Sziasztok!
Most jut eszembe, magunkról milyen rég írtam
Jönnek a fárasztó részletek, nesztek!
Máténak készülődik a nyolcadik foga, ami abban nyilvánul meg, hogy csorog a nyála, de nem gyengén
Ehhez társul, hogy újra belejött a berregésbe, nyújtott nyelvvel, úgyhogy naponta többször zuhanyozunk
Alien-sebességgel mászik, egy kézzel fogva a kezemet sétál, ÉÉÉSSS ma megtette az
első lépését egyedül!!! Persze a második már nem jött össze, seggreülésből kifolyólag
Eszik, mint a rozsda, ebédre 1-1,5dl főzit, uzsonnára kb ugyanannyit, meg gyümölcsöt hozzá, imádja a sárgabarackot, meg az őszit is, főzelékből meg mindegy, csak ízes legyen
Néha kap üvegest is, simán megeszi a nyolc hónapos darabosabbat is. Kölesgolyó általános kedvenc, ma eljátszotta, hogy vett a kezébe egyet-egyet, a többit meg elkezdte szájjal ráhajolva enni az üvegasztalról
:D A kis mohó
A labdát imádja, mondja is neki, hogy da...da...da, egy kis bökkenő, hogy a baracknak, sárgadinnyének is da..da dukál
Tudja, hol a lámpa, a boyler, a maci, a Titus(plüsskutya), a könyv, és Krisna(szobor). Valamiért szimpi neki a csávó
Puszit ad, bő nyállal, felmászik az ágyra, a fotelbe, és tegnap az ütő megállt bennem, amikor felállt a megfordított lavór tetejére...
Azt hiszem, kezdhetek reflexre gyúrni
Hirtelen ennyi jut eszembe
Ayse,
én is lehidaltam
És sajnos egyek kell értsek
Sildikével, mind a találgatások terén, mind pedig abban, hogy kísérleti nyulak vagyunk mindannyian. Aztán lehet, hogy ez csak egészséges paranoia.
Sildike,
a fluortartalom miatt veszélyes a fogrém lenyelése, ezért nem ajánlják piciknek. Ebben a Nenedentben nincs fluor, csak xilit, amiről viszont nem tudhatjuk, kevésbé ártalmas-e egyáltalán... Állítólag ez rendben van.
Keddi/szerdai buli nekem ok
Apa visz-hoz minket, csak a Dagályból kell hozzátokig eljutni, azt meg tudjuk oldani valahogy? Barbi?
Ayse,
én egy hétre vittem hármunknak egy sporttáskát, meg két hátizsákot, azt annyi
Ja, meg a kiskádat, botmixert, kislábast, és a járókát, utóbbit nem is használtuk...
Flocika,
örülök, hogy megvagytok
Andris nagyon jó arc, remélem, lesz még rá alkalom, hogy hátbaveregesse Mátét
(van egy ilyen kép róluk)
Tünde,
sóska
Mivel Zita már 10 hónapos lesz, a savanyított tejtermékek elvileg jöhetnek, HA nincs allergia. Figyelgesd még azért, szerintem később is kijöhetenek a pötyik.
Máténak egyszer próbáltam sóskát adni, hát persze mindenféle tejtermék nélkül, krumplival, de majdnem behányt tőle szegény, úgyhogy inkább majd akkor kap, ha ehet már ilyesmit.
RECEPT KÖVETKEZIK!!! GYENGÉBB IDEGZETŰEK UGORJANAK!!! RECEPT KÖVETKEZIK!!!
Tepsis krumpli másképp
Kockákra vágott krumplit tepsibe rakunk, meglottyantjuk olajjal, sózzuk, és néha megforgatva sütjük. Amikor már ropogós-piros, felverünk néhány tojást, sózzuk, borsozzuk, és leöntjük vele a krumplit. Addig sütjük, amíg a tojás meg nem szilárdul, nem kell neki sok, mert kiszárad! Fejessalival isteni finom!
Tepsis krumpli még egy kicsit másképp
Ugyanúgy kezdjük, csak amikor a krumpli kezd pirulni, ráteszünk egy-egy szál hurkát/kolbászt, és készre sütjük
Lehet ilyen csomagolt grillkolbászokkal is machinálni, de a házival finom igazán.
Pusztok!