Sziaszok Lányok!
Tegnap este írtam egy csomót, de nem tudtam feltenni, mert nem jelent meg nekem az „Új válasz küldése” rész. Mivel elmentettem, azért utólag feltenném, bár lehet, már nem a legaktuálisabb.
Sildike,
Köszi szépen a fuvaros-talis felajánlást! Hogy Te milyen rendi vagy!
Csak sajna nekem a jövő hét nem igazán jó, jönnek anyumhoz német rokonok, és velünk is akarnak programokat szervezni. Na, meg a barinőmet is meglátogatom, mert szegényt nemrég műtötték vakbéllel, és még nem volt érkezésem elmenni hozzá, úgyhogy a keddet lefixáltuk vele. De már nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekparadicsomotokra, meg természetesen Rátok és a többi kockafejűre is, úgyhogy, ha szervezel még talit, és ezek után is meghívsz minket, akkor mindenképpen beneveznénk rá.
Nyaralással kapcsolatban akkor betartjuk az aranyszabályt, hagyjuk Tofit akklimatizálódni, bár lehet, apa jobban rá lesz szorulva, lévén, hogy autóval megyünk, és éjszaka, és persze ő fog vezetni.
Ayse,
Ezek szerint nem vagyok egyedül. Még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, aki ne szeretne, mármint strandolni.
Akkor tényleg szép emlékek köthetnek Olaszországhoz! Lili, a kis szuvenír
Ha Andris így rákapott a kajára, akkor lehet, Liliben is újra feléled a versenyszellem, aztán majd nem győzöl rájuk főzni!
Tünde,
Remélhetőleg, nem lesz problémája Zitának a sóskától!
Szóval az édes kis vigyori kiscsajod kis félénkké vált és már csak messziről kacérkodik? Olyan édesek, ahogy mindig új szokásokat vesznek fel.
Nem, még nem találtunk megfelelő lakást, hiába is keresgélünk. Megnéztünk egy-kettőt, de nem igazán tetszettek. És valahogy mindig ugyanazok a hirdetések vannak, pang a lakáspiac. Elhatároztuk, hogy tényleg nagyon körültekintően fogunk bele az egészbe. Ezzel a lakással sajna eléggé elkapkodtuk a dolgokat…
Flocika,
Üdv. újra köztünk! Andriska csomót változott és nagyon huncut!
Miket észre nem veszel, nekem ez a megnyitásos dolog fel sem tűnt! De nem lehet, hogy azért ilyen magas a megtekintések száma, mert mondjuk egy-egy frissítést is annak vesz? Én pl. elég sokat frissítek, ha fent vagyok a Babaneten, gondolom nem csak én vagyok így vele.
Sis,
Gratulálunk az első önálló lépésekhez! Nem semmi, milyen kis ügyi Máté!
Na, most akkor konkurencia, vagy nem konkurencia? Úgy látom elég könnyű elcsavarni Máté buksiját ilyen katicás bugyikkal.
Benianyu,
Köszi szépen!
Igen, mi is ezért megyünk éjszaka, hogy Tofi átaludhassa az utazást. Remélem, így is lesz!
Bibionét nekünk is ajánlották, merthogy nagyon bababarát, meg nincs is olyan messze, de végül másként döntöttünk.
Jó balcsizást Nektek!
Zsuzsa,
Hát nem csodálom, hogy annyit van emlegetve ez a katicás bugyi, oltári jópofa és édes! Akkor ez egy teljes szerelés? Hol lehet ilyet beszerezni? Nagyon bírom a katicás dolgokat, és hátha nekem is lesz majd egyszer ilyen szép kiscsajom ….
A mai termésre majd igyekszem holnap reagálni, de egy dolgot kiemelnék:
Juci,
Ez azért megnyugtató hír, hogy nem talált semmi problémát a gyógytornász. Nemsokára biztos beindul Marci.
Az írásaid alapján nekem sem az jön le, hogy elkényeztetnéd Marcit. Nem jobban, mint azt más teszi.
Na, én lépek, ki vagyok nyúlva!
Jó éjt!