Új privát üzeneted érkezett!

CSAKEGY,
Csúcsszuper!!!! Olyan jó hogy Neked sikerült!!!! Sok sok gratu!!!!!
Nekem sajna vasárnap délben megjött miki, a hőm le is esett 36,4-re....
Hogy szedted a méhpempőt? Egész hónapban? Mekkora adagban.

Áfonya,
Tudod új ciklus, új remények :lol: :lol:
A szép görbéseknek ezer drukkk!!!!
macspacs

Kókusz, Macspacs sajnálom hogy ti is így jártatok.
De tényleg igaz, új ciklusban újra lehet reménykedni.
Olyan hülye vagyok, nem is értem miért esett rosszul mikor soha egy percig sem gondoltam komolyan hogy segítség nélkül sikerülhet. Nem bánkódom csakazértsem, következő ciklusban majd sikerül, akkor már segítenek is. (Még mindig nem tudom 1 cn.-e, elég gyenge)
Vendég

Áfonya,
Nem baj hogy rosszul esett!!!! Van egy mondás: "Tégy úgy mintha..... és úgy is lesz" (vagy vmi hasonló :lol: )
A lényeg, inkább reménykedj minden hónapban, hidd el hogy babás vagy, és az agyad előbb utóbb segít abban hogy babás legyél.
Nem szabad arra gondolni hogy úgysem lehetek most terhes!! Nem beszéljük le a szervezetünket a babáról!! Inkább csalódjunk egy picit ha megjön, de mindíg higyjünk a sikerben!! Előbb utóbb úgyis sikerül!!!!
macspacs

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Kokusz és Áfonya, sajnálom, hogy most nem sikerált a dolog, de reméljük, a köv. hóban összejön!!!

Ancsa, szívesen küldenék mindenkinek gólyát, aki csak vágyik rá, de úgy tűnik, készlethiány van belőle! Már reklamáltam érte, de azt mondták, legyek türelmes! Hát igyekszem, de már nekem is elkelne egy gólya. Az is lehet, hogy már küldtek, csak eltévedt a kis piszok! Kép

Íme a görbém, szerintem borzalmasan reménytelen, pedig én nem szoktam egykönnyen feladni a dolgokat, de most mégis megteszem, nézzétek:

Kép
Vendég

Kokus,

Sajnálom hogy megjött, de nem szabad elkeseredni!!!!
macspacs

macspacs
Sajnálom :( :( :(
A mai nap úgy tűnik nem a pozitív tesztek napja lesz! :cry:

KépKép

KépKép
okr

okr,
Kszi. Most tele vagyok új reményekkel, csütörtökön( cd 6 nap )megyek a Kaáliba uH-ra. Én nagyon bízom az e havi babásodásban.
Az agyammal programozni fogom a babát. Minden este elalvás előtt elképzelem magam óriási pocival, nagyon nagyon boldogan!!!
Hátha sikerülni fog!! :lol: :lol:
macspacs

Macspacs, kívánom, hogy valóra váljon az elképzelésed!

Melcsi, szerintem ez egy tök jó görbe! Csak nem...?
Vendég

Athiz
Sztem a napokban gyúrjatok rá a babára,mert úgy látom most lesz p.é.Már az is lehet ,holnap felmegy a hőd! :D Ne izgulj,nem kell még leírni ezt a ciklust!

macspacs
Agykontroll?Ügyes vagy!Ha sikerül így neked,majd mi is eltanuljuk! :D

Zsóka
Amit én szedtem ,az ginseng-méhpempő ampulla.De láttam az általad említett tabit is a boltban.Sztem a hatás uaz!

KépKép

KépKép
okr

hali.
hat tegnap szuper hirre jottem,ma is erre szamitottam de....

kokusz nagyon sajnalom,pedig olyan isteni gorbed volt.

afonya,macspacs.szintugy.

athiz.varjuk ki a gorbe veget.

nalunk meg nincs viz.leegett a hidroforunk igy jopar napig nelkulozhetjuk a vizet.szar ugy.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Így alakul a görbém. Még semmi nem derült ki számomra, de Ti már jobban otthon vagytok a témában, ezért felrakom.

Várom a vélemányeket.

A Maca tablettát ismeri valaki? Vélemény?

Sziasztok:
Ági Kép görbe
ági 76

agi ha most felmegy akkor ez bizony pe volt,szerintem.
drukkolok hogy az elkovetkezo napokban magas ertekeket merj.

Kép
monyoka

Szia Ági, szerintem eléggé hasonló a görbénk! Én sem tudom, mi várható ettől, mi lesz a vége. A múlt havi görbém csodálatos volt, és teljesen úgy gondoltam, most babás vagyok, aztán megjött. Ez a havi ahhoz képest nulla. Bocs, ha nem jót mondtam, csak a magaméról beszéltem. Neked még előnyöd, hogy csak a 15. napnál tartasz, úgyhogy még bármi lehet! :wink:

Pusza
Vendég

Sziasztok,

Nagyon sajnálom a híreket :( Viszont itt a nyár... szerintem mindenkinek most fogja magát feltankolni a szervezete az energiával... (nekem életmentő volt amikor beindult a friss gyümölcsszezon)...

Olyan hatalmas kalappal amilyen csak létezik!!!

Méhpempő: én is az Okr féle ampullát iszogattam, kb. 3 héten át (már nem emlékszem... de a férjem is itta hősiesen :) ki tudja mit javított a kiskatonái minőségén :) ).... arra viszont igen, hogy a DM-ben és a Rossmannban 800 Ft körül volt egy 10 ampullás csomag míg a Schleckerben összesen 600 ft volt... szerintem ez hatalmas különbség! (Igaz, múlt héten nem volt a Schleckerben... jól kifogytak belőle)... én a piros dobozos asszem Dr. Cheng féléről beszélek. Megnéztem a dobozt és kb. 10* annyi méhpempő van egy ampullában mint a tablettásban... szóval szerintem a tablettás nagyon kevés és ahhoz képest nagyon drága...
Vendég

Hú, 10-szer több méhpempő? Én is szedem a tablettásat, napi kettőt. Mennyi van pontosan az ampullásban?
Vendég

SZiasztok! :)

Látom nagyon él a topic, csak velem jól kiszúrtok, mert nem tudok visszaolvasni rendesen! :lol:

Bali,
olyan ééédes! :) :) :)
Próbálj meg ne nagyon aggódni! Tényleg nincs olyan kismama, akit ne szaratnának be valamivel!

Ancsa,
szegényke :) Múltkor a mi kutyánk is megsérült a hátán, összeverekedett egy nála háromszor nagyobb kutyával, ráadásul ő ment neki :shock: Féltékenységi ügy volt! :roll:
Hogy bírja Betti a spanyolgallért? A mi kis ördögünk nagyon rosszul tűrte, szánalmasan-viccesen nézett ki belőle, és nagyon nem tudott lépcsőzni! Minden foknál odakoccant, ő meg nem értette, mi van! :)

Igen, izgalmas folyamat áll előttem! :wink: Nagyon várom, remélem hatni fog ez a gyogyi és két hét múlva valóban belefoghatunk! :D Csak ez a hülye köztivérzés ne lenne! :roll:

Kókusz, Áfonya: sajnálom :( :(

Melcsi,
jól alakul a görbéd! :)

JUNKO,
te nem mától vagy újra? :wink: :D

Bocs, akinek nem írtam! :oops:
angel37

Sziasztok!

Tudtok olyan LH tesztet, aminek elfogadható az ára? Nekem azt mondták a patikában, hogy 3500 Ft egy 5 db-os csomag. Vagy az nem minősül drágának?

Sziasztok
Ági
ági 76

Monyó,
hú, tényleg szar ez, hogy nincs víz :( Vagy két hete mi is így jártunk, reggel hiába nyitottuk a csapot. Ráadásul épp miklósbácsi is volt :shock:

Csajok,
addig beszéltek itt a méhpempőről, míg a végén én is beszerzek! :shock:
angel37

Fú... talán 300 mg/ampulla? Nem tudom, de az összes tai-chis ismerősöm erre esküszik.... állítólag brutál módon felturbózza az immunrendszert.... (én a gombáim miatt kezdtem el szedni :) )
Vendég

Mondanátok többet erről a csoda méhpempő-ről? Mi a pontos neve és hol lehet beszrezni?
ági 76

Ági, én Rossmannban vettem a BabyMarkt nevű LH tesztet, 2900 Ft, 5 db-os, a Hazipatika.com-on 5 db-osat 1500-ért tudsz rendelni, de 1 dobozzal nem éri meg, mert 950 a csomagolási és szállítási díj. Itt a lányok jó pár oldallal előrébb írtak egy netcímet, ahol lehet rendelni, de nem magyar, és kártyával lehet fizetni, én nem tudok rendelni tőlük, mert csak maestro kártyám van, és azzal nem lehet.
Vendég

http://www.drchenpatika.com/3-ginsengroyaljelly.htm

"1 ampullában 200 mg ginsenggyökér-kivonat és 300 mg méhpempő található.

Alkalmazása:

napi 1 ivóampulla, lehetőleg éhgyomorra. (Használat előtt felrázandó!)

Figyelmeztetés:

Virágpor-allergiásoknak nem javasolt. "

Jóóó... talán nem tízszerese de szerintem sokkal több van benne...
Vendég

(és pocsék az íze... én azonnal ittam utána és így lecsúszott... de pocsék... émelygősen édes...)
Vendég

Nekem a tablettás változat van, piros bogyók, és azt írja, hogy 1835 mg méhpemtőt tartalmaz.
Vendég

Csakegy,
Kszi a hasznos infókat, ebben a hónapban tutter kipróbálom ezt méhpempős csodás :lol: :lol: :lol:
macspacs

Ági!
Fel fog ugrani (remélhetőleg) a napokban, ne csüggedj!
Az LH tesztet ha veszel (Csakegy ötlete de szerintem nagyon jó) vágd hosszában ketté éles ollóval. Arra úgy is bőven elég hogy lásd hány csík, és kettő lesz egyből, fele költség.
Vendég

1835 mg ????? ez marha jó... azt hittem már a 300 is sok... (viszont vigyázni kell, mert a méhpempőt aranyáron adják és ezért sokan hamisítják... én pont ezért vettem ezt a Chen félét mert ezt állítólag bevizsgálták és valódi...)

Áfonya: a kettévágás nem az én ötletem:) én is csak loptam valahonnan... csak vigyázni kell, mert csak a sima csíkos kettévágható, a kazettás sajna csak egyszer használható... (a kazettás a drága)..
Vendég

(nem lehet, hogy az 1835 az az egész dobozra vonatkozik? mert nekem mintha 45mg/tabletta rémlene a DM-es kiszerelésnél pl.)
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom a 1cn Kokusz,Áfonya Macspacs :cry: De hajrá az újban.

Ági Csakegy neten rendelt az olcsó! HA VALAKIK AKARNAK ILYEN TESZTET ÉN IS szeretnék :roll: ! Vidéki vagyok de postán és átutalással megoldom.Rendeljünk :) 8)
Vendég

Csakegy hogy vagy?? érzel vmit? Doki???
Vendég

fáj a hasam... éjjel tönkölypelyvás párnával a hasamon alszom, hogy tudjak aludni... de ez már vagy 2 hete -a PÉ óta- így megy, úgyhogy nem újdonság sajna (progeszteron?)

egyébként meg nincs még doki... nem tudtam kilógni telefonálni :( de ki kéne SOS....
Vendég

7kincs!
Én szívesen beszállok a rendelésbe! Bár nekem inkább terhességi tesztek kellenének, de ha úgy nem megoldható akkor veszek valamennyi LHt is. Szerintem is rendeljünk! Ki száll még be? Minél nagyobb a tétel, annál kevesebb az egy főre jutó postaköltség és a teszt is olcsóbb nagy csomagban.
Vendég

hello lányok, bocs hogy belekontárkodom, de én a DM-es méhpempőt szedem.
abban 45 db van egy dobozban, 20mg/kapszulánként, és 999 ft.
és sárga színű.

az ampullás az milyen??

zsuzska80
Szombathely

ja... a 100 darabos LH teszt a legolcsóbb.... (én babonából még nem merem eladni a maradék tesztjeimet... de majd egyszer árverést hirdetek belőlük:)
Vendég

zsuzska: a 20 az nagyon kevés... a pirosdobozosban 300! van... állítólag csak ilyen mennyiségben ér valamit...
Vendég

Sajnos én nem vagyok nagy angolos :oops: :cry: a rendelést bevállalja valaki :?: Én kérnék LH és HCG-t is :D

Csakegy hogy érdemes rendelni?? milyen mennyiségben?
Vendég

Nekem a férjem jól beszél angolul de nincs dombornyomott kártyám, máshogy hogy lehet fizetni? Mi az a Paypal???
Vendég

A Paypalnak az a lényege, hog yott kell megadnod a kártyád adatait és a rendelésnél csak a Paypalos adataidat kell megadnod... így a kártyaszámod stb. nem kerül illetéktelen kezekbe... nekem asszem 250 Ft vol az állítólag ingyen tranzakció így... ami azért kategóriákkal olcsóbb, mint az átutalás...
Vendég

ja... a Paypalnál én asszem Mastercarddal fizettem... de azt hiszem az összes olyan kértyát elfogadja amire nincs ráírva, hogy "electronic use only"...
Vendég

Na de nincs dombornyomott kártyám csak elektronikus! :(
De én láttam ott valami utánvét szerű megoldást is...vagy tévedek?
Vendég

Sziasztok!

Kiiiiirrráááááálllyy!!! :D Csakegy! Őszintén örülök, és hatalmas gratula Neked!!! :) És akkor most kezdheted beszerezni a hányós-zacsikat a sátras nyaraláshoz! :wink: :) :)

Anyapoc! :)
Nagyon remélem nem én bántottalak meg.

Okriszti! Gratula neked is a 127 ponthoz! Ada csak spórolni akart volna Neked! :lol:

Bali! Igazad, szép kissrácod van! :lol: Nyugi! Ne idegeld magad!

Kókusz, Áfonya :(

Macs! Nászút lesz lagzi után?

Angel! Hát én is csak skennelni tudtam a csajok nagy-nagy termése miatt. :) Junkó szerintem is mától visszacsöppen ebbe a bűnös mókuskerékbe. :cry: vagy mégse! :wink:

Tildi? Hm?

Bee
beebeey

Csakegy! Nincs Dupahstonod dugiba????

Egyébként bogarat tettél a fülembe! :lol: Ha a cici fáj menzi körül, akkor jó volt a progi? Mert nekem fájt ám! :)
beebeey

én sem tudom mi hogy van... az előző ciklusban nem fájt semmim, észre se vettem a PÉ-t, csak a hőm utalt rá...

Nincs Dupahstonom... soha nem volt rá szükségem... (de nem is tudom, hogy kellene-e....)
Vendég

Halika!

Szóval, az 1835 mg méhpempő 1 drazsé tartalma, ebből szedek napi kettőt, és gyógyszertárban kaptam, úgyhogy eredeti, hamisítatlannak kell lennie! 60 db-os, Sam-Ginseng Royal a neve, de hogy mennyi volt, már nem tudom.

Én is csatlakoznék a neten vásárlók táborához, ha van bátor jelentkező, aki rendelne nekünk. Nekem az az óriás pack kéne, amiben 40 LH teszt és azt hiszem 10 terhességi teszt található. Valami combo néven fut. Sajna az angol tudásom nem áll a magaslaton. Mint már írtam, nekem sincs megfelelő kártyám hozzá, pedig nagyon szeretnék rendelni. Légyszi, ha valaki tud, nekem is rendeljen, természetesen kifizetem! Köszi

Csakegy, ne izgulj a pocifájás miatt, nekem is fájt a terhességem alatt, főleg az első 3 hónapban. Nekem a doki adott Utrogestan kúpot, azt kellett használnom és azt tanácsolta, amit te csinálsz, feküdjek hason. Nálam bevált.

Puszi
Vendég

Csakegy,
Sztem jó ha fáj a hasid, azt jelzi hogy ágyazódik be a babóca, és a méhed is egyre nagyobb lesz.

Beebeey,
Persze megyünk Nászútra, de hogy hova, még lilla gőzöm sincs.
Sztem Portugália vagy egyéb tengerpart lesz, ahol nem csak fürödni és pihizni tudunk, hanem kirándulni, várostnézni stb....

Te Bee, magadról nem sokat irtál!! :wink: Dobsz egy görbét????
Nyarlani mentek vhová?
macspacs

Ha valaki rendelne (én megtenném de nincs hozzá kártyám) nekem az a csomag kellene amiben 15 darab terhességi teszt van (8,25$).
Itt a linkje:
http://www.accuratepregnancytests.com/c ... ?cPath=3_4
Természetesen én is fizetem és a postaköltség rám eső részét is.
Vendég

Sajnos mennem kell, a rendeléses dolog nálam áll, tehát ha valaki rendel, megköszönöm.
Majd délután benézek, mindenkit puszilok!

Kép
Vendég

Ha rendelünk,lehet inkább 100db/ csomagot vehetnénk és azt osztanánk el,hogy kinek mennyi kell??? Sajna ilyen kártyám nekem sincs :(
Teszt jöhet 15-20 az LH és HCG -ből is..
Vendég

Nekem igazából a csomag mindegy, rendelhetünk 100ast is de annak nagyrésze LH teszt lesz nem? Nem tudom mert nem néztem a combó csomagokat csak kérdem... de ha meg tudjuk így is oldani nekem jó :) Tehát 10-15 HCG tesztre mindenképp vevő vagyok.
Vendég

Csakegy ma hányadik napon vagy??

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?