Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy!!

Kérlek ne monj ilyet,hogy "nem marad meg" ,bizzál benne,joo!!!! :wink: !!!Nagyon szurkolok érted :D !! A doki az jó ötlet :wink: !!
Vendég

OK, megmarad:) Tudom, hogy kapaszkodik... ilyen görbém még soha nem volt... mintha nem is ingadozna a progi...99%, hogy nem kell progipótlás...

Olyan fura... valahogy nem is vagyok lesokkolva... és ami durva, hogy a férjem sem... röhögött egy nagyot, hogy a mai KV volt vagy 2 évig az ucsó aztán elkezdett futkorászni, hogy találjunk egy nődokit a melóhelyem közelében (ahová ki tudok lógni napközben)....

Rossz belegondolni, hogy majdnem Norcolut lett ebből a ciklusból... fúúúú...

(ja... és a belgyógyászom nyaral :( nem tudom mi legyen a D vitaminnal... asszem abbahagyom... nehogy ártson a babának... a doki legutóbb azt mondta, hogy nem kell abbahagyni de nem merem szedni...)
Vendég

Csakegy!
A görbéd tényleg nagyon jo :wink: !!Én tanácsot nem tudok adni a D vitamin abahagyásásval kapcsolatba (nem értek hozzá),majd a doki megmondja!! Különbe azt mért kell szedned?Bocsi lehet h már mondtad :oops: ??
Most mennem kell,mert jönnek az ösök!!
Sziasztok!!
Vendég

Hát azért prófétának mégse menjen egyikőtök se! :( Nekem meg holnapra meg fog jönni (Kókusz kérlek holnap javítsd a táblázatban, 1 cn.) Görcsölt újra a hasam, felnyúltam és véres lett az ujjam. Igazából tudtam hogy nem lehetek terhes, csak kicsit esett rosszul, és biztat hogy így elkezdhetem szerdán a szurikúrát! :) Abban a ciklusban 100X inkább bizom mint ebben.
Vendég

keditke: a PCO miatt. A dokim szerint az a gyógymód... bazi sokat kell belőle szednem minden nap (a kemény csontritkulásosoknak felírt adag dupláját) és egy bazi erős lökésterápiát is végig kellett csinálnom (2 hetente le kellett nyomnom vagy fél éves adagot...)....

mindez a metformin mellett...

a metformint tovább szedem, arról lebeszélni se lehetne, de a D vitamnin dobozában csúnyákat írnak a terhesség alatti magzatkárosító hatásról ... (de a dokim legutóbb tényleg azt mondta, hogy szedjem akkor is, ha terhes leszek... aztán menjek el hozzá... de ha egyszer nyaral...)
Vendég

Csak a hőmérős programokról... a 32-14=18
Se nem 21 se nem 23. Bizony nem volt itten peteérés, nekem volt igazam.
Vendég

Áfonya: sajnálom :(

Egyet azért megteszel? A stimu alatt szedjél méhpempőt! Nagy adagban. Én a méhpempő-ginsenget szedtem és bár nem esküdnék meg rá de szerintem elég nagy szerepe volt a szép görbében!
Vendég

nem törvényszerű a 14 napos DPO.... sokaknál 9 vagy 10 nap... igaz, az nagyon rövid idő mert nem hagy elég időt a beágyazódáshoz...

ez a metformin mellett szépen rendeződni fog!!!!! TUTI!!!! :)

Fel a fejjel! :)
Vendég

Sziasztok!

Csakegy GRATULA :!: :wink:

Mától megint mérek de a ferti nem engedelmeskedik :cry: mit csináljak?ha beírom a belépéshez az adatokat egy görbét elemez ...
Vendég

Áfonya
Sajnálom! :(
Luth fázisról:Nekem még életemben nem volt 14 nap.10-13 maximum,amit ki tudtam préselni magamból. :wink:

Kincs
Szia!A menseshez írd be pl. hogy light.Új ciklust kezd automatikusan.

KépKép

KépKép
okr

Okr!! KÖSZI!!!

azt írja még hogy vip csak 12 napig van már,ne foglalkozzak vele ugye?görbét úgy is csinál...
Vendég

Csakegy:
:lol: Hat ennel jobb hir ma nem is johetett volna! Nagyon nagyon gratulalok! A doki jo otlet. En szedek D vitamint, de nekem sem mondott semmit a dokino az abbahagyassal kapcsolatban, majd ra is kerdezek nala. Szerintem semmi nem tortenik ha kicsit abbahagyod, max ujra elkezded majd. A folsavat viszont nyomassad ezerrel! Jajj de orulok neked!

Afonya:
Sajnalom, hogy ez nem a Te honapod, de a 14 nap az abszolut nem biztos. Nekem mielott a metformint szedtem 11-12 nap volt, most mar 15. napra jott. Szerintem biztos volt peteeres, csak kicsit meg javulni kell a minosegnek.
Drukkolok a kovetkezo honapban, hogy minden ok legyen es ne legyen ujbol ciszta a vege a stimunak, hanem egy a fentihez hasonlo szep ket csikos tesztecske! :wink:

Nekem meg olyan a hom, hogy csak rohoreszek rajta. Mar 5. napja 36.3 :P Hat ez nem az ugri-bugri fajta homerozes mostanaban. :D
baratodildi

Áfonya,
sajnálom :( De biztos, hogy meg fog jönni holnap? Egy kis vérzés a hüvelyben még nem jelenti biztosra, de te ismered magad.

A luth. fázis tankönyvi görbe esetén 14 nap, de 12-16 is lehet. Ha 11 v. kevesebb, akkor sárgatestelégtelenségre utal.
angel37

Csakegy

Gratulálok :) nagyon örülök

Áfonya

Sajnálom viszont kezet foghatunk úhy néz ki nálam is mingindult a mensi .... :( letörtem mint a bili füle .... :(
kokusz

Csakegy!

Ez csúúúúúúúúcs! Nagyon örülök és szívből gratulálok!!!!!! :D :D

Áfonya!
Tuti? :(

Kokusz!
Mi az, hogy úgy néz ki?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kokusz:
:cry: A francba! Pedig mar kezdek rolad mintat venni a nem ingadozo gorbet illetoen...
baratodildi

...és még valami... Ő a kisfiam :) Kép

Persze most is van gond, de megpróbálunk változtatni az egyébként szörnyen negatív hozzállásunkon... Képzeljétek észre sem vettük, milyen gyönyörű, mert úgy megijjedtünk. Azt mondta az uh-s nő, hogy az egyik agykamrát figyelni kell, mert egy picit nagyobb, mint amilyennek lennie kellene... Ez vízfejűségre utal, de most várnunk kell... :cry:

Livi

bali78

Bali
Nagyon gyönyörű gyermek! :D :D :D Igazi kisember formája van!
Biztosan nem lesz semmi gond!Írd,meg mikor mész kontrollra,addig is drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokusz
Pecsételsz?Mert az még semmit sem jelent ám! :D
Továbbra is megy a drukk++++++++++++++++++++++++

Kincs
Ne foglalkozz vele!Görbéd,és automata p.é napod így is lesz! :D

Csakegy
Sztem ezt a mega dózis D vitamint már ne szedd!!A babánál nehogy túladagolás legyen,mert az is nagyon káros!!
A magzatvédők D vitamin tartalma is elég,és egyébként is azért szedted,hogy rendeződjönek a hormonok.Az meg megtörtént ugye! :D

Bildi
Na,nekem is annyi a luth. fázisom,mint a tiéd.Ezen a metformin nekem nem javított :( Bár lehet a closty miatt van?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok kedveseim!

Bocsi, hogy ma még nem írtam, de sajnos nálunk állt a bál itthon. Együtt lakunk az anyósékkal, és disznómódon elbántak velünk és a mai tuti jó programunkkal is! Úgyhogy nagyon ki vagyok buktázva magamból, de azért írok!

Hogy mikről maradtam le!

Csakegy, fogadd őszinte gratulációmat, annyira boldog vagyok, hogy sikerült a baba! Szerintem se szedd tovább a nagymennyiségű D-t, elégnek kell lennie az Elevites D vitamin mennyiségnek is, mert remélem, azt legalább 3 hónapig szedni fogod! Jujj, úgy örülök! Kép

Áfonya és Kokusz, ez már tuti? Ne már! Nem akarom, persze gondolom ti sem! Ne is reménykedjek, hogy talán tévedtek?

Livi, a babád csodálatos és egészséges!!!! Olyan gyönyörű, hogy egyszerűen egészségesnek is kell lennie! Ne idegeskedj, a dokik szeretik mindenféle hülyeséggel sokkolni a szülőket, reményeim szerint alaptalanul! Simogasd meg a nevemben a pocit, és énekelj a babónak valami szép dalt!

Képzeljétek, nekem ma megint esett a hőm, és még mindig nem jelöl semmit sem a ferty, sem a wunsch, úgyhogy 2 dolog van: vagy nem lesz pé-m, ami nem lenne szép tőlem, vagy még odébb van, és marha hosszú ciklust fogok produkálni. Mert mást nem tudok elképzelni!

Mindenkit puszikálok
Vendég

Jaj Csakegy, most néztem vissza az oldalak között, és hát látom, hogy tegnap küldtem neked egy gólyát egy kisbabával, ezekszerint az érkezhetett meg!

Kép
Vendég

Bali

nagyon ldes a babátok :) nyugi ne izgulj ....

Baratodildi

na igen a görbe már szép csak eredménye nincsen.

Okr

Hát nem indult még el úgy rendesen és nem is piros ... lehet kéne azért csinálnom a egy tesztet vagy várjam meg a holnapot? A closti miatt, mert ha nincs baba akkor 3. naptól megint kell szednem ....
kokusz

Szia kokusz, bocsi, tudom, nem nekem írtad, de szerintem várd meg a holnapot a teszttel, és reméljük a legjobbakat! Chester éppoly bájos, mint a férjed a képen, szerintem még hasonlítanak is :lol: !

Ancsa, nagyon cuki Marci is meg Bettike is, mégha tölcsér van a buksiján is!
Vendég

sziasztok.

csakegy:)tiszta szivbol gratulalok:)hat ez csuuuucs:)

kokusz,afonya:(ez viszont mar elszomorito.

bali.nagyon szep a babatok.minden rendben lesz csak most probalj meg ne idegeskedni.

most csak ennyi mert jon a parom kell neki a gep.

Kép
monyoka

Livi!
Nagyon tetszik a fiad! Kimondottan szép arcú gyerek, és minden rendben lesz! Nincs anya akit valamivel meg nem ijesztettek a terhessége alatt! Ne aggódj, és mindenképp írd meg a kontrollt!
Kókusz!
Szerintem is várd meg a reggeli első pisit, abban a legnagyobb a hormonkoncentráció, így a legbiztosabb az eredmény.
Csakegy!
Én már csak azért sem szednék nagy mennyiségű D vitamint mert zsírban oldódó vitamin, nem ürül ki a szervezetből a felesleg. Persze ne stresszelj ezen, ha orvos azt mondta nem káros akkor biztosan nem az.
A biztos-e kérdésre nem tudok felelni, majd holnap. Bár amilyen az én szerencsém... a nyakam tenném rá :(
Vendég

Jaj, de aranyosak vagytok! Köszönöm! :)

Kokusz!

Én úgy csináltam (délután), hogy gyűjtöttem a pipit 4 órán keresztül, evés-ivás nélkül, mert nem tudtam megállni, hogy ne teszteljek.... De szerintem már kimutatja.... :) Akárhogyis döntesz: Hajrá!!!!!!!!!! :D

Livi

bali78

Sziasztok!

Csakegy!
HATLMAS GRATULA :D Bejött a jóslatom,hogy a görbéd egyre jobban néz ki.Hát ennél jobb vége nem is lehetne :D
A D vitaminhoz sajna nem tudok hozzászólni.

Áfonya!
Sajnálom :cry:

Kókusz!
Ha kibírod,akkor várd meg a reggelt a tesztel.Szorítok,hogy neked is kétcsíkos legyen :D

Bali!
gyönyörű a kisfiatok :D És nyugi,nincsen semmi gond :D

KépKép
takido

Köszi mindenkinek:)

Okr: tényleg azon filózok, hogy nem kéne felfüggesztened a Clostylt egy időre? Nem lehet, hogy pont az kavar be mindig mindenbe? (mnyh stb.) nekem mindigis ez volt a legnagyobb dilemmám... mert az tény, hogy a metformin önmagában is segít... nem?

Szerintem itt a nyár, a sok friss gyümölcs.. a szervezet gyönyörűen fel tudja magát tankolni a sok vitaminnal, energiával (napenergiával is :) ) ... szóval nem lehet, hogy most regenerálódnia kéne? Nem tudom... én valahogy végig úgy voltam vele, hogy ha bármi closty vagy hasonló lesz az csak ősszel... hátha rendbekapja magát a szervezetem a napfénytől stb.

viszont én egyre biztosabb vagyok a méhpempőben...
Vendég

Csakegy
A méhpempőt én is eszem! :D
Clostyból ez az utolsó,következő ciklus vizsgálatokkal fog telni!

Kokusz
Sztem reggel dobj egy tesztet,ha addig marad a pecsét,és a magas hő!
:D Addig amíg nem jön meg rendesen,ne számolj 1 cn-t :D

Athiz
:( Őszinte részvétem anyősék miatt :(

KépKép

KépKép
okr

bali:
Nagyon szep a kisfiad a kepen :) Sajnalom, hogy ratok ijesztettek ennyire, de en is bizom a kisfiuban. Ilyenkor meg nagyon sokat fejlodnek a babak es kesz csodakra kepesek. Mikor kell ujbol menni kontrollra?

okr:
Mennyi ideje szeded folyamatosan a clostit? Csak azert, mert 3 honap utan nem art 1-2 honap pihit tartani vele, pont azert, amit csakegy is mond. A mehnyalkahartyara sajna nem hat epp pozitivan. :roll: Milyen vizsgalatok lesznek?
baratodildi

Hello, Okr, köszi a sajnát, én is így érzek! Hú, de világgá mennék ilyenkor! Ilyen szonyorú kedvemben csak az én édes pici fiam jelent menedéket és vígaszt! Ő az én igazi támaszom az életben. Ha rossz kedvem van, vagy sírok, mindig megvígasztal, megsimogat, puszit ad, és máris minden sokkal szebb. Most épp puzzle-t rak az apukájával, azt nagyon szereti.

Baratodildi, veled mi újság, jól vagy?

Sok puszi, talán holnap felrakom a hőgörbét is, feltéve, ha látom értelmét! :roll:
Vendég

Bildi
Ez az 5. clostys ciklus.A dokim szerint max 6 mehet egyfolytában.
HSG lesz,bacitenyésztés a méhnyakból,meg apavizsgálat.
A nyh-t vékonyító closty hatásról már én is olvastam.Érdekes,de nekem most 12,7 mm volt a nyálkahártya.Eddig ennyi még nem is volt. :wink:
Nálad????

KépKép

KépKép
okr

Csakegy! :D
Nagyon gratulálok!!!!

Kriszti, Csakegy!
Én is elkezdtem szedni a méhpempőt, de mennyit lehet abból naponta???

Bali! :)
Nagyon szép a baba!Mineng rendben lesz, ne idegeskedj!
zsazsóka73

okr: az jó, ha most majd abbahagyod... szerintem is szünetet kéne néha tartani... hagy dolgozzon már egy kicsit a metformin :)

Kokusz: tesztelned kéne... ha esetleg progihiány miatt pecsételsz akkor SOS....

athiz: óóó... akkor is rakd fel a görbéd ha nem látod értelmét... ez a topik PONT erről szól :) Mi lesz ebből ha nem lesznek már görbék? :) (én nem is tudom hányszor raktam fel az értelmetlen anovulációs görbéimet :) ) Aztán majd szurkolunk, hogy alakuljon a görbe!
Vendég

CSAKEGY

Nagy-nagy granula!!!!
Nagyon örülök a pozitív tesztednek! Vigyázz magatokra!!!

(Én sem szólnék az ismerősöknek legalább 3 hónapig - az előzményeknek köszönhetően...)
regina3

regina: köszi :) Mi úgy gondoljuk hogy majd akkor szólunk, ha megvolt a boholy vagy milyen vizsgálat... tehát a 3. - 4. hónap környékén... 2 ismerős van aki tudja azok viszont azt is tudják, hogy nehezen jött össze... tehát nyugodt szívvel mondhatjuk nekik mert ha kell valami akkor is hozzájuk fordulunk... a család viszont majd csak jó sokára tudja meg... a melóban meg addig titkolom amíg csak lehet... legetőleg akár 4 hónapig is....
Vendég

Sziasztok Lanyok,

De jo igy benezni :) :)

Csakegy, tiszta szivbol gratulalok :) De nehez lehet kibirni, hogy ne mond el, a boldogsagat mindenki legszivesebben szetkurtolne a vilagban nem? :) De jo :) Nagyon szoritok ertetek, vigyazz nagyon magad(tok)ra.

Bali, nagyon aranyos ez a kis gyerkoc :) Nagyon edes pofija van :)

Dobok gorbet.

Kép ho

Jo ejt mindenkinek.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi: hűűűha :) ez nem semmi :) :) :) rohan felfelé :)
Vendég

Sziasztok!

Most muszáj beugranom,hogy Csakegynek gratuláljak :wink: !

Kép

Pusztok! :)

Ui: Többieknek a drukkok mennek ám :wink:

anyapoc

Melcsi
Hát ha itt nem lesz neked is egy zebrás teszted,akkor én a hőmérőt eldobom!
:D

Zsóka
Én napi 1x reggel ittam.A múlt idő azért ,mert ma elfogyott :oops: .
Sztem a fanta szőlős üdítőjével a lejobb! :D

Anyapoc
Örülök,hogy benéztél! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
:shock:
Huuu!Jo sokat irtatok!

Cs1!
Gratulalok!!!!!! :D
Akkor holnap doki????
Csinalsz meg tesztet vagy megelegszel ezzel??

Kokusz!
Nagyon edi a kutyusotok!!! :D Golden Retriwer(lehet rosszul irtam,bocsi),ugye?
Nem tudom hogy honnan vette a mintat a doki a PCT-hez!De valahonnan fentrol,mert egy fecskendore csatolt hossszu csovel csinalta!Meg azt mondta az eredmeny lattan hogy nem jutnak at a mehnyakon!

OKriszti!
Ada is jo gyerek latom! :lol: Mar most gyujti a zsebpenzt! :wink:
Parom anyukaja,meg az en apukam szoke....!Valoszinunek tartom en is hogy befog barnulni Marci! :D

Angel!
Ahogy telnek a napok ugy valik izgalmasabba ami veletek tortenik!
Azert ez nekem olyan furi hogy fogi gatlot kell szedni ahhoz hogy babas legyel :?
Betti megsertette a hatat es begyulladt neki! :( Most ecsetelni kell egy ilyen pirosas vacakkal es ossze ken vele mindent! :evil:

Bali!
Annyira szep kisfiu!!!! :D
Ha van meg kep feltehetned,ugy szeretem a 4(3?)D-s kepeket!!!
Nevet tudjatok mar????
En is nagyon-nagyon szoritok hogy ez csak egy rossz diagnozis legyen!!!!!!!!!

Athiz!
Koszi! :D
Neked is nagyon edi a kisfiad!Foleg az a nyuszifules kep.. :D :D
Egy ilyen golyat nekem is kuldhetnel :wink: !!!!!!

Bildi!
En mar a 8.adag Clostyt fogom kezdeni! :( Nem hiszem hogy nagyon befolyasolna a nyalkahartyat,mert nekem most is 14mm volt!

Na bedugulok mielott elszall minden!
Bocsi a sok hibaert!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Na szóval nem csináltam tesztet, de nem indult el rendesen a mensi, barnás színű és elég kevés. Szóval nem tudom. Reggel ha a hőm fenn lesz akkor csinálok egy tesztet, ha elindul lefelé akkor mensi lesz belőle. Már bőgtem egyet a férjem vállán :( azt mondta próbáljam meg elengedni magamtól ezt az egész dolgot és majdcsak sikerül előbb utóbb.

Ancsa

Igen Chester Golden retriewer :) egy nagy kópé. Ő nekünk a szőrös gyerekünk :)

na jóéjt mindenkinek
kokusz

Nekunk is Betti volt a 'gyerekunk" amig nem jott Marci!Szegeny nehezen is viseli hogy mar megvaltoztak a dolgok korulotte! :( Azt hittem hogy feltekeny lesz,de imadja es vigyaz Manora nagyon!!! :D
Jo ejszakat nektek is!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Akkor neked most inszem lesz? Akkor tuti átjutnak.
Jelenleg én Kókusszal haladok fej fej mellett, nekem sem indult be semmi, ami volt az is elállt csak hogy jól kitoljon velem :x :evil:
Most majd barnázgatok napokig és hót feleslegesen mennek a napok ahelyett hogy elkezdhetném végre a stimut. :?
Vendég

JAJJ!A lenyeget meg elfelejtem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Drukk-drukk egy holnap reggeli pozitiv teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Afonyaaa!
Tenyleg nagyon idegesito allapot ez!!! :( Most mar csak eldonti a szervezeted hogy mit is akar!
Meg elobb megismeteljuk a tesztet,majd atjarhatosagi kov.honapban es utana lesz csak inszem! :(

Elkoszonok en is mara!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti! :)
Akkor nem egyformát szedhetünk, mert nekem szopogatni kell a méhpempő-tablettát.
De a lényeg, hogy napi egy elég belőle... :wink:
zsazsóka73

Jó reggelt mindenkinek!
Rakok egy görbét, sajnos egyértelmű. Még nem tudom első ciklusnap-e, egyelőre barnázgatok tovább, de reménykedem hogy még ma normálisan beindul a mensi.
Kép
Vendég

Áfonya
Hát ez valóban nagy esés :( Na,de legalább kezdődhet az új ciklusod.Remélem az már sikeres lesz! :!:

Kokusz
No,csináltál tesztet????????? :?: Tűkön ülök,és kezem -lában keresztben úgy drukkolok++++++++++++++++++++

Görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Még este elkezdtem mensizni elég erősen .... a hőm reggel 36,8 volt de azért a biztonság kedvéért teszteltem és totál negatív volt. Remélem hogy a szép görbéim után végre hamarosan összejön már az a bébi .... mert a görbémmel már semmi baj nincsen. Nem is értem miért nem sikerül :(
Azért köszi a drukkokat lányok! Este leszek ...
kokusz

Kokusz
:( :( :cry: :cry: :( :(

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?