Új privát üzeneted érkezett!

ILDI!

Ma elvileg a 13. napon vagyok. Bár a fórumozóktól azt olvastam, hogy a ciklus eleji „barnázgatást” (Ezt a szót is most tanultam!) ne számoljam. Akkor viszont csak a 11. nap van ma. A hasam pedig veszettül feszül egész nap. Ma azt hiszem lesz éjszaka aerobic apával. Megpróbálok dobni görbét is.

ATHIS!

Ez az animáció szenzációs! Nagy sikere volt itthon. Szerencsére a lányom (6 éves) azt nem kérdezte meg, hogyan kerül a hasamba majd az a sejt.

MAZSI

Én is most ismerkedem.
Ti mióta próbálkoztok?

Túró Rudi
turorudi6

Bocsi! A kép külön ment el a szövegtől, pedig nem így akartam. Sebaj!

Túró Rudi
turorudi6

Turorudi:
Ez jol nez ki, bar a gorbe eleje azert hianyzik :roll: , szerintem ha erzed is es a gorbe is emelkedik, akkor jo dontes az akciozas :lol:

Ez lesz 5 honap utan az elso ciklusom, ahol nem fog erdekelni a homero csak a vegen matol, ugyanis vegre hipp hipp hurra, a dokim is ugy dontott uh kovetest kene csinalni a peteeressel kapcsolatban. Igy pentektol jarok majd uh-ra ketnaponta. :P
baratodildi

ILDI!

Nagyon kíváncsi vagyok az UH-os követésedre! Nekem ez a második hónap. Az első nem igazán vált be, mivel közbejött a hétvége. Pénteken még meg volt a petesejt, hétfőre már semmi nyoma. Így azután megin csak nekem kellett érezni, hogy mikor repedt meg. Én persze figyeltem magam, az érzéseim összezavarodtak és összezavartak engem is. Ezért kezdem el most hőmérőzni is, hogy legyen egy másik támpontom is az UH mellett. Persze most megint hétvégén lesz ovuláció....Ez az én formám.

Túró Rudi
turorudi6

Az akciózás mindig jó döntés :wink: :P
Ildi,
én is kíváncsi vagyok az UH követésedre, nekem is csinálták anno, illetve most is fogják.
Vendég

ÁFONYA!

Erik az UH követés "eredménye"?

Túró Rudi
turorudi6

Erik tulajdonképpen Enikő :lol: :lol:
Csak az a vacak nem ismerte fel az Ő betűt.
Egyébként ő spontán baba, még a betegségem elöttről. Most a másodikért küzdök. Az UH követésnek eddig annyi eredménye volt, hogy tudom: nincs spontán peteérésem, legalábbis azokban a hónapokban nem volt.
Vendég

Áfonya!

Új még nekem ez az internetes szituáció! Ne válaszolj ha szemtelen vagyok!
De talán itt lehet pofátlanabb az ember, mint egyébként!

Szóval...

Az a betegséged, hogy nincs spontán peteérésed, vagy van valami komolyabb baj is?

Túró Rudi
turorudi6

Sziasztok Lanyok,

Bocsi, hogy eddig nem irtam, de orulok, hogy fokoztam a hangulatot :) :) Fel kilencig dolgoztam :cry: :twisted:

Sajnos nem jo hirrel jovok, reggelre leesett a hom 36,4-re es mensis hasgorcseim vannak lightos verzessel, ahogy szokott 1.napon. A gorbemhez direkt nem irtam mensit, hogy lassatok a melyrepulest...... Kép ho

Szoval hiaba volt tokeletes gorbe, jol idozitett action,beagyazodasi holeesesnek tuno valami, ez a franya miki meg is itt van.

Ez vegul is a harmadik ciklus amiben probalkozunk es pe mindegyikben volt, ugyhogy elmeletileg ossze kell, hogy jojjon minel hamarabb, csak ez a gorbe tenyleg annyira jo volt.....tokeletes volt, meg a befejezes is.

Reggel nem keltem valami jol, de most mar kezdek feldobodni, apa is hazaer lassan a munkabol es akkor mar minden rendben lesz. :)

Apa szerint sokat gorcsolok a dolgon. Azt mondja ne homerozzek, hajnali fel hatkor ku....ra idegesiti :) , inkabb vegyem lazan, szerelmeskedjunk mint a regi szep idokben es ne gyereket csinaljunk.....
Azt a vegere hozzatette, hogy a babanetre azert minden nap nezzek fel a barataimhoz :) :)

Athiz, az angyalkadat igenybe vennem a kovetkezo honapban, ha addig meg ervenyes, jo lenne ha segitene :) .

Udv az ujaknak es egy kalappal a baba projekthez.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Hat ez tok jo, most leptem csak be a freemailes mailboxomba es kepzeljetek mit talaltam, a fertility circle kuldott mar reggel figyelmeztetot, hogy kezdodik a mensis idoszakom......Hat ez kesz.....e-mail a mensirol.......Ha valaki szeretne itt rogziteni az adatait ajanlom mindenkinek - jon az e-mail aztan lehet parazni.... :?

Csakegy, kuldj egy vonatot erre felenk is ami teged ijesztegetett a multkor....... :lol: :lol:

Hello

Fertility Circle Friendly Email Reminder

Fertility Circle estimates that you should start your menses (your period) in the next few days. If menses dose not occur you may want to take a pregnancy test. You can buy a pregnancy test at any local pharmacy or drug store.

Happy charting from the staff of Fertility Circle
www.FertilityCircle.com

Kép
melcsi6

Junko! :cry:
Sajnálom!
Hátha majd itthon, a pihenés után!

Felteszem a görbémet, ami szerintem nem sok jót ígér:

Kép
zsazsóka73

Melcsi,
:( :( :( pedig szorítottam.
Túrórudi,
neked inkább leírom privátban a betegségem ha érdekel, nem azért mert nem publikus, csak félek unják már és a topiknak sem ez a témája. Nem vagy szemtelen, azért vagyunk itt hogy beszélgessünk :)
Vendég

Kép

Kép
zölddisznó

...még mindig birkózom a technika ördögével - mással most úgysem tudok :oops:

Kép
zölddisznó

Túró Rudi!

Bocsi, kérdezted, hogy mi mióta próbálkozunk. Úgy istenigazából január óta, de mivel még nem élünk együtt, egy kicsit bajos a dolog.

Kép
zölddisznó

Áfonya!

Megkaptam az üzenetet! Köszönöm. Válaszolni nem sikerült.

Már csak azt nem értem, hogy ez a betegség Enikő megszületésével milyen kapcsolatban van? Előtte még nyilván nem voltál beteg!

Túró Rudi
turorudi6

Túrórudi,
köszi hogy érdeklődsz, jól esik, válaszoltam is.
Én épp készülődök doktorbácsihoz, (csak a körzeti) beadatom az injekciómat. Félek mint állat, pedig nem lesz semmi baj, majd 26-án mesélek az 1-2 gyönyörű tüszőmről. Mindentől félek eleinte, életem első tüdőszűrését végigsírtam :lol:
Vendég

Zsóka
Ezen görbe láttán 2 féle gondoltaom támadt:
1.Elég a magas a hőd,így lehet ,már elmúlt ciklusban babás lettél.Nem tudom milyen volt a mensid,de én asszem tesztelnék egyet.Főként a tünetek miatt!!!!!
2.Anovulációs ciklusod van,ami szinte kizárt nálad!Még szte ilyened sosem volt.
Nagy drukk,és egy teszt ++++++++++++++++++++++++++++

Zölddisznó
Üdv a topikon!Gyors babásodást kívánok!

Áfonya
Szorít-szorít a szurihoz!

KépKép

KépKép
okr

Melcsi
Asszem lemaradt,de nagyon sajnálom a mensit! :( :( :( Olyan bíztató volt a görbéd,hogy nem is értem,miért jött meg! :shock:

Görbém:
Kép
Megint ugrál.Ebből is mensi lesz! :evil:
okr

Zsazsó!

Én is egyetértek Krisztával, bár nekem az első variáció nem jutott eszembe. De tényleg fura ez a magas hő.
Milyen tüneteid vannak???

j.
Vendég

Sziasztok!

Igazatok volt. 15. nappal kapcsoaltban.

Íme a görbém:

Kép

Mostmár tényleg csak bízni kell.

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok!
Még nem sikerült átrágnom magam majd egy hét termésén, de talán majd most!

Csak1!
Zsuzskától tudom, hogy pozitívat teszteltél, így hatalamas gratula!

Velem semmi különös. Felteszem a görbém. A wunsc-os az "eredeti", a másik egy kicsit módosított, hogy betegye a pé-t.
Vélemények?
Kép
Kép
moni

Ennyire megijesztettem mindenkit agörbéimmel??????? :cry:
moni

Hú lányok, ennyi íromány!

Moni, én a 13. napot jelölném, ahogy a ferty is teszi. Szóval jókor voltatok együtt.

Okr, a te görbéd nagyon jól alakul! Hajrá!

Zsazsóka, Okrnak igaza lehet, tesztelj egyet, hátha! Tényleg gyanús, főleg, ha terhestünetek is vannak!

Turorudi, örülök, hogy tetszett a bebabásodós jelenet, a lányod cuki lehet, nem teszel fel képet róla? A másik hőmérős-babás topicban is megteheted!

Melcsi, nagyon sajnálom, pedig iszonyúan drukkoltam! Az angyalkát neked adom, hátha segít majd, csak sűrűn beszélgess vele! Édi lehet ez az új grafikonos dolog, hogy még üzit is küld, mikor kell megjönnie a mikusnak! Viccesek :lol: !

Mindenkit csókázok!

Ja, és a mai görbém:

Kép

Kép
Vendég

Athiz!
Tuti akkor volt, mert hétfőn este kaptam tüszőrepi szurit, és szerdán volt az inszemem. :)
moni

Móni,
én írtam volna szívesen a görbédről de a wunschban az a 10,11. napi kiugrás olyan elbizonytalanító. De ha tüszőrepi szurit kaptál akkor gondolom nem a peteérésedre vagy kíváncsi, hanem az az utáni értékekre :D Hát az a 3 nap tényleg szép, ingadozás nélküli, magas érték. Biztató. :wink: Mennek a drukkok hogy bebabásodj! ++++++++++++++++++++++++
Én megkaptam az első szurimat. :shock: Ekkora szemeim voltak :P
Vendég

Ó, akkor valószínűleg arra vagy kíváncsi, lehetsz-e babás! Igen, szerintem tök tutira megy felfelé az ív, úgyhogy várj türelmesen!
Vendég

Áfonya, nem irigyellek!
Vendég

Áfonya!
Igen a 10. 11. napi kiugrást vettem alacsonyabbra, hogy berakja a pé-t.
Mondjuk babásodást még korai sz.tem felfedezni benne, de a szakértő szemek... :)
Ha a 15. dpo-n is fenn lesz a hőm, akkor lehet bizakodni. Addig csak reménykedem...
moni

melcsi :( Nagyon sajnalom.

athiz:
Jol alakul a gorbed eddig :)

moni:
Drukkolok a kovetkezo napokra! Progi potlast kapsz? Mert az is befolyasolhatja am a gorbet... De most szepen megy felfele. :lol:
baratodildi

igen napi 3*1 utrot szedek
de porgi nélkül is iylen
moni

Moni:
Meddig szeded a progit? A tesztelesig?
baratodildi

Moni!

Azok a kis piros szívecskék a huncutkodást jelentik a grafikonodon? Ha igen, akkor nem voltatok túl intenzívek? Én úgy tudtam elég 2 naponta, mert különben kevés életképes hímivarsejt van?

Többiek! Mia véleményetek? Természetesen nem Móniék aktivitására gondolok (ez persze magánügy), csak az esélyekre gondolok!

Túró Rudi
turorudi6

Én is ugyanígy tudom, mi is 2 naponta szoktunk olyankor, hogy legyen ideje az utánpótlásnak :wink:
Vendég

Azért húztunk bele, mert kíváncsiak voltunk mennyi lesz így a s.szám.
moni

Moni
A görbéd nagyon hasonlít az enyémre! :D Ez így nagyon jó,mivel te előrébb tartasz,majd tudni fogom mire számítsak! :D

Látom minden kedves görbésnek megvolt a p.é,és az akció is hozzá!!!Most aztán baba hegyek várhatóak! Kép

KépKép

KépKép
okr

:))) tényleg úgy tűnik, hogy most csak kivárni kellene :)

Hajrá hőmérősök :)

Előre a zebrafarmért:)

Ma reggel 6-kor mértem egyet kíváncsiságból... mondjuk sokat forgolódtam előtte, de akkor is 6-kor mértem... 37,0 :) télen fűtőtestként fogok funkcionálni :) a férjem előre dörzsöli a markát :) (most pedig sajna esténként elég távolságtartó :) állítólag melege lesz tőlem :) (tavaly télen még én bújtam hozzá, hogy melegítsen... és ő óbégatott, hogy hideg vagyok :) )
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csakegy: Sikerült elérned a doki Én most probálom hívni és ki van kapcsolva.

Üdv Mona
mona01

mona: a nőgyógyászt ? rossz a telefonja aszonta... azért van mindig kikapcsolva :( sokszor kell próbálkozni sajna... (ami engem zavar, de ha tényleg olyan jó doki mint mondják akkor ez van...)
Vendég

Igen Ő rá gondoltam. Nem jártál még nála. Tényleg nagyon jó az ismerőseim 90% hozzájár és nála szült kettő tavaly. Én rengeteg orvosnál jártam már 17 éves korom óta (most 29 vagyok) Hozzá másodszor térek vissza. És végül elérted. Lehet, hogy akkor a kórházat hívom fel.

Köszi Mona
mona01

A kérdőjeleket mindig lehagyom bocsi:

És végül elérted???
mona01

Sikerült most elérnem. Ha még nem sikerült neked sztem most hívd mára jövöhét hétfőre és csütörtökre van még időpontja a felesége vette fel.

Üdv Mona
mona01

Okr, Csakegy, BIldi, köszi, reméljük a babásodást!
Zebrafarm, mi? Állati lenne, ha egyszerre babásodnánk ennyien! Bírná a májam :lol: !

Remélem, az angyalkák lenéznek végre ránk, és küldenek egy rakat bébit:

Kép
Vendég

mona: köszi, elértem még tegnapelőtt.... 27-re kaptam tőle időpontot (előtte nem is lett volna értelme, akkor még semmi se átszana... )... úgyhogy pont egy hét és kiderül mi a helyzet.... remélem azért nem kell majd marha sokat járni hozzá mert húzós lesz anyagilag :( (ld. ő csak magánrendel sajna...)
Vendég

Hát állítólag az első három hónapban sok a vizsgálat. Nem olcsó ez tény. Én is kétszer meggondolom mielött elmegyek. Én is 27-én megyek hozzá most.
mona01

Fúúúú... hányra mész? lehet, hogy találkozunk? én 1/2 8-ra
Vendég

Moni!

A "szakirodalom" és az én nögyógyászom szerint is max. 2-3 naponta szabad rosszalkodni, mert nemhogy csak csökkenti a sejtszámot, hanem az élethosszukat is megrövidíti - legyilkolássza őket a savas közeg.
Remélem a Te párodéi túlélték, és célba értek!!!

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

hogyan kell beállítani, hogy ez mindig megjelenjen alul?

Kép
zölddisznó

Moni! ...és aki még ezt használja!

A Fertility Circle-n hogyan lehet a pajzánkodások napját beszivecskésíteni?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?