az endokrinológia könyvem. Felét sem értettem, szerintem már a vizsgára sem tudtam
Aztán minden féle cifra betegséget írt.
Vizsgálatokat,
DE!!!
Azt írja a könyv, hogy az éjféli számít!!!! Ha az alacsony, akkor jó!!!!
Hát jó!
Megnyugodtam, de azért bemutatom a dokinak.
De hogy nincs kedvem rá szedni gyógyszert, az is biztos. Olyan gyógyszereket
javasolnak. Feláll a hátamon a szőr.
Rögtön becsuktam a könyvet. Nem kell ez nekem
Csók Mindenkinek!
Megyek kiteregetek, aztán ÁGY!!!
Csók kedveseim!!!