Szép reggelt, napot mindenkinek!
Melcsi, köszi, megvárom a folytatást, de nem tudom, mi is lesz a hőmmel. Lehet, hogy ez egy pé nélküli hónap? Olyan is van tudtommal. Viszont a hasikám fáj, tegnap marhára görcsöltem, fáj a cickóm is, de lehet az időjárásváltozástól is, sajna érzékeny vagyok rá. Drukkoltam, hogy visszakússzon a hőd, és lám, sikerült! Örülök, és remélem, magasan is marad
!
Áfonya, nekem a terhességem alatt végig mensishez hasonló görcsöcskéim voltak. Amikor terhességre kezdtem gyanakodni, még mindig úgy éreztem, ez reménytelen, hiszen mensis görcseim vannak, csak az volt gyanús, hogy amit addig utáltam, a gyümilevest, dupla adagokban fogyasztottam, és a cicibimbóim olyanok voltak, mintha mindig csiklandozná valaki
. Ja és a gatyómba egyszerűen alig tudtam belepréselni a hasamat.
A görbéd nagyon bíztató, ha így marad még pár napig, tuti sikerült a baba. Őszintén kívánom, hogy így legyen!
Kokusz, nyugi, szerintem sem gáz az az egy tized, sőt. Ha az átlagvonal fölött van, akkor nincs semmi gond. Kitartás!
Okr, szerintem jól alakul ez a hőmérséklet, neked is kitartást és sikert, hogy fenn is maradjon!
Rólam annyit, hogy LH teszt még mindig negatív, és sajnos el is fogyott a készlet, úgyhogy erre a hónapra már ennyi ebből
! Jó lenne rendelni a netről, olvastam tőletek, honnan lehet, csakhát a kártyám nem alkalmas rá, mert maestrom van, azzal meg nem lehet tudtommal. A hőm 36.2-re esett, de pé-t nem jelöl sem a ferty, sem a német verziós tábla
.
Puszi mindenkinek