Új privát üzeneted érkezett!

Athiz Üdv!
A fél görbe is görbe,tedd fel nekünk!

KépKép

KépKép
okr

Csakegy!
A próféta szóljon ki belőled mikor tankönyvi ciklusokat jósolsz nekem :)
Athiz!
Üdv nálunk! Tedd fel a görbéd ha tudod! Én nem akarok hülye lenni de mi az a kétszarvú méh? Gondolom valami alaki hiba. És miért baj az pontosan? Vagy ha van egy gyerek akkor nem is nagy baj? És vártál rá 4 évet? :shock: De végülis spontán lett? És szülésnél a méhed nem volt baj? Vagy császár volt? (Csak eleinte kérdezek ennyit :D )
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Athiz Isten hozott :D :D

Felteszem a gorbemet szakertesre. Ma reggel szokatlanul alacsony volt a hom, a mult honapban vegig magas volt leeses nelkul. Szoritsatok, hogy felmenjen majd.

Kép ho

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj majdnem elfelejtettem :D Afonya, gyonyoru a gorbed :) es en meg azt hittem valami bajom van, hogy napokig ugyanolyan hot merek, mi van itt a levegoben :) :)

Kép
melcsi6

Valaki kerdezte multkor mire jo az "overlay chart" - a korabbi gorbeidet rateszi az aktualisra es lehet osszehasonlitgatni. Persze VIP tagsagert, ahogy tudom.

Kép
melcsi6

Helló, próbálkozom a hőgörbe feltöltésével, de még nem jártam sikerrel. Hogy a pimpilibe kell?
Vendég

Athiz, mentsd el jpg-be es ha kell a meretet tedd at 600x600-asba es utana melleklet feltoltese.

Kép
melcsi6

Athiz!
Mentsd le a saját gépedre, nevezd át JPG formátumra, ha kell kicsinyítsd és utána a hozzászólásodnál melléklet csatolása, tallózás és feltöltöd.
Vendég

Kép

Na csak sikerült, csak nem tudom, mitől fekete-fehér a lelkem. A lényeg látszik.
Vendég

Melcsi
Ez azért mensinek még korai lenne!Lehet most fészkeli be magát a babód? :D
A holnapi hőd kíváncsian várjuk!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti jo lenne :) Nagyon jo idoben voltunk egyutt apaval es a mult havi gorbem nem ilyen volt, persze nincs ket egyforma gorbe :)

Athiz, hany naposak a ciklusaid?

Kép
melcsi6

Ha már itt tartunk, tudja valaki, hogyan csinál ez a hőgörbeprogram olyat, hogy megmutatja az ovulációt? Egy ciklust a fertin csináltam végig, de nincs VIP tagságom, és így már nem mutatja ez sem az ovut. Lehet, hogy a németnyelvűn be kéne valamit állítani, hogy hány napos a ciklusom, csak nem tudom, hogy kell. Tud valaki tanácsot adni? Előre is köszi a hozzászólásokat.
Vendég

Athiz!
Még csak a 14. napon vagy! Korai volna temetni még azt a peteérést! Nekem a 23. napon volt. Vagy a ciklusod mindig 28 napos?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Athiz, a pe-t VIP tagsag nelkul is kijelzi a Ferty. A nemet nyelvuben sajnos nem vagyok otthon. :?

Kép
melcsi6

Nekem a Wunschkinderen sem kellett beállítani semmit, betette automatikusan a PÉ után pár nappal. Neked is befogja csak még nem tartasz ott. De már csak pár nap :)
Vendég

Athiz

Szerintem még ezután fogja betenni a PÉ-t .... ne izgulj :)
kokusz

Melcsi, mostanában meghülyült a ciklusom, mert eddig 29 naposak voltak, de a legutolsó ciklusom 24 napos volt. Amúgy a Jónás-módszerrel most próbálkozom, hátha beválik, bár ebben a hóban szerintem már nem jött be.
Vendég

Na én lépek egy picit, még később benézek.
kokusz

Athiz, akkor meg nincs ok az aggodalomra, csak nyugalom :) Megyek en is, mert apanak is kell a gep. Jo ejt mindenkinek.

Kép
melcsi6

Jaj, de kedvesek vagytok, köszönöm mindenkinek a bíztatást és a válaszokat. Akkor nincs más hátra, mint előre. Várok, hátha nátha. Sajna most fürdetnem kell a babómat, úgyhogy majd csak később, legkésőbb holnap reggel tudok veletek tovább kommunikálni.

Addig is sok puszi mindenkinek! És köszi mégegyszer. Kép
Vendég

melcsi:
Drukkolok es kivancsi vagyok holnapra. Milyen progival, melyik oldalon csinalod?

Athiz:
Udv itt! Szerintem meg kicsit turelmesnek kell lenni, de lesz ebbol valami, nem rossz ez a gorbe! Egybol okosabb lettem a feltoltes miatt. Eddig mindig a netre toltottem fel a gorbet es aztan csak ide beillesztettem a kepet. Mennyivel egyszerubb igy :lol:

Afonya:
Jot kuncorasztam a mehszajkereses leirasodon. :lol:
baratodildi

Csakegy!
Ugyan nem kérdezted én mégis belekotyogok :oops:
Attól hogy nem vagy sem fáradt sem farkaséhes még nyugodtan lehetsz terhes. Amíg a lányom meg nem mozdult SEMMILYEN tünetem nem volt ami terhességre utalt volna (leszámítva hogy nem mensiztem). Hiszed vagy sem, minden nődokilátogatás alkalmával attól féltem hogy az orvos rámcsodálkozik, hogy hát mit is keresek én itt tulajdonképpen mikor nem is vagyok terhes :D
Vendég

Kedves Áfonya!

Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam kérdésedre, de most van csak időm. A kétszarvú méhemet UH-on diagnosztizálták, és közölték, hogy nem lehet természetes úton gyerekem. Ez egy rendellenesség, ami olyasmi, hogy a méh szűkebb, kisebb, mint a normál, és csökevényes is. Nekem enyhe ez a csökevényesség, gondolom ezért is lett végül mégis terhességem. Aztán azzal riogattak, hogy nem tudom majd kihordani a fiamat, valószínűleg elvetélek, vagy koraszülött lesz. Erre is rácáfoltam szerencsére, a 40. héten egészségesen megszületett Szilárd, aki most már több, mint 2 éves, a tickeren látható. A terhességem alatt végig görcsölgettem, egyszer a 6. hónapban be is véreztem, külső méhlepényleválást mondtak, vagyis szerencsére csak egy pici vált le belőle. Veszélyeztetett lévén sokat próbáltam feküdni. Nem császárral szültem, de a kitolás marha nehezen ment, meghát nem akartak jönni a fájások, úgyhogy gyógyszeresen indították a szülést. Szerencsémre, mert így 5 óra alatt megvolt a babus.

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást, a bíztatást, és nagyon drukkolok, akinek kell.

Sok pusszancs, holnap jövök, habár a délelőttöm nagyon zsufi lesz!
Vendég

Sziasztok,

Fel hatkor szoktam hot merni, ugyhogy itt vagyok, ezt nezzetek:
Kép h

BIldi, koszi :)
Ket helyen vezetem a fertilityf-en, meg most talaltam egy ujat ahol szinten ingyenes a VIP tagsag 30 napig, ez a www.fertilitycircle.com.
Nem rossz ez sem, de itt azert nincs annyi minden mint a FF-en. Nem lehet nezegetni masok gorbejet, stb.

Athiz, nekem tok szabalyos 28 napos ciklusaim szoktak lenni es a mult honapban 17-en volt a pe es 31 napos ciklust produkaltam. Szerintem ez rengeteg mindenen mulik, ugyhogy ne izgulj.

Afonya, Csakegy
Ezt egyebkent en is hallottam sok mindenkitol es a neten is olvastam tobb helyen, hogy nem mindig jar tunetekkel a terhesseg.
Errol egyebkent csak annyit, hogy a multkor beallt a derekam es kertem az orvost, hogy ha lehet olyan gyogyszert irjon fel amit terhesek is szedhetnek, mert probalkozunk.
Erre megkerdezte, hogyhogy nem tudom, hogy terhes vagyok-e. Visszakerdeztem, hogy o mibol tudna ezt megallapitani. Valasz:Hat ha feszul a melled akkor terhes vagy, ha nem nem......................
Szoval errol ennyit. Es ezt egy orvos mondta.Nagyon gaz.

Benezek meg napkozben is ahogy sikerul, de addig is mindenkinek jo hetveget.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!
Ez tök jó! Visszaugrott :D
Nekem (hihetetlen de igaz) nőgyógyász mondott már olyat hogy nincs olyan szer amivel tüszőt lehet repeszteni, a körzetim pedig azt mondta hogy nincs 5 pontos terheléses cukor és inzulinvizsgálat, mert minek vennének 5x vért. :(
Tegnap este egyértelmű menstruációs görcseim voltak, azt hittem reggelre megjön, de nem jött. Igaz hogy huncutkodás után voltak a görcsök... nem tudom jelent-e ez bármit is. Mára a görcsölés is elmúlt.
Ez pedig a görbém:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Szépek a görbék :)
Nekem ma 1 tizedet lejjebb ment, 36,9 volt. Nem nagyon reménykedek .... holnap kiderül.
kokusz

Sziasztok!

Kokusz
Ne izgulj,az az egy tized még nem számít igazi esésnek!

Gyorsan a görbém,+ a holnapi napi hőt még beírtam,mert egyébként még nem rajzolja be a p.é vonalat :oops:
Mindenesetre egy nappal korábbra teszi,mint volt :oops:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kokusz: ma reggel sokkal hidegebb van és lehet, h kitakaróztál mérés előtt? (én fáztam) Lássuk mi lesz holnap!

Okr: nem azért mondom, de ez a görbéd szebb, mint az előzőek (nagyobb az emelkedés :) ) Úgyhogy hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (na ugye, hogy a hő + az UH majdnem lefedte egymást?)
Vendég

Szép reggelt, napot mindenkinek!

Melcsi, köszi, megvárom a folytatást, de nem tudom, mi is lesz a hőmmel. Lehet, hogy ez egy pé nélküli hónap? Olyan is van tudtommal. Viszont a hasikám fáj, tegnap marhára görcsöltem, fáj a cickóm is, de lehet az időjárásváltozástól is, sajna érzékeny vagyok rá. Drukkoltam, hogy visszakússzon a hőd, és lám, sikerült! Örülök, és remélem, magasan is marad :wink: !

Áfonya, nekem a terhességem alatt végig mensishez hasonló görcsöcskéim voltak. Amikor terhességre kezdtem gyanakodni, még mindig úgy éreztem, ez reménytelen, hiszen mensis görcseim vannak, csak az volt gyanús, hogy amit addig utáltam, a gyümilevest, dupla adagokban fogyasztottam, és a cicibimbóim olyanok voltak, mintha mindig csiklandozná valaki :lol: . Ja és a gatyómba egyszerűen alig tudtam belepréselni a hasamat.
A görbéd nagyon bíztató, ha így marad még pár napig, tuti sikerült a baba. Őszintén kívánom, hogy így legyen!

Kokusz, nyugi, szerintem sem gáz az az egy tized, sőt. Ha az átlagvonal fölött van, akkor nincs semmi gond. Kitartás!

Okr, szerintem jól alakul ez a hőmérséklet, neked is kitartást és sikert, hogy fenn is maradjon!

Rólam annyit, hogy LH teszt még mindig negatív, és sajnos el is fogyott a készlet, úgyhogy erre a hónapra már ennyi ebből :cry: ! Jó lenne rendelni a netről, olvastam tőletek, honnan lehet, csakhát a kártyám nem alkalmas rá, mert maestrom van, azzal meg nem lehet tudtommal. A hőm 36.2-re esett, de pé-t nem jelöl sem a ferty, sem a német verziós tábla :roll: .

Puszi mindenkinek
Vendég

Tényleg melcsi: ez most marha jól alakul :) :) :) :) :)
Vendég

athiz: hááát... azért gyanús ez a cicifeszkó...

Várjuk ki a végét :)
Vendég

ja...
Kép

(de a mérés előtt egy hülye vonatdudálásra riadtam és utána még 10 percig kalapált a szívem... és csak akkor mértem.... úgyhogy így lett a mai érték...)
Vendég

csakegy, köszi, puszi. Egyébként ha nem lenne ilyen alacsony a hőm, még a terhesség is szóba jöhetne.

Kép
Vendég

Csakegy, most látom a görbédet, tök jó, habár nem értem, hogyhogy a 64. napnál tartasz? Én is utálok riadtan kelni. Engem a gyerek szokott így ébreszteni a felsírásával éjszaka, hát nem kellemes, de már nagyjából hozzászoktam! :D
Vendég

Athiz!
Nagyon aranyos vagy de azt hiszem az enyém helyett Csakegyét nézted! :D :D Az én görbém biztató??? Egyrészt ugrál másrészt már éppcsak van a vonal felett.
Csakegy!
Te minden napra kreálsz valamit hogy épp most miért lett magas. Fogadd el a tényt hogy úgy néz ki sikerült, és vegyél tesztet jövő hétfőn :)
Kókusz egy tizedet a leghiperszuperebb digitális hőmérő is téved, ennyi nem jelent semmit! :)
Okr!
Szólj rám nyugodtan mert semmi közöm hozzá de nem kéne nektek gyakrabban... szóval ez a 4naponta az esélyes időszakban... persze így is sikerülni fog!!! :)
Vendég

Áfonya, nem tévedtem el a görbék rengetegében, a tiédről beszéltem, hogy jó. Persze ez az én véleményem! Ha neked nem tetszik, sajnálom. Én úgy vélem, igenis bíztató, mégha nem is 37 fölötti, attól még jó! Ne legyél olyan, mint én szoktam: negatív!

Puszkány
Vendég

Pesszimizmus Áfonya a neved :lol:
Vendég

OnlyOne :) ,
Te aztan csucs vagy. Ez a gorbe nagyon jo. Minden nap megijedtel a vonattol :) :) , de ari.
Tessek elfogadni, hogy ez most olyan, amilyennek lennie kell. :)

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Macspacs: nem teszteltel ma???

Csakegy: szerintem ez kulonosem nagyon szep gorbe (vagyis a vege) nagyon kivancsi vagyok!!!

OKriszti: Latom Ti fiura gyurtatok a gorbed alapjan. :D

Melcsi: ez nagyon biztato!!! Ez tuti beagyazodas!!!!!!!!
Nagyon drukkolok hogy johess a tavasziakhoz!!!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy, a Te görbéd még mindíg kircsi!!!! :lol:

Felénk is küldhetnél 1-2 vonatot, hátha megugrana a hőm :lol: :lol: :lol:

Én reggel sajnos tök negatívat teszteltem!! :( :( :( :(
A menszim még sehol, reggle egyetlen egy csepp vér csöppent ki, a hüvely váladékom meg majdnem áttetsző fehér...Én ezt nem értem. Ha nem vagyok babás, legalább jönne meg rendesen!
Dobom a görbém!
Kép
macspacs

Macspacs!
Sajnálom a negatív tesztet! :cry:

Üdv. az újaknak! :)

Felteszem a görbém. A fertility nem tartja bíztatónak...

Kép

és én sem... :cry:
zsazsóka73

Sziasztok!

Bocs a hosszú kihagyásért.Ilyen a nyár :D
Annak viszont nagyon örülök,hogy szebbnél szebb görbék fogadtak.Ennél már csak a pozitív teszteknek örülnék jobban.

Csakegy!
Ez fantasztikus :D

Zsazsóka!
Szerintem nagyon is bíztató :)

Macspacs!
Lehet,hogy még korai volt.Tudom,hogy a 15.DPO-nál tartasz,de nem te elnnél az első,akinek csak később mutatja ki.

Tontica!
A 9.heti gratulációm kimaradt,de így mostmár a 10.-hez is gratulálhatok.
Hogy vagy mostanság? Már csak 2 hét,és túl vagy a kritikus szakaszon :D

Áfonya!
Elképzelhető,hogy van összefüggés.

Megnyugtatásként írom,nekem sem volt különösebb terhességi tünetem.A cicifájás is csak jóval azután kezdődött,hogy már tudtam,hogy babát várok És lekopogom ezen kivül a mai napig tünetmentes vagyok.Néha ijesztő,de amúgy meg szerencsésnek mondhatom magam:D Vagyis fel a fejjel,és nem ezen filózni :P

KépKép
takido

Takido!
Örülök de mi és mi között van összefüggés? Nem tudok rájönni mire írtad :D
Zsazsóka!
A ferti csak napokkal késöbb reagál, és utólag húz be bármit is. Nem kenődni! :)
Vendég

csakegy:
Szuper a gorbed! Ha meg ket napig kitart akkor tuti baba van a dologban! :lol:

zsazsoka:
Ha a ferty nem is jelzi, szerintem volt ott peteeres. :)

macspacs:
Sajnalom a negativ tesztet :cry:

kokusz:
Egy tized az nem tized! Ahhoz tul magasan van a hod, hogy ez jelentsen valamit. Holnap okosabbak leszunk! Drukkolok! +++

melcsi:
Ez nagyon klassz ugras volt! :P
baratodildi

Zsóka
Sztem már volt p.é-d!A 17 v. 18 cn az esélyes !
Ne izgulj,az ilyen rendhagyó görbék szoktak pozitív tesztet érni! :D Én nagyon drukkolok!

Macspacs
Hát,sztem a teszt tévedett!Én amondó vagyok,pár nap múlva ismételd meg!

Áfonya
Hát nem direkt lett négynaponta :oops: ,így hozta az élet!
Végülis a 4 napos szünetekkel legéletképesebbek a fiú . :D Így aztán ha most sem lesz baba,akkor tuti az elzáródás,vagy pedig drága hegeim a hibásak :wink:

Tontica
Te tudom,beleástad magad nagyon a témába:meddig megtermékenyíthető a petesejt ov után?12 v. 24 óra???? :?:
Grat a 10 hetedhez!!!! :P

Csakegy
Ez a görbe több,mint remek!Lassan tényleg tesztelhetnél már egyet!
Milyen képszerkeztőd van?Nekünk volt egy szuper(nem tudom a nevét),de újra kellett telepíteni a rendszert,és elveszett :( Volt egy letöltős a netről,de az csak 30 napig volt elérhető :?

Athiz
bocsi,de csak most látom a görbéd! :oops: Sztem nem jól számolod a mensit.a pecsételés nem számít bele.1 cn,mikor rendesen megjön.a görbédből leszűrve,így két nappal visszább vagy!Így nem csoda,ha az LH teszt negatív!
Lesz itt p.é,nyugi!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszi Okr, reményt adtál. Azért számolom bele a pöttyöződéseket is, mert már előtte 1,5-2 héttel elkezd fájni a hasam, egyre idegesebb leszek, fáj a cicim, minden, ami a mensi előjele nálam. Igaz, a terhességem előjelei is ilyenek voltak :shock: . Szóval tudja frász. Igen, elvileg még odébb szokott lenni a pé, csakhogy azt sem tudom, most hány napos lesz a ciklusom, merthogy ugye az utolsó kettő meglehetősen rövidkére sikeredett. Na mindegy.

Macspacs én is sajnálom a negatív tesztet, hogy a fene vinné Őket. Én nagyon le tudok törni, ha negatív lesz, pedig már megszokhatnám. :roll: A görbéd szerintem pedig jó lenne egy babásodáshoz.

Zsazsóka, én úgy látom, igenis tök jó az a hőgörbe, és szerintem is volt pé, én a 10. napra saccolom, persze én is tévedhetek :lol: . Ha tartod a hőt, akkor nagy esély van arra, hogy a pocóban babó rejlik!!! :wink:
Vendég

Köszi Lányok! :wink:
Aranyosak vagytok!
És mindenkinek nagyon drukk!!!

A ti görbéitek azért bíztatóbbak, mint az enyém!
zsazsóka73

Áfonya!
A huncutkodás,és a görcsök között gondoltam,hogy lehet összefüggés.

KépKép
takido

Nem tudom... lehet hogy egyszerűen csak meg akar jönni (szeretettel várjuk én, és a szétlyuggatandó fenekem :D ). De az is lehet hogy túl jól sikerült a pajzánkodás :D Napokon belül kiderül. Vagy mensi, vagy teszt.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?