Sziasztok kedveseim!
Bocsi, hogy ma még nem írtam, de sajnos nálunk állt a bál itthon. Együtt lakunk az anyósékkal, és disznómódon elbántak velünk és a mai tuti jó programunkkal is! Úgyhogy nagyon ki vagyok buktázva magamból, de azért írok!
Hogy mikről maradtam le!
Csakegy, fogadd őszinte gratulációmat, annyira boldog vagyok, hogy sikerült a baba! Szerintem se szedd tovább a nagymennyiségű D-t, elégnek kell lennie az Elevites D vitamin mennyiségnek is, mert remélem, azt legalább 3 hónapig szedni fogod! Jujj, úgy örülök!
Áfonya és Kokusz, ez már tuti? Ne már! Nem akarom, persze gondolom ti sem! Ne is reménykedjek, hogy talán tévedtek?
Livi, a babád csodálatos és egészséges!!!! Olyan gyönyörű, hogy egyszerűen egészségesnek is kell lennie! Ne idegeskedj, a dokik szeretik mindenféle hülyeséggel sokkolni a szülőket, reményeim szerint alaptalanul! Simogasd meg a nevemben a pocit, és énekelj a babónak valami szép dalt!
Képzeljétek, nekem ma megint esett a hőm, és még mindig nem jelöl semmit sem a ferty, sem a wunsch, úgyhogy 2 dolog van: vagy nem lesz pé-m, ami nem lenne szép tőlem, vagy még odébb van, és marha hosszú ciklust fogok produkálni. Mert mást nem tudok elképzelni!
Mindenkit puszikálok