Új privát üzeneted érkezett!

Hali csajok!

Köszi a biztatást mindenkinek :) most egész jól vagyok lelkileg ... Lehet a égkondi hűtött le reggelre, most vettem észre hogy a férjem 23 fokra állította így egész éjjel ment mint az őrült, le sem kapcsolt egy pillanatra sem.
Hasam nem fáj .... reggel a cicim mintha le akart volna szakadni, úgy fájt. Na de holnapig már kitartok :) Hátha megérek egy jövő heti tesztelést :)
kokusz

Sziasztok!

Kissé hajtós napjaim vannak, ezért nem jöttem pár napig. :cry:

Elolvastam mindent, és csak annyit szeretnék hozzátenni:

Egyik görbe szebb mint a másik! :D Drukkolok nektek csajok!

Macs! Nekem persze volt ilyen pár napos barnázásom. Kicsi volt a progim. De mivel te nem vagy PCO-s nálad más lehet a helyzet.

Ha jó emlékszem Junkó jövő héten már jön haza!

Anyapoc???????????? Ki bántott meg????
(vagy csak nyaralni mentél???)

További kellemes hétvégét!

Bee
beebeey

Sziasztok!!

Anyapoc !!
Megkaptam a privit ,bocs hogy nem irtam vissza!

Macspacs!
Sajnálom a negatív tesztet! :cry: :cry: :cry:

Micsoda görbéitek vannak,hát le a kalapal ,mennek druukjaim!!
+++++++++++!

Okr, szerintem jól alakul ez a hőd, kitartást és sikert, hogy fenn is maradjon!!

Szégyelem magam de lehetelen visszaolvasni annyit irtatok!
Na meg nem hömérözök ,szerintem lelkileg sokkal jobb lesz!
Per pillanat ugy fogom fel: 30 éves koromig (van még 6 évem) addig biztos sikerül majd,csak birjam kivárni!!

Sziasztok!!
Puszi!![color=red]
Vendég

Mindenkinek kösz a drukkot!!!!

Ezt találtam ma,kutakudás közben(érdekes :shock: )
http://www.ma.hu/page/cikk/aj/0/114753/1

KépKép

KépKép
okr

Ezt pedig ajánlom mindenkinek egy kis olvasásra:
http://www.szexualpszichologia.hu/repro ... htm#Fogamzás
okr

Szia Kriszta :) :) :) !!

Vendég

okr!

Beleolvastam egy kicsit ,nagyon érdekes dolgokat irnak!!
Na én lépek ,mivel ilyenkor nincs senki , pedig most nagyon ráérek :( !No de mindegy!!
Sziasztok!!
Vendég

Editke Szia!
Lehet elkerültük egymást? :oops:
Olvastam a másik a topikon,hogy készülsz dokihoz.Sztem bármi legyen is egy kivizsgálás nem árt! :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica!
Huu!Mar a 10.heten tartotok! :D Meg harom het es mehetsz UH-ra!
Tesodek hogy vannak??
Enyemnek 6-an megszuletett a kislanya! :D Annyira kis cukor falat!!!! :D

Okriszti!
Sok-sok drukk!!!!Remelem ragyurtatok rendesen??? :wink:
Koszi hogy hianyolsz,jol esik :oops:
Remelehetoleg holnap lesz az elso cn-om!Aztan kezdem a 8.adag Clostymat,15.napon UH!A 16.nap megismeteljuk a PCT tesztet,mert apa eredmenye rendben van!Ha megint rossz lesz az eredmeny akkor elkuld inszemre,de ahhoz meg kell az atjarhatosagi!Ugy hogy jovo honapban varhato az is!

Ennyi szep hogorbebol remelhetoleg sok-sok zebras is lesz!!!!DRUKK-DRUKK.....

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
De örülök,hogy jelentkeztél! :D
Az a 8 clostys ciklus nagyon sok!Nekem azt mondta a doki,hogy 6-ig lehet menni folyamatosan tovább nincs értelme a dolognak,kivizsgálások kellenek.Persze látom nálatok párhuzamosan folynak is a vizsgálódások.
Nem kellett volna ma tesztelned?Mert a ticker szt. igen!Én remélem,hogy nem is kell ez a 8. closty neked!

KépKép

KépKép
okr

OKR!!

Pedig sokáig fennt voltam,de mindig elkerüljük egymást :( !!
Azt hiszem mára ennyi ,megyek alukálni!!

Szia Ancsa!!

Drukk,hogy holnap ne jöjjön meg :D :D !!!

Sziasztok!!
Jó éjszakát!!
Nálatok is ilyen lassu a b.net :twisted: :twisted:
Vendég

Kriszti!
Mar ez sem volt betervezve csak a PCT teszt miatt akarja a doki!
Ma mar verzek csak meg nem annyira hogy elso nap legyen!
Teszten en mar nem is gondolkodom mert tudom hogy nem ernek celba a kiskatonak! :cry:
Egyebkent megkerdeztem hogy hogy lehet ez amikor mar van egy kozos gyerekunk,es azt mondta ra hogy ez nem egy velem szuletett dolog hanem egy kialakult! :shock:

Szia Editke!
Jo ejszakat! :)

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez a PCT teszt az mikor azt nézik hogy a szervezeted nem öli-e meg a spermiumokat? És ilyenkor huncutkodás után X órával megnézik hogy van-e még a hüvelyváladékodban élő spermium? Ez az? Vagy ha nem akkor mi? A PCT talán posztkoitális teszt rövidítése? Bocs ha hülyeséget kérdezek, csak találgatok.
Vendég

Editke
Jó éjt,és szép álmokat!

Ancsa
Ja,értem!Sajnálom,hogy már vérezgetsz! :(
Ez a PCT tesztet hogy viseled?Már úgy értem lelkileg? :oops:
Egyébként a tuti nem érnek célba dologról Vica,vagy Kamilla írta le egyszer a véleményét.Hát ahogy olvastam akkor,sztem igaza volt ezzel kapcsolatban.

KépKép

KépKép
okr

Szia Afonyaaa!
Igen,az amikor x ora utan kell menni!
Nem tudom hogy mit jelent a PCT! :oops: Amit te irtal az mit jelent???

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti!
Hogy viselem?Eleg xar erzes hogy meg a szervezetem is ellenem van!Abba meg mar belegondolni sem akarok hogy mennyi gyanusitgatas fog erni ez miatt! :cry:
Utolso mondatodban mire gondolsz?(kicsit nehez a felfogasom :oops: )

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Arra,hogy a méhnyaknál nézik a katonákat,az meg a hüvelybe "lóg" bele,így a savas kémhatástól elpusztulnak egyébként is,mire nézi a doki.Asszem ez volt a lényege a dolognak.Most lusta vagyok pontosan visszakeresni :oops: ,bocsika!
gyanúsítgatást arra érted,hogy Marci akkor hogyan foganhatott? :?:

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!
A gyanúsítgatókkal kicsit se törődj! A lényeg hogy te tudod az igazat és a férjed, aki meg ilyeneket pletykál nézzen szépen szét a saját háza táján!
A posztkoitális azt jelenti közösülés utáni, a teszt meg adott.
Csak azt nem értem, ehhez a vizsgálathoz minek a Closty? Biztos van oka de nem jövök rá. Ki tudja?
Vendég

Ancsa
Visszakerestem :D
Idézet Vicától:
"Ancsa!
De sajnálom azt a piszok tesztet.
Figyelj!
Nekem van egy sejtésem ezzel kapcsolatban, persze nem vagyok orvos, de az a tapasztalatom, hogy akinél csak megcsinálják ezt a tesztet, mindenkinél ez az eredmény. Biztos olvastatok ti is sok ilyen esetet más tpoikokban, vagy máshol, és MINDIG ez az eredmény!! És tudod miért? Mert a hüvely és a méhszáj bizony savas közegű és akárhány óra múlva már tuti, hogy nincs egy életképes katona se ott. De ami addig átjutott???
Arra nem gondol senki? Szerintem ha minden nőnél megvizsgálnák ezt, ugyanez lenne az eredmény. Azoknál is, akiknek elsőre vagy akárhanyadjára sikerült a baba.
Mert nem ott kell életképesnek lenniük, hanem bent a méhben! És mivel gyorsan át tudnak jutni (PÉ idején) a méhszájon, így ők nem károsodnak. Aki meg lemerad, azt bizony kinyírja a savasság.
Nyugi, Ancsa, sztem nincs baj (persze van, hisz nincs baba, de nem emiatt). Össze fog az jönni, én nagyon bízom benne. "

KépKép

KépKép
okr

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!Muszály ledőljek,meg a szememet támasztó gyufaszál is összetörött! :oops: :wink:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Igen,arra!Pedig lesem tagadhatja az apjat,mert olyanok mint ket tojas! :D Mar azert is hallgattam hogy szoke lett es kek szemu,amikor mindketten barnak vagyunk! :( Mar sokat gondolkodtam egy DNS teszten hogy oda tudjam dugni annak az orra ala aki meggyanusit! :evil:
Nekem mar teljesen mindegy hogy hogyan es miert csak legyen mar valami! :(
Jo ejszakat!

Afonyaaa!
En ugy tudom hogy PE kell hozza es lehet hogy a Closty nelkul nekem nem lenne!

Kép
Kép
ancsa81

Ugy latom mar csak en vagyok itt! :(

Tontica!
Rate hogy van?Nem betegeskedik mostanaban?Bolcsi?Annnyira cuki azon a kepen!!! :D
Ha jol emlekszem kertel meg multkor Marcirol kepet:
Kép

Angel!
Nezd mi lett Bettivel :( :
Kép

Na en is elkoszonok!
Jo ejszakat mindenkinek! :D :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Sziastok Csajok!

Ancsa

Ne törj le :) kitartás ..... bár tudom ezt könnyű mondani. Előbb utóbb lesz kistestvére Marcinak.

Amit írtatok a PCT-ről abban lehet valami. Hiszen a hüvelyben savas ph van és az tényleg kinyírja a katonákat. Ilyenkor honnan veszik a mintát? A hüvelyből, vagy a méhnyakból?

Nálam ma reggel is 36,9 volt. Este már azt gondoltam megjött, de ma regel semmi. A mellem le akar esni .... na majd meglátjuk mit hoz a mai nap.

Kép
kokusz

Hát én is felébredtem :) Ma sem jött meg. Nem is görcsölök. Ez inkább bosszantó mint jó hír ha a görbémet nézzük. :evil: Úgy kezdeném már a szurikúrát!
Kép
Vendég

Ja Ancsa mi van a kutyusotokkal? A miénknek is volt tavaly tölcsére de egy nap alatt leszedte és szétrágta :)
A férjem és Chester :)

Kép
kokusz

Csak érdekességképp: A wunschkinder görbéje mennyivel jobban tetszik nekem :D Alacsonyabb az átlagvonal és így magasabbnak tűnnek ugyanazon értékek :)
Holnap tesztet veszek, kedd reggel tesztelek ha addig sem jön meg.
Kép
Vendég

Áfonya

Ha akkor volt PÉ-d mint amit a ferty beírt akkor még van pár napod a mensiig .... :) és lehet meg sem jön
kokusz

Nálam is zuhant a hő... 36,8... a melleim sem olyan érzékenyek már... (asszem...)... csak a hasam fáj...

kezdek szkeptikus lenni....
Vendég

Kokusz
De jó!!!!Ha jól értettem holnap tesztelsz?!Giga-mega drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon aranyos a kutyusotok,és hogy hallgat a férjedre! :D

Ancsa
Ne beszélj már butaságot!Hiszen a doki is mondta,hogy nem veled született a dolog!
Aztán pedig mi is ,és párunk is öregszünk az évek múlásával.Tehát egyre nehezebb összehozni egy lurkót!Ezt egyébként a férjem mondogatja mindig! :oops: :lol:
Az meg,hogy szőke,és kék szemű:a családban biztosan vmelyik nagyszülő ilyen,ugye?Latens öröklődésnek,vagy minek hívják :oops: Tegnap erről is találtam egy cikket,megpróbálom megkeresni,és belinkelni. :D
Aranyos a kutyus,de Marci méginkább!!!!!
Ja,és a szőke haj,néha" bebarnul" felnőtt korban. :P

Áfonya
Ne legyél ennyire türelmetlen!Miért kellene még megjöjjön??? :o A ferty szt. még 5 napod van addig.
Volt p.é,és akció,nem is biztos,hogy megjön 9 hónapig! :D

KépKép

KépKép
okr

Ancsa
Ím a link:
http://genetics.bdtf.hu/Htmls/Studwork/ ... 7_alap.htm

Elég rágós olvasmány,rá kell szánni egy kis időt. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr

Köszi a drukkokat .... hát ha ma nem jön meg napközben meg holnap sem akkor tesztelek, de szerintem nem holnap ... majd csak utána valamikor. De még nem élem bele magam nagyon mert az előző ciklusban ugyanez volt, nem ment le a hőm és mégis megjött a 29. napon. Szóval meglátjuk :)
kokusz

Kokusz
Görbét ide,nekünk! :D
okr

Okr!
Nekem meg szokott jönni viszonylag rendszeresen 30-34 naponta. Ma vagyok 32 napos, kedden már 34 napos leszek, ezért gondoltam hogy akkor már tesztelek. A hőgörbében én mérsékelten bízom, persze informatív de aki nekem spontán peteérést mutat nagy hatásfokú nem lehet :lol: Na jó ez inkább vicc volt, de tény hogy jobban bízom a saját tapasztalatomban mint a fertilityben. Aztán meg nem is biztos hogy tesztelek, amilyen drágák ezek a tesztek, arra meg hogy mit mutatna nagyban kötnék fogadásokat :D gazdag lennék
Vendég

Okr

Ez az előző ciklusom görbéje ....

Kép
kokusz

Kokusz
Köszike!Most látom,csak,hogy fenntebb megvan a friss görbe :oops: .Én a wunsh-t kerestem :oops:
Egyébként a mostani sztem bíztatóbb.Van egy kiugrás benne,és a hőd is egyenletesebb a luth. fázisban. :D Egy biztos,ha én lennék te,akkor már holnap reggel remegő kézzel tesztelnék egyet,azzal a 10-el,amit múlt ciklusban vásároltatok :P ,na persze nem akarlak sürgetni!Amikor jónak látod,akkor tesztelj! :)

Áfonya
Igazából attól,hogy nem vagy még babás lehet p.é-d!Nálam is van,jó ideje UH-val bizonyítottan.A hőmérő szerint pedig majd minden ciklusban volt.
Én a görbéd alapján azt mondanám,hogy a 24.cn-n volt p.é-d!

KépKép

KépKép
okr

Igazából attól még lehetne PÉ mert nem vagyok terhes, ez tiszta sor. De követték (az előző dokim) a ciklusom 4 hónapon át UHgal, abból az első 2 minden beavatkozás nélküli volt nulla tüszőnövekedéssel, a harmadikban kaptam Closyt de csak egyet szedetett velem a doki naponta 5 napon át, ebben a ciklusban is nulla tüszőnövekedés volt, a negyedikben kaptam napi 2 Clostyt, de eszerint a doki szerint nincs tüszőrepesztő injekció, így egy 3,5 centis ciszta lett csak az eredmény, kiszabadulni a pete nem tudott :( A ciszta megcsavarodott, én kegyetlenül begörcsöltem, dokit otthagytam.
Csoda azóta sem történt.
Vendég

SZiasztok, ismét egy gyors beugrás!

Eszméletlen, hogy mennyit írtok mostanában :shock: Bevallom, nem tudom követni kivel, mi van, és nem is tudok írni mindenkinek :oops:

Ancsa,
sajnálom, hogy már vérzel :( pedig milyen szép lett volna, ha itt a komolyabb vizsgálódás, v. inszem kapujában összejött volna! A 8. clostys hó nekem is soknak hangzik, bár sose szedtem, nagyon nem értek hozzá. Tényleg itt az ideje a hsg-nek, és remélem jó eredményt kapsz! :)

Nem tudom, ki kérdezte, de igen a PCT a postcoitalis teszt. Amit Kriszta beidézett Vicától, abban lehet igazság! Sok doki sem ismeri el, hogy ez létezik! De hogy az összeférhetetlenség szerzett dolog nálatok, ez roppant meglepő! :shock:

Mi történt Bettivel??? :roll:

Áfonya,
Chester nagyon édes!!! :D

Kriszta,
teveled meg mi van? :wink: Látom a tickerből, hogy pé-n túl..remélem megvolt a jól időzített action! :D És amúgy?

Drukk a tesztközelieknek! :) Afonya, Kókusz, és bocs ha kihagytam még valakit!

Velem semmi. Tegnap benyeltem a 13. fogigátlót! :mrgreen:
Van némi köztivérzés, de nagyon remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem hat! :roll:
angel37

Angel!
Chester nem az én kutyám! :shock:
Nekem egy skót juhászom van, Dia névre hallgat :lol:
Chester Kókuszé!
Vendég

Bocsi, na ennyire vagyok hülye! :lol:

Szóval: Kókusz,
Chester nagyon édes! :D

Áfonya,
gondolom akkor a férj is Kókuszé! :wink:

És Dia is biztos nagyon édes! Pároméknak is skótjuk van! :)
angel37

Angyal
Vhonnan rémlik,hogy "csak" a fehéreket szeded a tabiból.Így nekem ebből az következik,hogy 2,v. 3 fázisú lenne eredetileg a készítmény.Nos ebből kiindulván nem csoda ha van vérzés/.Egyébként nekem is volt,mikor réges-rég elkezdtem szedni a fogigátlót,mert az 1 cn helyett az 5.cn-n kezdtem.(ez volt a tájékoztatón),no persze a doki 1cn-t mondott,de a papír meggyőzőbb volt :oops: :shock: /
Sztem ettől függetlenül jól hat! :D

Hogy velem mizujs?Köszi a kérdést.
Hát leányzóm a héten eldugta a bankkártyámat,én meg azt hittem elhagytam.Letiltás+ új kártya kérés,ez úgy 1500 FT lesz.Aztán tegnap nagy boldogan előállított vele:shock: Alig akartam hinni a szememnek. :shock: :?
A pontjaim is megvannak a felvihez:120 lett. :D
A munkábaálláshoz szükséges papírok is kész vannak(ezt már biztos írtam :oops: ),szeptember közepén mehetek reggel 6-ra dolgozni. :wink:
Nos,ciklustól függetlenül ennyi történt velem.

Áfonya
Azokban a ciklusokban is hőmérőztél?
Lehet mostanra kicsit összeszedte magát a hormonműködésed. :)

KépKép

KépKép
okr

Javítom magamat: 127 pontom lett :oops: .No ennyit sem tudok megjegyezni :wink:

KépKép

KépKép
okr

Kép
nem reggeli első... 10 perce csináltam... eddig bírtam :) :) :)
Vendég

Okr!
127 pont? Hát őszintén gratula! :) Az nagyon jó!
Akkoriban nem hőmérőztem mert dokibácsi mondá: minek? Az UH sokkal megbízhatóbb. Így aztán nem csináltam. A hormonrendszeremmel kapcsolatban meg legyen igazad! :) Jó volna.
Vendég

Csakegy!
Én mondtam!!! :D :D :D :D :D :D :D
GRATULAAAA!!! :D :D :D :D :D :D :D
Hű végre valami igazán jó hír!
Jött a vonat mi? :wink:
Vendég

:) :) :) Mostmár jöhet a többi jó hír :)

(Ja... durva, de ez a görbém tényleg más volt, mint a többi... )

most rohangálunk, hogy találjunk egy olyan nem magándokit aki progiszintet stb. tud csekkolni... (nehogy valami gubanc legyen a PCO miatt)... aztán majd kiderül, hogy el tudok-e menni hozzá hétfőn....
Vendég

Csakegy!

GRATULAAAA!! :D :D :D :D :D
Vendég

Csakegy,
ez fanatasztikus! :) :) Hű! :D
Kerítsetek egy dokit villámgyorsan!

Kriszta,
jól rémlik :wink: Ezt akkor még csak a netről néztem le, és ott úgy írták, hogy 21 fehér van benne és 7 db barna, hormonmentes. Azóta biztos megújult, mert csak a 21 fehér volt benne. Így egyfázisú. Azért remélem nincs baj.

Ada nem semmi! :lol: Bár gondolom téged ütött a guta... :roll:

Gratula a 127-es eredményhez! :)

Szeptember közepéig még történhet vmi... hátha már úgy mész dolgozni, hogy látod a végét! :wink:
angel37

köszi:)

Ez most elkiabálás? :) :) :)

A családok csak a 4. hónapban tudják majd meg a dolgot... ebben már megegyeztünk a férjemmel... mert ha nem marad meg akkor nehogy jajjgassanak...
Vendég

Csakegy
Hát ez több,mint remek!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfonya
így jársz te is ,mint Csakegy,meglásd! :D

KépKép

KépKép
okr

naná... az összes metforminos babás lesz egyszer... valakinek elég 1-2 hónap, valakinek meg kell fél év (mint nekem) ... vagy egy év...

(OK, ha a kecskerutát is beleszámoljuk akkor már én is december óta metforminozok...)

szóval türelem :) a türelem babát terem :))))))))))))

Áfonya: TÉNYLEG működik a metformin... önmagában is... STIMU NÉLKÜL.... tudom, hogy nem kéne most Téged győzködni, de hidd el :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?