Új privát üzeneted érkezett!

14. DPO

Fuh... elértem a belgyógyászom:)

Holnap reggel vár vizelettel és éhgyomorra... megcsinálja a progeszteront :)))) (és persze elhajtott egy nőgyógyászhoz is...)
Vendég

Csak1!

Hűha, látom, jól megugrott a hőd. Szívből gratulálok!!!!

Megjöttem jányok. Nyaralás nagyon jó volt, a bébi vszínű most se nem jött össze.

Majd jövök.

j.
Vendég

Junko,
akkor jól emlékeztem! :lol:

Örülök, hogy újra itt! :D

És csak várjuk ki a végét! :wink:
angel37

Csakegy, nem is gratuláltam...de bunkó vagyok...

de megkerestem a hőgörbéd, és ott elvileg ma vagy a 66. napon...ez lehetséges??

zsuzska80
Szombathely

junko, zsuzska: köszi :)

simán lehet, hogy a 66. napon vagyok :) nekem már csak ilyen össze-visszák a ciklusaim :) ez van.. PCO... az eddigi rekordom azt hiszem 40 nap volt :)
Vendég

Sziasztok, visszajöttem, de csak bekukk, mert altatnom kell, meg hasonlók. Még mindig nincs jelentkező, aki megvenné azt a sok LH+terhességi tesztet? Ajjaj, mi lesz így? Teszt nélkül maradunk?
Vendég

Tesztet én sem tudok venni,mert per pill. semmiféle kártyám nincs :evil: Tudjátok a gyerek akciója miatt.
Apa pénzén élek,illetve átutalni tudok,bankszámlára :roll:

Junko
De jó,hogy jöttél!Milyen volt a nyaralás,mesélj!?Miből veszed,hogy nincs baba? :?:

Bee
FIldit már én is kerestem ,de nem jelentkezik. :( Asszem írok neki mailt!
Ildi,ha olvasol :Jelenkezz!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Junkó! szia! :lol: Mesélsz majd? Milyen volt a nyaralás, hol voltál, meg stb.....

Macs! Húúúú, húúúúú :) Portugália! Az nagyon szép!!!
Hővonalkám: hát nem mondom hogy nagyon trehány voltam, s ezért nem mértem, de az igazság az, hogy az elmúlt 3 - 4 napban
nem aludtam 3-3,5 óránál többet. :( :( Így aztán nem találtam
értelmét hogy mérjem.
Nyaralás? Lassan álom marad ez számomra... :roll: Munka - halmok, és rohanás. Páromat cirka 5 napja nem láttam, csak hallottam a hangját. No ez egy hosszú kapcsolat titka. :wink:
Azt sem tudom, hogy hanyadik cn-n tartok. :lol: No majd ha berakódik a hsz-m, megnézem a tikkerem. :lol:
ja! És talán ma eltudok menni méhpempőkét..... napok óta tervbe van véve.
Pénteken számolj be lécci, hogy mi volt a Kaáliba!
Áfonya tök jó a tikkered! Meg Ancsáé is tetszik! :lol:

Csakegy! Hát én tudod az óvatos fajta vagyok. Én bizti kapkodnám be a Dupastont. De azt tuti hogy okosabb leszel proginéző után! :lol:

Bee (úgy nézek ki, mint egy pandamaci - szép karikák vannak a szemem alatt) :lol:
beebeey

Bee,
Én nagyon kész lennék ha már 5 napja nem láttam volna a kedvesem!!! Biztos nagyon jó lesz összebújni a férjeddel a nagy rohanások után :lol: :lol: !!
Még olvasni is rossz a 3 3,5 óra alvást!! Én nagy hétalvó vagyok 9-10 h az alvásigényem.
Pénteken mindenképp írok a Kaáliról. Remélem nem lesz baj hogy még nem szedtem össze a bátorságom az AIDs&Hepa teszthez :cry: :cry:
macspacs

Hello, én is nagyon rosszul viselem, ha az én kis férjem legalább éjszaka nincs mellettem. Tiszta ideg szoktam lenni. Szerencsére, ez azért ritka esemény nálunk.

Szomorúan tapasztaltam, hogy nem sokan szóltatok hozzá a hőgrafikonomhoz, mondjuk persze nem csoda, elég vacakul fest :( !
Aki hozzászólt, annak köszönöm!

Pusz

U.i:
Majd feltölthetek esetleg képeket a fiamról? Persze csak ha szeretnétek. Szerintem olyan gyönyörű! Alig elfogultság, de akkor is!
Vendég

athiz: én itt szépen csendben szurkolok :) Most még semmi se látszik de ki tudja, meddig szágult... (mert most épp felfelé megy ha jól emlékszem...)
Vendég

Athiz,
A görbédről még nem igazán sokat lehet mondani. Az elkövetkező napokban fog kiderülni hogy van (lesz)-e pé-d, vagy sem.
Szurkolunk hogy elinduljon a görbéd felfelé! :lol: :lol:
macspacs

Köszönöm lányok, akkor bár tűkön ülök, kibírom, és még várok....

:)
Vendég

Csakegy!
Örülök hogy lesz hamar progieredményed, mindenképp írd majd meg mit mondtak rá, kell-e pótlás.
Nekem nem és nem akar normálisan megjönni, ma már tuti nem lesz 1 cn. csak barnázgatok, az is inkább csak délelött volt :( Ugyanúgy mint tegnap. A szerdai kezdés ugrott ... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csakegy: HAT EZ EGYSZERUEN CSODALLATOS!!! NAGYON NAGYON GRATULALOK!!! Eloszor hatulrol kezdtem el olvasni es mindenki gratulalalt Neked mondom mi van itt??? Aztan latom a tesztedet, hat ezt nem hiszem el, annyira de annyira orulok!!!
Nem is kellett olyan sokat varni, a turelmed meghozta a gyumolcset, en is fel evet vartam a fiamra. :D

Bali: lattam a kepet a gyonyoruseges kisfaidrol. Tenyleg irto szep pofija van es egyaltalan nem nez ki vizfejunek, ne torodj a sok butasaggal!!!

Afonya, Kokusz, Macspacs sajnalom hogy megjott de HIGYJETEK EL EGYSZER MINDENKINEK ELJON AZ IDEJE!!!

Melcsi: Szerintem ez egyertelmuen babas gorbe!!!

Lanyok, gyertek a tavasziba!!! :lol:

Athiz: engem erdekel a kisfiad fotoja!!!

Junko: Isten hozot!!! Hanyasban ertetek haza???

Ancsa: GRATULALOK A HUGOD KISBABAJAHOZ!!!
Enyemnek meg van egy honapja. :D
Az en fiam is kekszemu lett amikor az apukaja barbaszemu es engem is mindig csak gyanusitgattak "hulyesegbol" de ugy utalom!!! Kivancsi vagyok ez a masodik milyen lesz. :D

Itt vannak a batyjamek ugyhogy nem tudok olyan surun irni de azert probalom majd.
Velem minden ok, nagyon fajnak a melleim es nagyon eresek.

ANYAPOC SZERETUNK ES HIANYZOL!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica, köszi, akkor teszek fel képet Sziliről, íme:

Kép Kép
Kép

Remélem, tetszenek! Én is szívesen látnék rólatok képeket ám! :D
Vendég

athiz:
Hu de cuki :lol:
baratodildi

Athiz!
Nagyon helyes kisfiú!
Ugye már nincs cumisüvege? :)
Vendég

Sziasztok Lanyok,

koszi a biztatast :) 4 nap es kiderul...... Szombaton meg megyunk nyaralni apaval. Vagy nagyon boldogok leszunk, vagy mensizek vegig.....Sajnos csak erre a hetre tudtam szabit kivenni. Na, de bizakodjunk es remeljuk mar papas-mamast jatszunk az uton :lol:

Athiz, gyonyoru a kisfiad :), de azt hiszem ezt mar irtam egyszer :)

Kokusz nagyon sajnalom, szuper volt a gorbed.....Drukkolok, hogy a kovetkezo ciklus babas legyen, Macspacs, Afonya, nektek is.

Jo ejt mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Köszönm az együttérést mindenkinek .... talán ebben a ciklusban sikerül, ha pedig nem akkor megcsináltatom az átjárhatóságit. Mert már nem tudom mi lehet az oka hogy nem sikerül ....

Bocsi, de nem olvastam végig amit írtatok ma, kicsit hulla vagyok. Holnap többet leszek

Macspacs, Áfonya szurkolok nektek erre a ciklusra :) hátha így hármunknak egyszerre sikerül bebabásodni :)
kokusz

Jaj Kókusz! Szentté avattatnálak 5000Ft ért (van egy ilyen oldal ahol viccen kívül lehet ilyet... :shock: ) ha bejönne a jóslatod! Tényleg szép is volna egy tömeges babásodás! :D
Köszönöm én is mindenkinek az együttérzést!!! (most jutott csak eszembe annyira sajnálom magam, bunkó vagyok)
Nekem már ez is jó hír: erősödik a vérzés és már nem is barna, szerintem az éjjel normálisan elkezdek mensizni, és akkor belevághatok csütörtökön a nagy kalandba. Ha így sem sikerül, akkor sehogy.
Vendég

Sziasztok Szakértők!

A Ti orvosotok elegendőnek tartja a 9 mm-es endometriumot arra, hogy megtapadjon benne a megtermékenyült petesejt? Ha nem, akkor milyen kezelést javasolt?

Köszi a válaszotokat!

[size=18]

turorudi6[/size]
turorudi6

Turorudi!
En ugy tudom hogy 6mm a minimum!(Valaki javitson ha rosszat irtam!!!!)
Ebbe meg boven belefersz,drukk-drukk!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Köszi a gyors választ!
Meglepődtem. Azt hittem csak én nem alszom!

Mit jelent a tickereden:
"33. ciklus"

Turorudi
turorudi6

:D
Remelem hogy jot is irtam! :oops:
Ez mar a 33.probalkozos ciklusunk! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

En is elteszem magam holnapra! :D JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Athiz
Gyönyörű kisfiad van!Gratula hozzá!Most csajra hajtotok? :D
Kíváncsi vagyok a hőd hogy áll ma reggel?!Dobj meg bennünket egy görbével!

Ancsa
32 sikertelen ciklus az rengeteg!Nagyon drukkolok,hogy most sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokusz
Dobsz majd egy táblát?
Remélem nektek is összejön már végre az a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfonya
Sok sikert a szuris ciklushoz!!!!!!!!!!

macspacs
Neked is csupa jót kívánok erre a hónapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

turorudi
A 9 mm,az jó!!!!A nyh nem lesz akadálya a babásodásnak!
Tüsző mekkora volt?

Végül,így jár itt mindenki: :D :D :D :D
Kép

KépKép

KépKép
okr

sziasztok lanyok.

hat ez a honap sem volt a mienk mint ahogy azt mar sejtettem.
reggelre szepen leesett a hom,de meg nem jott meg.remelem estig nem is fog mert megyek a varosba es jo lenne ha addig kihuznam.
ugyhogy meg egy ciklus es irany a doki.
nem orulok neki de hat ez van.

melcsi.neked drukkolok hogy sikeruljon.

csakegy.csinaltal azota tesztethodet mered meg?

afonya olyan jo hogy enyire bizol a kovetkezo honapban.orulok hogy vegul sikerul a szerdai kezdes.

Kép
monyoka

CSajok!

FIldinek nem van HSG-je véletlenül????????????
Én 18-ra emlékszem!Ti nem emlékeztek rá,mikorra írta?????

KépKép

KépKép
okr

sziasztok!

Kokusz :( tudom, hogy nem vígasztal de én biztos voltam benne, hogy ez most összejött Neked :(

Többieknek szurok ezerrel!!!!!! (na meg méhpempő :) )

monyoka: tegnap teszteltem egyet reggel (a párom nyúzott miatta, én magamtól nem teszteltem volna...) ... a hőmet meg már nem mérem... csak stresszelném magam ha egyik nap alacsonyabb lenne... (struccpolitika rulez :) )
Vendég

Áfonya: akkor kezdhetjük a szurkolást?

A barnázást ki kéne vizsgáltatnod mert szerintem progeszteronhiányra utal....
Vendég

Csakegy
Azt a tegnapi tesztet tedd már fel nekünk!Olyan ritkán látunk kétcsíkost mostanában,hagy örüljünk!!! :D

KépKép

KépKép
okr

igen csakegy tedd fellll!!!!!!!:)

Kép
monyoka

Hello, szép reggelt és napot!

Köszönöm, amit a fiamról írtatok, örülök, hogy tetszettek a képek.
A cumisüvegről annyit, hogy még van neki, de már csak a tejcsiiváshoz használja (max. 2 x 2 perc), mert azt másból nem hajlandó meginni. De nem zavar, mert mindent magától hagyott abba, amit kellett, itt értem a pelust, a cicizést, stb., és Ő maga szokott rá a bilire, a WC-re, úgyhogy szavam nem lehet. Már teljesen szobatiszta. Igaz, 6 hónaposan már bilin ült és pisikélt is bele! Szóval iszonyú rendes srác.
Már nagyon sokan felkínálták a lehetőséget, hogy a lányukat, még amelyik meg sem született esetleg azt is, Szili "pártfogásába vegye", de hát a fiam kissé még szégyenlős! De majd belejön az udvarlásba! :lol:

Na, ami a hőmet illeti, tök jól felment, igaz tegnap leejtettem a digitális hőmérőmet, és kissé megzakkant, úgyhogy inkább hagyományossal mértem, és lám:

Kép
Vendég

Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni. Harmadik hónapja hőmérőzőm. Az első két hónapban (életemben előszőr) meg tudtam mondani, hogy mikor fogok mensizni. Azt olvastam, hogy 3 havi hömérőzés kell ahhoz, hogy kezdeni lehessen valami az eredményekkel. Eddig úgy tudtam, hogy amikor leesik akkor van pé. Viszont idősebb kolléganőm és a nővérem most azt mondta, hogy ha felmegy a hőm akkor, és most már nem tudom, hogy mi igaz. Ebben a hónapban neki láttunk a babának viszont úgy nézki pont olyan hónapom van amikor nincs pé-m. Sajna nekem vannak ilyen hónapok és kiszámíthatatlan, hogy mikor. Legutoljára februárban volt ilyen. Most épp a 38 napnál tartok a ciklusomban.
mona01

Lányok!

Segítsetek nekem!!Kisbabát szeretnénk, de mielőtt belekezdenénk szükségem lenne egy szupi szülész-nőgyógyászra!!!!Légy szíves,aki meri ajánlani a nőgyógyászát, írjon nekem!(Budapest)
Nagyon fontos lenne! Teljesen mindegy, hogy melyik kórházban dolgozik. Előre is köszi.
Szerintem nincs minden rendben nálam, mert az elmúlt 3-4 hónapokban nem úgy vérzek,mint régebben.Van valakinek tapasztalata erről??
Múlt hónapan mértem hőmérsékletet, nem lett vmi szép görbe. Most kezdem a 2. hónapot mérni.Remélem ez már jobb lesz.

Athiz
Gyönyörű gyereked van!!

Jó munkát

Nettii
hnetti

Nem jön meg :cry: :cry: :cry:
Barnázgatok tovább, van hogy azt se! Nincs szerdai kezdés, már csütörtöki se nagyon. Ma veszek egy tesztet mert bár az esély szinte nulla, nehogy az legyen hogy egy pici küzd odabenn, nekem meg van itthon Duphastonom és mégis a progihiányba hal bele szegény. Persze nem élem bele magam csak biztonsági intézkedés.

Athiz!
Ez az ugrás nagyon ígéretes! :D
A cumisüveggel meg nem piszkálni akartalak ám :wink: csak nem bírtam megállni (mindig ebből van a bajom hogy nem tudom befogni a szám)

Csakegy!
Ez biza progihiány a javából. Úgy tudom a PCOsokra jellemző :(

Monyóka :(

Okr! (És mindenki más)
Köszi a szurkot, nagyon kell a lelkemnek. :*
Vendég

Sziasztok!

Táblát teszek fel nemsokára ....

Csakegy

Nagyon jó lett volna ha ez a hónap sikerült volna ... én lettem volna a legboldogabb. Dehát ez van .... Ma megint kezdem a Clostit :?
kokusz

Szia Mona01.

Én tegnap a következőket olvastam vhol: Ovuláció napján az ébredési hőmerséklet süllyed, majd 37 C fölé emelkedik. Azt, hogy ez tényleg így van vagy sem, nem tudom megmondani. Még gyerekcipőben járok ebben a téméban.
Remélem, azért tudtam segíteni.
Netti
hnetti

Szia áfonya,
Sztem mihamarabb tesztelj, hogy legalább tudd mi van. Nem tudom hogy Te hogy vagy vele, Sztem jobb a biztos rossz mint a bizonytalanság!!!! Ha - a teszt, lehet hogy hamarabb meg jön a miki pszihés okok miatt!! Ha + akkor meg sos progipótlás! Én is paráztam a teszttől hogy már megint negatív lesz, de vhogy a csalódás után jó volt tisztán látni, és tudni hogy mi a szitu....
macspacs

Szia Hnetti!

Hát eddig egyik hónapban sem emelkedett 37 fölé, de még csak el sem érte a 37-t. De attól még megjött. Én is elég kezdő vagyok Köszi a segítséget.
Látom, hogy nőgyógyot keresel Én tudom ajánlani neked az enyémet. A kistarcsai kórházban dolgozik és a XVI-ban van magánrendelője. Iszonyat sok orvossal taliztam már sajna, mert 17 éves korom óta problémáim voltak. Ő volt az első aki megmondta, hogy mi a gond rés endesen kivizsgált. Ha érdekel megadom a számát.
mona01

Csakegy: Hogy vagy? Mikor mégy dokihoz? Vigyázz nagyon magadra és a "halvány kis piros csíkocskádra" is!! :lol: :lol:
macspacs

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

afonya akkor drukkolok,juj de jo lenne ha nem lenne szukseg a hormonokra.

en meg mergelodom mert nem erem el a mehszajamat.hova a francba ment oda fol.

szia netti,mona.

nem feltetel hogy 37 fole menjen.a lenyeg hogy a ciklus masodik fele magasabb legyen mint az elso.

Kép
monyoka

Áfonya, te kis nagyszájú házisüsü! Oké, nem vettem fel a dolgot, remélem, te sem! A hőm felment ugyan, de még mindig nem jelöl semmiféle ovut a tábla. A fertyben sem. Vagy lehet, hogy csak holnap, ha majd bíztatóan alakul? Nem értem, mert múlkor már a 10. napon kirakta a keresztet. Úgyhogy ezért gondoltam, valami nagyon nem jó így!

Csakegy, szerintem is feltehetnéd a zebrádat!

Mona, amikor az ébredési hőd leesik, akkor van LH-csúcsod feltehetőleg, ami annyit tesz, hogy valószínűleg másnaptól lesz ovulációd, mikoris a hő felemelkedik pár tizedfokot. Azt mondják, a leeséstől számítva 24-36 óra alatti időszak a legtermékenyebb.
Ha netán rosszul tudom, úgyis kijavítanak majd a többiek, de szerintem tuti így van. Van LH-teszt is, ha teheted, vegyél, és sokkal pontosabban megtudod, mikor lesz ovud. Sajnos tényleg vannak hónapok, amikor elvileg nincs ovuláció+LH-csúcs, ilyenkor babát ugye nem lehet összehozni. Ezen csak gyógyszeresen lehet segíteni, ha gondolod, beszélj a nőgyógyásszal.

Netti, köszönöm, ami Szilit illeti.
Amiatt ne izgulj, hogy az utóbbi hónapokban másképp vérezgetsz, ez nálam detto. Nem tudom mitől, sok minden befolyásolja ezeket a dolgokat. Az én nődokimat nyugodt szívvel ajánlhatom, a Szt. Imrében dolgozik, van magánrendelője is, és igazán rendes, jó keze van, szóval nem egy vadállat. Ha gondolod, privátban is elküldhetem neked a nevét és számát. A kórház is csúcsszuper, ami a szülészetet illeti!

Puszi
Vendég

Macspacs!
Az én nem tesztelésemnek ennél 100x prózaibb oka van: tudom hogy - és sajnálom a 600-700 Ftot olyan dologra amit eleve tudok :D
Most is kizárólag a lelkiismeretem megnyugtatásáért veszek tesztet, nem akarok azon töprengeni hogy lehet hogy terhes voltam és segíteni is tudtam volna rajta én meg hagytam meghalni.

Mona!
Ha felmegy a hőd már megtörtént a pete kiszabadulása. Nem kell hogy 37 fok fölé ugorjon, nekem sem ugrott soha. Az orvos dologban nem tudok segíteni vidéki lévén.
Vendég

afonya.nem mertel reggel egy hot?kivancsi lenek mennyi.

en csutortokon tesztelek ha addig nem jon meg.akkor leszek(lenek)15 dpon.csak a tickerem.:)

Kép
monyoka

Köszönöm lányok a segítséget. Így már egy kicsit könnyebb lesz összehozni (remélem). LH teszről még nem halottam patikában lehet kapni? Egyszeri használatos? Mennyibe kerül?

Üdv Mona
mona01

Monyoka, de jó lenne, ha te is +-at tesztelnél csütörtökön! Drukkolok!

Áfonya, nyugtasd meg magad egy teszttel, hátha csoda történik!

Kokusz, remélem, egyszer majd én is felkerülhetek erre a szép táblára!

Más nem tenne fel hőgrafikont? Olyan magányos így az enyém!

Puszilok mindenkit
Vendég

Monyóka!
De mértem. Hát nem épp terhességre utal ...
Felteszem, így Athizé nem lesz magányos :)
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?