Sziasztok
Én is nagyon örülök, hogy megint talizhattunk egy jót, az viszont sajnálom, hogy korán le kellett lépnünk, de hát ember tervez , isten végez, szokták mondani. Majd a következőre megint sokáig maradunk
(pedig most arany dolgom is volt, hogy Dani otthon maradt....)
PP
Semmit sem csinálsz rosszul, ne parázz. Nem volt ott Dani, szerintem akkor eszedbe se jutott volna ilyen gondolat, ha láttad volna miket művel néha
, elég szegény Bencét megkérdezni, hogy multkor a szigeten hogy leharcolta őt
Patrik nagyon édi és szépen behozta a lemaradását. Flóra meg egy igazi kisasszony lett, nagyon irigykedem ám
Tudod a csajokra vagyok igazán rákattanva, de azért a fiaim nem adnám már
Sára
Tuti nem sértődött meg Eszter, nem olyan fajta
Ő is mondta hogy mindenki szimpi volt neki, csak hát mivel még nem ismer minket igy nehezebb volt neki bekapcsolódni, de igérte hogy jön topicozni is és ha nem zavar akkor a talikra is ellátogana
Vince nagyon ari kiskölök, és tényleg áll a felajánlás, szivesen vigyázom rá
Köszönöm szépen mégegyszer a nyuszikat is
Jutka
Lányod meddig birta az alvást? Irigykedem a tengerpartozásotok miatt, biztos nagyon jó volt. Ábrándozom, hogy talán jövőre mi is belevágunk, mert én még soha nem fürödtem a tengerbe, valahogy ugy jött össze mindig hogy télen jártam tengernél.
Prücsök
Blanka nagyon bejött Pepének, szal ha Bálint hűtlenkedik, akkor mi szivesen udvarlunk ám Neki
Köszönjük szépen a labdát, Pepe azóta is rágja és nyul érte rendületlenül.
A kendőkötés képeit elküldtem neked emailban, remélem a postaládád elbirja
Pirus
Szabi továbbra is nagyon édi, és hogy rohan az idő, hogy már hozzátápláltok, még most izgultam értetek hogy minden rendben legyen....
Kár hogy nem tudtuk többet beszélgetni, de majd a következő talin potoljuk, meg visszahozom már az aventos dobozokat, mert most is itthonfelejtettem, pedig össze van készitve. (jó magyarosan megmondva
)
Toreau
Gratula a sikeres turihoz, bevallom én a Thököly utiba szeretnék már egyszer eljutni, mert azt nagyon dicsérték a lányok, de majd összeszedem magam a jövőhéten és az egyik napi programnak beiktatom .
Gabek
Oltáson után hogy vagytok? Ugye semmi baja nem lett manócskádnak?
Hát tényleg nem számitottam ilyen korán fogakra, Dani anno csak 6 hósan növesztette az elsőt, de ha ez van akkor ezt kell szeretni
Másban meg Dani volt gyorsabb, nincs két egyforma kölök
Gyöngyusz
Átnézem a dolgaimat és ha találok jót akkor szólok és lebotoljuk emailban
Bár ha ebben a tempoban kötögetsz, lehet hogy mire találok neked valami jót addigra nem aktuális már
, ahogy szegény Hoffink mondta anno....
Julia
Akkor a lányok is élvezték a Balcsizást nem csak ti
Képek nem készültek???
Lilla
Köszi a felajánlást, ha találnátok fotót róla annak nagyon örülnék. Másik kérdés hogy hogy jutna fel Bpre a cuccos, ha tetszik.
Évi mesélte hogy mesélted a talit neki, sőt még azt is elárultad hogy Dani nélküli volt
Képeket felraktam és az elérhetőségét elküldtem a táblicskuban szereplőknek, aki megszeretné nézni, az szóljon és elküldöm neki a linket.
Évi
Emeld meg a magnéziumot 3x2 re ha továbbra is keményedsz, és szedj mellé egy kis kalciumot is, az is sokat segit. Nah meg néha megengedett egy fél pohár jobb vörösborocska is
Ma este csináltam nagyon fini pogit, a neten találtam a receptet és majdnem olyan lett mint a fornettis sajtos pogi, sőt 5 virslit betekertem a tésztájával és isteni fini lett. Ha valakit érdekel megadom a receptjét
puszi
Ági és a fiúk