Sziasztok Lanyok,
Bocsi, hogy eddig nem irtam, de orulok, hogy fokoztam a hangulatot
Fel kilencig dolgoztam
Sajnos nem jo hirrel jovok, reggelre leesett a hom 36,4-re es mensis hasgorcseim vannak lightos verzessel, ahogy szokott 1.napon. A gorbemhez direkt nem irtam mensit, hogy lassatok a melyrepulest......
ho
Szoval hiaba volt tokeletes gorbe, jol idozitett action,beagyazodasi holeesesnek tuno valami, ez a franya miki meg is itt van.
Ez vegul is a harmadik ciklus amiben probalkozunk es pe mindegyikben volt, ugyhogy elmeletileg ossze kell, hogy jojjon minel hamarabb, csak ez a gorbe tenyleg annyira jo volt.....tokeletes volt, meg a befejezes is.
Reggel nem keltem valami jol, de most mar kezdek feldobodni, apa is hazaer lassan a munkabol es akkor mar minden rendben lesz.
Apa szerint sokat gorcsolok a dolgon. Azt mondja ne homerozzek, hajnali fel hatkor ku....ra idegesiti
, inkabb vegyem lazan, szerelmeskedjunk mint a regi szep idokben es ne gyereket csinaljunk.....
Azt a vegere hozzatette, hogy a babanetre azert minden nap nezzek fel a barataimhoz
Athiz, az angyalkadat igenybe vennem a kovetkezo honapban, ha addig meg ervenyes, jo lenne ha segitene
.
Udv az ujaknak es egy kalappal a baba projekthez.
Puszi
Melcsi