Kavicska!
Sztem én sem hozom a fiamat, a lányok által már említett okok miatt. csak Johannát hozom.
Okr!
Mindenképpen gyere el!!!!
Csakegy!
Hogy milyen kicsi a világ! Én is ma vetettem le a vért, a teljes vérképellenőrzéshez, holnap terheléses cukorvizsgálat.
Két hónapja ugyanez a csajszi vette le nekem, és akkor boldogan újságolta, mikor látta a pocakomat, neki is most lett pozitív a tesztje.
Kérdezem ma reggel tőle, megvan-e még a baba. Nincs. Elment. mert gond volt az inzulinjával. Mondom csak nem PCO-s???? De. és metfromint szed. Úgyhogy a fehérvári úti SZTK rendelőben lányok a nőgyógyik ismerik és kiírják a metformint. És ezek szerint a SZt. Imrében is, mert az itteni dokik onnan vannak.
persze hasmenése van, míg jött a vérem gyorsan mondtam neki hogy szedje.
ja, meg a progija is alacsony volt. Kérdezte mennyi idő múlva hat majd a metformin? Mondtam neki kb. fél év. Én láttam rajta, hogy meggyőztem, hogy neki is lesz baba, és vidámabb is lett.
Más.
Emlékeztek pár napja, egy-két hete kiderült kolléganőmről érettségikor mikor bementem a suliba, hogy PCO-s? Kértem is doki elérhetőségeket neki tőletek. fel is hívta Ácsot, kapott is időpontot, de nem fog elmenni. Mert lett egy pozitív tesztje egy hete.
csajok, valami van a levegőben!!
vagy csak nyár van?
Csakegy te megmondtad, nyár, napsütés...
Csakegy, sztem a kecskeruta teával jól jársz!
Rambóka, nem lehet, azért nem ajánlják a dokik, a metformin szedését végig terhesség alatt, mert csúnyán bekavar a terhesség alatt megváltozott inzulinháztartásba? És esetleg a baba olyan inzulin és vércukorszinthez szokik hozzá, ami nem normális, és szülés után a babának lesz ebből galibája, a saját inzulin és vércukorszint szabályozásnál???
mert te azt mondtad, az első 12 hétben alakul ki a baba szervrendszere, ha addig nem okoz károsodást a metformin, akkor később sem tud.de lehet, hogy nem is a szerveket károsítja, nem ezért nem ajánlják.
nem tudom.
kiváncsi leszek holnap a terhelés utáni vércukorszintemre.
megyek hányni. Miért a 27 héten????? Ebben a pillanatban tört rám.
XXX
Ettem. valszeg azért volt hányingerem, mert éhgyomorra mentünk vért vetetni, és eddig csak egy pohár málnát ettem. Várjuk a pizzát.