Igen, ő is első bébi!
Nem is a súlya miatt aggódom, mert elég jó húsban van, (még nem találkoztunk vastagabb combú babával
), csak érzem, hogy már du-ra kevesebb a tejem, és olyan nyögvenyelős kezd lenni a szopi..
de elkezdtem fejni, meg iszom sokat, meg szedek reggelente homeos bogyót is, olyankor jobb.
Fanni is előbb bemutatta, aztán rápihent pár napot, és utána ment minden irányba a forgolódás!
Szerintem Timi is épp átgondolja a dolgokat, és majd egyszer csak meglep benneteket!
a kúszást sem kell nagy távra elképzelni! a járóka egyik végéből a másikba!
Biztos, hogy azért kezdte előbb, mert ő hason alvó gyerek, és emiatt már nagyon korán tartotta fejét, és onnan már beindul a gépezet. sokszor olvasom a különböző fórumokon, hogy nehéz hason tartani a babákat, biztos nehéz lehet. nekünk ez hál istennek adott volt. a kórházban szóltak rám, hogy hasra rakjam, mert úgy szeret aludni. ők már kitapasztalták, aztán tényleg elég jókat aludt már akkor is, és most sincs rá panasz!
én is a 6 hónapot terveztem a gyümivel, de mivel már mindent kipróbáltam a kakilás érdekében, teák, cukros is!!! elveimmel ellentétben!
általam evett kaják, amik meghajtják, hőmérő, és végül kúp, hogy egyszer csak találtam erről itt a babaneten írást, hogy ilyenkor előbb elkezdik a gyümit, és kipróbáltam, és bevált.
még csak a levét természetesen, gyümölcscentrifugával csinálom neki. egyelőre még izgis, de gondolom, később én is a cicizést fogom visszasírni...
nektek még nem jön a fogatok???
Fanninak már szúr is a szétnyílt ínye... félek egy kicsit a szopi miatt.
Igen kezdenek életveszélyesek lenni, ő már pelenkázás közben is forog, gondoltam is rá, hogy elkezdem a földön pelusozni, nehogy leessen egyszer...
teszel fel egy (vagy több) képet Timiről?