Hát szép jó estét, csajok! Rambóka, sajnálom a lábad
én még nem próbáltam, de állítólag a gyulladást nagyon jól lehúzza és a fájdalmat is csillapítja ha paradicsomot csomagoltok rá éjszakára. Budapesti vagyok ( III.ker- üdv Kandi
), azt hittem hogy látszik a nevem alatt. Hiába, még kezdő vagyok itten...
én is kicsit csodálkozom hogy még nem ultrahangoztak meg, dehát ha csak ezen csodálkoznék akkor valsz nem lennék itt, mert nem kezdtem volna el nyomozgatni azzal kapcsolatban, hogy vajon tényleg a legmegfelelőbb megoldás-e ha nyelem a Norcolutot majd mostantól mint a kiskacsa...aztán legfeljebb ha még 35 évesen sincs babám akkor majd még más hormont is...
Most Ács kiírhatja a Metformint, vagy nem???Nem úgy volt hogy júli 1-től nem teheti meg? Közben ügyködtem kicsit, keresgéltem ismerős belgyógyászt és USÁ-ban tanuló ismerőst is, ha nem jön össze a Metformin "hivatalos" úton, akkor remélem kis kerülővel mégis hozzájutok, addig is vedelni fogom a kecskerutát, a Premenst szedem már pár napja ( Gi-ügyben és szénhidrátilag nem lesz gond, a TF-en ezt belénkverték, akaraterő meg voltaképp van, kivéve amikor az a bizonyos édességevős roham jön rám ... )Valahogy annak alapján amit magamon tapasztaltam és rólatok-tőletek olvastam, 99%-ig biztos vagyok benne hogy számomra is ez jelenti a megoldást, csak olyan hülyeségeken parázom közben, hogy mi lesz ha elkezdem szedni, akkor most én attól kezdve betegnek számítok??????
És mi lesz a következménye hosszabb távon? Mi lesz ha épp ettől leszek rákos-cukros - akármi, mert beavatkozom a természet dolgába ami ilyennek "csinált meg" engem ?!?!? - Közben persze tudom hogy az hogy beteg vagyok-e ( amúgy én ezt inkább állapotnak tartom mint betegségnek) az nem attól függ hogy kezelem-e a problémát, és pont akkor nem lesz nagyobb baj ha ezt teszem, de én mindíg úgy gondoltam magamra hogy makk egészséges, erős csajszi vagyok, komolyabb betegségem mint az influenza még soha nem volt, jó jó, kicsit érzékenyebb vagyok néhány dologra mint mások, dehát természetes hogy ha nem eszem akkor leesik a pincébe a cukrom és rosszul leszek, meg az is hogy ha hirtelen eszem ezután akkor is rosszul leszek, meg az is hogy a frontoktól migrénem van, de ezek olyan apróságok amik szóra sem érdemesek, különösebben nem is zavartak, odafigyeltem rájuk és kész.Azt hogy nem 48 hanem 58 kg vagyok azt betudtam annak hogy "ilyen alkat vagyok, mert ha napi 6 óra edzéssel is 62 kg voltam, akkor ez ellen nem tehetek sokat, különben is ha fogyni próbálok akkor szédelgek csak, ne eröltessük, én ilyen vagyok ezt kell elfogadnom)...a bőröm meg - hát igen, ennek nem szabadna ilyennek lenni, dehát egyszerűen több a tesztoszteronom, ez még nem a világ vége, ez nem olyan elváltozás amibe belehalok.
Most viszont ha elkezdek egy olyan gyógyszert szedni amit valószínűleg életem végéig enni kell ezután...akkor nem mondhatom magamnak a továbbiakban hogy nekem bizony kutya bajom... orvosnál szerintem egész életemben kb 20x voltam, akkor is általában csak igazolásért ha nem akartam suliba menni
( alapból félek is tőlük, minden rákszűrésre várakozáskor a folyosón kb 160 volt a pulzusom...)
Csakegy, én is hajlok a mindenféle természetgyógyászkodós projektre, és most...hát... végleg meggyőztél
:D:D
És vevő lennék a SOTE-dokid elérhetőségére is ha megtennéd... ha nem lesz más lehetőségem, akkor természetesen megyek én a világ végére is, nemhogy Baranyába, és asszem megpróbálom felhívni a Valamilyentarcsai kórházat is
, de természetesen a legegyszerűbb számomra egy pesti doki lenne, főleg ha esetleg kontrollokra gyakrabban kell hozzá járnom.
Norka, olyan jó olvasni bármit ami Bogival kapcsolatos! Szerintem mások is úgy vannak vele mit én, hogy úgy érzem a személyes, saját leendő sikertörténetemet olvasom , annak a folytatását ahol épp most tartok... és ez olyan jó!!!!! Egy barátnőm feleslegessé vált babacuccait ma elhoztam tőle, épp most mosom őket és remélem hogy 3-4-5 éven belül a babaruhácskákban az én babám fog lakni:-)... én optimista vagyok, és nem vagyok babonás, úgy érzem így, hogy lélekben már készülök rá, esélyt sem adok magamnak arra hogy elbizonytalanodjak hogy vajon egyáltalán összejön-e nekem valaha is.
Rejo, akciózás megy - de ha hihetek a hőmérőzésnek, akkor most dacára a 22.cn-nek még mindíg nem volt pé-m
Azért akció lehetőség szerint megy