Új privát üzeneted érkezett!

Share, SZUPPPPPEEEER!!!!!!!

Zsókuci, jó nyaralást, kapcsolódjatok ki rendesen!!

Mot, szorítok hétfőn, és várjuk a beszámolót!!

Mindenkinek jó hétvégét!

Lucia
lucia1

Sziasztok Csajok!

Na végre megjött rendesen a vérzésem(csüt este) de Szűcs azt mondta, hogy péntek az 1. nap, tök gáz volt ott véresen kavarni a vetkőzőben, na mindegy. A lényeg, hogy vasárnap kell kezdeni a Merional adagolását, és pénteken kell mennem legközelebb.
Kriszti:
Szomorúan olvastam soraidat, hogy mégsem pénteken mentek, pedig számítottam rá. :(
Kedden megy fel Brigii, szerdán Alexandra(a városból), csüt-ön Kriszti, és én megint egyedül mehetek pénteken. (ez az én formám) :( Na de mindegy.
Share:
Gratulálok mégegyszer, sajnálom, hogy nem találkoztunk, biztosan engem láthattál, mert ott voltam, de nem ismerlek személyesen, majd küldj képet magadról az emailcímemre!
Brigii:
Remélem jól vagy, majd kedden feltétlenül jelentkezz.

Kicsit "félek" a stimutól, nem sok jót hallottam a Merionalról, remélem nem nő meg nagyon sok tüsző tőle. :?
esperanza

Share!! :D GRATULÁLOK!!HURRÁ!!! :D
Nálam is bent volt a biológus,vagyis az Erika.Tényleg jó érzés!
Sok folydékot igyál,bár ez Mot szövege!De így van!!
Jó pihenést!! :D
Esperanza! :D
A merionál jó, ne félj tőle, ha nagyon beindulnak a tűszők, leveszik az adagot.
Köszi, jól vagyok-unk!Kedden megyünk Pestre!!

Üdv.Brigi :D
brigii

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK!

Kép
esperanza

sziasztok

6 petike lett, 9 kor telefonálnak hogy mennyi termékenyült meg.

üdv. minyuu
minyuu

Kép
share

Gondoltam, megelőlegezem magamnak. :)
share

Minyuu!! Szuper!!!!!!! Várjuk a híreket. :lol:
share

Share!! :D
Mi egyidős kismamák vagyunk!!Csak nekem lombik volt ezért, nem 3 hetet kellett várni.Júni 27-én volt az ET.Mikor mész UH-ra?
Hogy vagy?
Minyuu!! :D
Gratulálok neked is!!Már te is a célban vagy! :lol:
Jó pihenést mindenkinek! :lol:
Üdv.Brigi :D
brigii

a 6 ból 6 termékenyült meg :) :D
Köszi csajok :D

üdv. minyuu
minyuu

Minyuu! :D
Gratula!!Mikor lesz az E.T.???
Jó pihizést!!!
Brigi :D
brigii

Brigii,Share!!

Nagyon köszönöm a válaszotokat és nagyon nagy gratula nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tvmaci

Brigii hétfőn lesz a beü.
köszi

üdv. minyuu
minyuu

Szia mindenkinek!

Csak most van időm írni, egész hétvégén nem voltam net közelben...most pedig dolgozom! Vagyis úgy csinálok. Remélem lesz időm, a betegek alszanak, és én addig visszaolvasok...
Válaszolgatni csak holnap fogok, mert itt nagyon lassú a net, és állandóan lefagy.

Puszi mindenkinek, és nagyon szép álmokat!
Vendég

Brigii :lol:
Csak azért kérdeztem, mert nekünk is az ICSI miatt javasolta a doki a genetikai vizsgálatot.

Minyuu :lol:
Drukkok mennek :lol:

Mot :lol:
Borzasztóan várom a híreket a mai napról!
Ja, mi pénteken voltunk tarkóredő vizsgálaton. Fantasztikus milyen harcok folynak odabent :) Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve :arrow: mondta a doki :lol:
Úgy nézett ki, hogy az egyikőjüknek fütyije van, nem is kicsi :lol:

További szép napot!
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok

Zuzmó
egy kis info (angolul):
http://www.np-plitvice.com/page.aspx?pageID=87&lan=en

5 évvel ezelőtt járutunk Plitvicén, szavakkal nem lehet leírni, látni kell :)

Kellemes nyaralást!

Csajszik nagyon ügyik vagytok babásodásban!
monyo

Sziasztok!

Végre felébredtem! Nagyon rossz éjszakám volt.

Visszaolvastam, és nagyon boldog vagyok, h' ilyen jó hírekkel szolgáltatok!

Zsókuci :)
Ugyan Te már nem olvasod e sorokat, de remélem jól telik a nyaralás...
Szép hely Debrecen, mi Komádiban laktunk eredetileg,sokat jártunk oda, (kb. Gyula és Debrecen között van Komádi)
Én 20-án kezdem a szurikat!VÉgre! :)

Share :)
Látod, érdemes volt megelőlegezni a szivecskét! :)
Nagyon örülök neki, hogy sikerült!
Egyébként édes a vonalzód! :)

Esperanza :)
Igen, sajna csütörtökön kell menni, mivel változott a beosztásom. Sajnos, én sem örültem neki, de lehet pénteken is megyek, csak még azt nem tudom, h' akinek van inj.-ja kimaradva, hol lakik....Ha Bp. , akkor megyek pénteken is, miután leteszem az éjszakát.
Örülök neki, h' végre megjött! Akkor mostmár egyenesben vagy Te is! :)

Minyuu :)

Örülök neki, hogy minden petikétek megtermékenyült!! :) :)
Nagyon drukkolunk Neked, lehet pont ezekben a percekben történik a beavatkozás, vagy már otthon is vagy! Bárhogy is legyen, szorítunk érted!

Chesti :)
Gondolom már hazaértetek! Milyen volt?Sok szép látnivaló volt? Pénteken gondoltam Rátok, vajon hogy bírod a repülést! :)

Mot :)
Remélem Ti is jól vagytok! :)

Mindenki másnak kellemes pihenést, és további szép napot kívánok!
Gyorsan átnézem a táblázatot, javítok, és teszek föl egyet!
Vendég

Mot :lol: :?: :?: :?:
nviki
Budapest III. kerület

Hétfő: Minyuu
Kedd: Brigii
Szerda: Alexandra
Csütörtök: Kriszti
Péntek: Esperanza

Ez a heti BMC-terv :D
esperanza

Sziasztok!

Hát túl vagyunk az UH-n, óriási élmény volt. Bár hüvelyi volt és Csoki ettől kicsit megrettent, de végül bent maradt és nagyon meg volt hatódva velem együtt.
Láttuk ahogy mocorog odabenn és pár másodpercre a szívhangot is bekapcsolták - a legszebb hang a világon.
A doki szerint pár nappal idősebb is mint ahogy mi számoltuk, de ez már mindegy. Kaptunk képet is róla, fel is teszem mindjárt.
Ugyhogy átmenetileg megnyugodtunk, a következő UH aug. 28.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy 48 mm és megvan mindene.
Megyek is aludni mert leragad a szemem, mindenkinek szép hetet , látom többen is startolnak, nekik drukk, kismamiknak nyugika pihi.

Kép
zuzmó

Zuzmo,

Nagyon szép babócád van! Kívánok minden jót, jó egészséget, és problémamentes fejlődést! :)
Valamint jó éjszakát.

Sajnos ma nem tettem fel táblázatot, mert a megfelelő program nem volt elérhető!
De mindjárt pótolom....
Vendég

Kép Kép
Vendég

Zuzmó:
Nagyon édes a babátok, már most!!! :D
Gratulálok mégegyszer!
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

:)

Tegnapi napunk:
1. 9 óra battai belgyógyászat, ekg, vérnyomás, minden rendben!!! Kiskönyv-pecsét! :)

2. Géndiagnosztika, vérvétel (1 óra múlva eredmény), 10 perces UH, magyaráznak, mérnek és az egész megy DVD-re, egy résznél átváltanak 3 D-re nagyon nagy élmény!!!! Már 7 cm a CLR!!!! A vérvétel eredmény is nagyon jó lett! Össze-vissza kombinálnak, a lényeg, hogy jó az eredmény!!! Azt mondták etalon baba!!! Szóval egyenlőre minden oké!!! :)

A magyarázó doki bácsi azt is mondta, hogy ne parázzunk be, ha az AFP eredmény szar lesz!! Sokszor fals az eredmény (valami 25%-os ereményességről magyarázott, de nem értettem, na mindegy) Sokan nem értik miért is csinálják az AFP!!! Szóval NO PARA!!!!!

3. 14.30 nőgyógyász!! Ezer kérdés megbeszélése (strand, szex, stb...) :)

Következő lépés Augusztus 9. AFP!!! (rá 10 napra eredmény és irány a genetikai UH) Addig most egy kis pihi!!!!

Kicsit elfáradtunk a nap végére!!!!! Ja és picurka nem akart megfordulni, hogy az UH-s bácsi megnézze közelebbről az arcát ezért össze vissza rázogatta a UH fejjel!! Nagyon vicces volt!!!! :)

Na megyek visszaolvasom, hogy mi újság!

Kellemes napot! :)
mot

Szia Mot :lol:
Ugye hasi UH-t csináltak?
Az enyémek 6,6 és 6,9 cm-esek :) voltak pénteken.
Az AFP-t hol csináltatjátok?
A saját nődokitok tud róla, hogy elmentetek erre a vizsgálatra?, mert az én dokim nagyon nem támogatta a dolgot, azt mondta lehúzás és nincs értelme mert nem egyértelmű az eredmény. :cry:
Így most titkosan fogunk menni, muszáj, hogy megnyugodjon a kis lelkem.
Hányra mentetek az Istenhegyire és mikor végeztetek?

Köszi a válaszokat.

Para Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki :)

A mi nődokinknak se tetszett, de nem izgat!!! :) Jó volt hallani, hogy egyenlőre semmi nem utal problémára!! Az AFP elég sokszor okoz galibát!!!!

Aranyosak a törpéid!!!
Az AFP-t a Rókusban fogják szerintem!!! Az UH hasi volt, nagyon profik 2 monitor a doki előtt és egy plazma a falon Veled szemben!!!! Mindent mérnek, koponya, combok... holnap behozom a leletet és beírom!!!!

11.20-ra volt időpont, viszont egy órával előbb odaértünk, levették a vért vártunk kb 40 percet és amikor sorrendbe mi következtünk behívtak!!! Szóval elég jól csinálják és rendben mennek a dolgok!!! A végén behívnak egy szobába és a doki mindent elmagyaráz (hadarva) na mindegy!!! Azt mondta, nincs szükség az általuk végzett másik két tesztre!!!

Az a rázogatás nagyon vicces volt!! Már mondtam a dokinak vigyázzon mert vissza fog ütni!!! :)
mot

sziasztok

Köszi a drukkot:)
aranyosak vagytok

Meggyüttem pocósan
2 babát kaptam, 2-2 alszik. olyan szépek, lefényképeztem Őket
kicsit fájt a beü, mert szerintem magasra emelt a Misi és feszültem
2óra 5 kor jöttem ki a müttőből.
minden okés, jól vagyok aludtam hazafelé
az ággyal szemben a szekrényre rá ragasztottam a terhes vagyok cimkét

üdv. minyuu
minyuu

csajok
nyugtassatok meg hogy már lehet utrot kapni????!!!! :?

üdv. minyuu
minyuu

Gratulálok!!! :)

Minnyuu

Valaki azt írta nemrég, hogy már nincs gond a forgalmazásával, lehet újra kapni!!! Csörgess meg néhány gyógyszertárat!!!
mot

Sziasztok!

Minyuu! MEgnyugtatlak: LEHET UTROT KAPNI. :lol:
Növeszgesd szépen a picurokat. Ez tetszik: "terhes vagyok" cimke. 8)

Zuzmó, hááát, ez valami... csodálatos!!!!!!!! :o Baromi jó érzés lehet.

Mot, örülök a jó eredményeknek, és a sikeres vizsgálatnak.

Esperanza, milyen a merional? Érzel változást? Hová kell adni? Nem örülnél ikereknek??? :roll: Lógok neked egy fotóval. Szerintem már találkoztunk, de nekem csak pénteken esett le, hogy te vagy te. :)

Kriszti, végre kezdhetsz. Már csak 2 nap. :) Szűcs doki csinál neked gyönyörő szép babá(ka)t.
Írtam neked privit, megkaptad?
Azért nagyon látnám már élőben is azt a szívecskét. A vonalzót se teszem ki addig többet.

Brigi, én utolsó mensi alapján számoltam, de a beavatkozás a 12. cn-on volt, tehát idősebb a baba. 26-án megyek uh-ra.
Hogy vagyok? Hááát, parásan, nagyon izgulok azért, hogy minden rendben legyen. Feszül a cicim és a hasam, fáradt vagyok, néha mintha émelygés is lenne, de ez az idegességtől is lehet. Néha nagyon megijedek: elkezd fájni a derekam, a hasam, olyan, mintha azonnal megjönne, és ezt az érzést még az utro "mellékhatása" is fokozza. :( Ilyenkor bekapok 2 MagneB6-ot, és jobb lesz, de nagyon rémisztő. Tudom, hogy "normális", de a frászt hozza rám. Sokat kellene pihenni, nem a munkahelyemen szenvedni. Nagyjából így vagyok. :?
Veled mi a helyzet?

Lányok, fiúk, szép napot nektek!
share

Sziasztok! :D

Hát megjöttünk :) Visszaolvastam gyorsan mi van veletek :)

Zuzmó drága nagyon szép kis babukátok van :)

Share gratulálok, és ne parázz, amiket leirtál tényleg normális tünetek :)

Kriszti drága remélem jól telt a hétvége, és kipihented magad :)

Zsókuci, hát nem semmi ez a ciklusod, és remélem a niagara elkerül. Emléklszem mennyire kiütött multkor. Nade most aztán, ha megjön, ne hiába szenvedtesd magad, a HSG-nek meg kell történnie. Ha kell elmegyek veled :)

Esperanza, végre vége a kétségeknek. :) Örülök, hogy kezdődik nálad is a dolog :) Mennek a drukkok :)

Minyuu :) 6ból 6 az szééép :) Nekem is tetszik a feliratod, és csak nyugi tudod :)

Mot :) az AFP-re nekem is azt mondták sokszor fals eredményt mutat, és tök felesleges amugy is az egész dolog. Anno Én is felkészültem a legrosszabbra, de nálunk attól függtetlenül minden rendben volt. Nálatok ezt pénzért csinálják? Szóval nyugi, ha esetleg más értéket mutat mit amit kellene.

Nviki :) szép nagyok már a babák, gondolom mekkora élmény lehet két szivecskét látni :) Szóval 1 nagy fütyis már tuti :)

Lucia kismami :) Még mindig dolgozod fel hogy ikreid lesznek? Hogy birod a meleget? :)

Ha valakit kihagytam bocsi, kicsit sok volt az info :)

Hát mi sikeresen megjöttünk, szép volt jó volt, de legjobb itthon :)
Repülést Niki annyira nem élvezte, szétrugdalt fel- és leszállásnál, de nagyon jó kislány volt egész végig amugy :)
Nagyon jól birtuk a sok sétát, és meleget, csak a talpam fájt, de iszonyatosan...nem hiába nehezen birja a kilókat :)
Rossz élményem Londonnal kapcsolatban, hogy az emberek abszolute nem figyelnek a másikra. Nekem például a metrón még véletlenül sem adták át a helyet, vagy idősebb embereknek. 2* adták csak át, az egyik egy néger volt, a másik egy arab..az összes többi fiatal, vagy velem egykorú rám nézett, és hiába csak 1 vagy 2 megállót ment, nem állt volna fel...erről ennyit....ez eléggé elszomoritott.
Nagyon sok mindent néztünk meg, és nagyon-nagy élmény volt. Jöjjön 1-2 kép, meg rakok fel még itt is ( az üzim alatt van olyan hogy www nézzétek majd meg ha érdekel :) )

London Bridge-en
Trafalgaron,
Niki és a BigBen,
Niki és Peter Pan a Hyde parkban,
és legvégül Madam Tussaudban Penelope Cruzzal és Will Smith-szel

Kép
Kép Kép Kép Kép
chesti

Chesti :lol:
Nagyon szép kismami vagy a fotókon!

Mot!
Örülök, hogy minden rendben van a babával és nem kellenek a további vizsgálatok :lol: Akkor már az AFP eredménye miatt sem kell idegeskedni :lol: Ez tök jó!!!

Minyuu :lol:
Örülnék, ha te lennél a harmadik kétszivecskés babás :lol:
Pihenj, egyél sok túrót meg joghurtot meg folyadékot igyál sokat!
Ja, és főleg no para! :lol:

Biztos minden rendben lesz, ne idegeld magad!/én is ezt csináltam :wink: / Mindjárt 26-a van!

Viki :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Chestimami! :wink:

Nagyon szépek vagytok, biztos tök jó volt. Igaz engem London nevezetességeinél jobban izgatott, hogy milyen pocid van. Szerintem az a legszebb, remélem én is büszkélkedhetek majd hasonlóval. :D

Sok-sok puszi! :)
zuzmó

Chesti :)

Isten hozott Benneteket!! Örülök, hogy látlak végre és a pocidat is!!! :)
Nagyon jó lehetett!!!!

Viki :)

Örülök, hogy egy kis szünet jön!!! Pocaknövesztés, pihi, séta, sok folyadék!!!

Jövő héten szabin leszek!!! Irány Sopron 3 éjszaka!!!!!

:)
mot

Chesti!

:D Hát megnéztem a többi képet is, nagyon jók. Látom Apa teljesen odavan a pocidért, szinte minden képen rajta tartja a kezét :lol:

Szóval szuper, remélem jól is éreztétek magatokat bár ez látszik a képeken és jó idő is volt. :)
Nem is tudtam, hogy csináltattatok 4d-s képet. Niki nagyon aranyos, biztos cuki lesz ha előbújik is. :)

Sajna megint rohannom kell, pedig úgy msn-eztem volna veled, de remélhetőleg egyszercsak megint sikerül " elkapnod" és akkor dumálunk. Addig is puszi. 8)
zuzmó

Mot :wink:
Még egy 20 Ft-os kérdés: a DVD-t te vitted vagy ott adtak? és ugye 28e ft?
nviki
Budapest III. kerület

Viki :)

Benne van a 28-ban a dvd!!! :)
mot

Sziasztok!

Mot,

elég fárasztó lehetett a tegnapi napotok, de az eredmény mindenért kárpótol.....
Örülök neki, hogy jól vagytok, egészségesek, és szépen nőttök!

Minyuu,

nagyon örülök, hogy már "benned vannak a babócák"! Lehet a 2 szivecskések táborát erősíteni!
Nagyon jó ötlet a "terhes vagyok" felírat! Jót mosolyogtam rajta, biztos pozitív energiát ad, aminek nagyon örülök!
Csak így tovább!

Share,

Örülök neki, hogy Ti is jól vagytok!
Sajnos nem kaptam meg a privit!Ugyan volt privim, csak nem tőled, de megnézem mégegyszer!
Igen, már csak 2 nap! Nagyon várom! Mindig azt mondom, olyan szép babánk lesz, mint az apja, és olyan okos, mint én! :lol:

Chesti,

nagyon örülök, hogy jól telt a a nyaralás, és hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon szépek a pocakos képeid! Csodaszép kismam vagy, sugárzik rólatok a boldogság!
Párod valóban minden képen a pocidat fogja,(ahogy Zuzmo is írta)szerintem ő jobban várja, hogy Nikike megszülessen! :lol:
Magamról tudom, apás voltam nagyon, szerintem vele jobban megértettem magam...
Vendég

Mot :lol:
Köszi, mostmár igyekszem nem zaklatni ezzel téged!

Hali
nviki
Budapest III. kerület

sziasztok!!!!

péntek-Csilla
hétfő-Barbara Erika

bmc
tvmaci

Sziasztok!!!!

Mi is a Bmc-be járunk.Barbara és Erika vagyunk egyidöben volt a leszívásunk+beültetésünk!!!Most izgulva várjuk az eredményt és közben olvasgatva titeket erőt meritünk!!!!
A beültetés 06.13-án volt,eredményünk 06.24-én lesz!!!! :D :D
tvmaci

Sziasztok :)

tvmaci :) gratulálok, és örülök, hogy olvasgattok minket :) Irjatok többször, jó lenne ha a táblázatban is benne lennétek, hogy követni, és izgulni tudjunk értetetek is :) Kik a dokitok? Lassan itt is van 24.-ke remélem nincs kétségbeesés, és sok sok pozitiv energiát adtok a picuroknak :)

Zuzmó aranyos vagy :) Hipphopp neked is ilyen pocikád lesz, amit büszkén mutogathatsz majd :)

Mot köszönöm a szavaidat :) Ti is rakhatnátok fel képet igazán, hogy lássunk Titeket :)

Nviki drága köszi :)

Kriszti :) háát Zo sokat fogdossa a pocimat, de biztos apa-lánya szerelem lesz..csak nehogy féltékeny legyek a végén :)

Puszi mindenkinek:)
chesti

Chesti!!!
Fantasztikusan nézel ki!!!!!!!Nagyon szépen köszönöm az energia áramlást látom neked már használt!!!Gyönyörű a pocikád!!!!Zeke a dokim !Nagyon izgulok rossz a bizonytalanság.Nekem ez a második lombikom(volt már egy tulstimulásom,egy méhenkivülim)remélem ez már sikerülni fog!!!! :D :D :D :D képet a nevem mellé nem tudom ,hogy kell felraknom!!Szeretnék a táblázatbafelkerülni! :P
tvmaci

sziasztok
én vagyok a másik lány a bmc.-ből aki 24.-én kap erdményt.Chesti látom neked szerencséd volt,szivből gratulálok!!!!!nekem most volt a 4.lombikom,a zekéhez járok.szeretnék én is bekerülni a táblázatba,hátha most lesz szivecském.

bibar

Sziasztok Mindenki!

A babásoknak gratulálok, mindenki boldog és pozitív és ez nagyon jóóóó. Rám is jó hatással van. :D
Brigivel mizujs? Jelentkezz!
Share: Várom a fotót, mert nem tudom ki vagy, de már tuti láttalak.
A Merionallal kapcsolatban egyelőre nem tudok mit mondani, mert még csak 3-szor szúrtak meg, tüszőnézőbe pénteken megyek, majd akkor jelentkezem, szerencsére nincs semmi mellékhatása még.
esperanza

Bibar;tvmaci,

Hány évesek vagytok? És honnan vagytok?
Látom Zekéhez jártok, a többi adatot már be is írtam....
Ha ezeket elkülditek, teszek föl egy új áblázatot, már Veletek!

Chesti,

biztos nem leszel féltékeny, mert egyformán fog benneteket szeretni Nikike....Nagyon jó szülei lesztek! :)

Esperanza,

Hogy vagy?
Vendég

Esperanza,

pont egyszerre írtunk.... :lol:
Vendég

Kriszti:
Egyszerre írtunk, észrevetted? :D :D :D
esperanza

Kriszti: Ha van msn-címed küldd!
esperanza

Bibar,