Sziasztok!
Hát megjöttünk
Visszaolvastam gyorsan mi van veletek
Zuzmó drága nagyon szép kis babukátok van
Share gratulálok, és ne parázz, amiket leirtál tényleg normális tünetek
Kriszti drága remélem jól telt a hétvége, és kipihented magad
Zsókuci, hát nem semmi ez a ciklusod, és remélem a niagara elkerül. Emléklszem mennyire kiütött multkor. Nade most aztán, ha megjön, ne hiába szenvedtesd magad, a HSG-nek meg kell történnie. Ha kell elmegyek veled
Esperanza, végre vége a kétségeknek.
Örülök, hogy kezdődik nálad is a dolog
Mennek a drukkok
Minyuu 6ból 6 az szééép
Nekem is tetszik a feliratod, és csak nyugi tudod
Mot az AFP-re nekem is azt mondták sokszor fals eredményt mutat, és tök felesleges amugy is az egész dolog. Anno Én is felkészültem a legrosszabbra, de nálunk attól függtetlenül minden rendben volt. Nálatok ezt pénzért csinálják? Szóval nyugi, ha esetleg más értéket mutat mit amit kellene.
Nviki szép nagyok már a babák, gondolom mekkora élmény lehet két szivecskét látni
Szóval 1 nagy fütyis már tuti
Lucia kismami
Még mindig dolgozod fel hogy ikreid lesznek? Hogy birod a meleget?
Ha valakit kihagytam bocsi, kicsit sok volt az info
Hát mi sikeresen megjöttünk, szép volt jó volt, de legjobb itthon
Repülést Niki annyira nem élvezte, szétrugdalt fel- és leszállásnál, de nagyon jó kislány volt egész végig amugy
Nagyon jól birtuk a sok sétát, és meleget, csak a talpam fájt, de iszonyatosan...nem hiába nehezen birja a kilókat
Rossz élményem Londonnal kapcsolatban, hogy az emberek abszolute nem figyelnek a másikra. Nekem például a metrón még véletlenül sem adták át a helyet, vagy idősebb embereknek. 2* adták csak át, az egyik egy néger volt, a másik egy arab..az összes többi fiatal, vagy velem egykorú rám nézett, és hiába csak 1 vagy 2 megállót ment, nem állt volna fel...erről ennyit....ez eléggé elszomoritott.
Nagyon sok mindent néztünk meg, és nagyon-nagy élmény volt. Jöjjön 1-2 kép, meg rakok fel még itt is ( az üzim alatt van olyan hogy www nézzétek majd meg ha érdekel
)
London Bridge-en
Trafalgaron,
Niki és a BigBen,
Niki és Peter Pan a Hyde parkban,
és legvégül Madam Tussaudban Penelope Cruzzal és Will Smith-szel