Új privát üzeneted érkezett!

afonya ne aggodj en veled maradok es ha mindenki babas is lesz en itt leszek.baris ebben a honapban tuti.

kokusz akkor majd ha pozitivat tesztelsz akkor felrakhatod a fertire,a te gorbed lesz a kulonlegeseg.

szia agi.a 36.3 nem tul magas de varjuk ki a veget.pe elott a ho mindig leesik es utanna kuszik fel.gyertyaallast en is probaltam,nincsenek jo emlekeim rola.

Kép
monyoka

Monyoka

Na ja de szép is lenne :lol:
kokusz

Ági!
Sajna én is sok rosszat hallottam a PGről mikor be akartam szerezni. Így aztán nem szereztem be. Viszont ha idén január óta próbálkoztok akkor nagyon kétségbe még ne ess! Persze hőmérőzz, sokmindent megtudhatsz belőle, tedd fel a görbédet s jól megszakértjük, de neki ne keseredj! Főleg ha szabályos a ciklusod, nincsenek panaszaid (tej a melledben szopi nélkül, ragyák, túlsúly, hajhullás, ciklus közbeni vérzések, ilyesmi) De nem írtál ilyet, ezért gondolom egészséges vagy szerencsére :) Csak most épp még nem vette észre a gólya a munkálkodásokat :) Na de majd most! Ez egy szerencsetopik :)
Vendég

Sziasztok!

Nem ismerem az LH tesztet. Mi az? Pedig azt hittem mindent utdok.

A görbémet még nem tudom feltenni, mert csak egy fél havi van. Amúgy sem tudom, Ti hogy csináljátok ezeket a csodagörbéket. Én papíron vezetem.

A ciklusom "szabályos". 32-33 napos, de mindig is ilyen volt. De semmi más panaszom nincs, azon kívül, hogy nem vagyok terhes. Már nagyon várom.

Sziasztok
Ági
ági 76

Áfonya

Küldd légyszi az adatokat, nálam van a tábla :)
kokusz

Ági!
Az LHteszt külsőre olyan mint a terhesteszt, csak épp az LHhormon meglétét mutatja ki vizeletből. Ez a hormon pedig peteéréskor (vagy közvetlenül elötte?) termelődik, így tudod mikor van peteérésed, mikor kell akciózni :) Egy hátránya van, eszméletlen drága mivel egyszerhasználatos, így ha rosszkor pisiltél vehetsz újat. De csakegy tud valami internetes oldalt ahonnan lehet rendelni viszonylag olcsón csak az oldal sajna nem magyar. Kérdezz rá Csakegyre ha érdekel a dolog!
A görbénket pedig úgy tudjuk feltenni hogy van 2 oldal a Fertilityfriend (angol) és a Wunschkinder (német) válassz melyik nyelven tudsz inkább, szóval ezeken az oldalakon rajzoltatunk ilyen szép táblázatos görbéket a reggeli adataink alapján.

Kókusz!
Mingyá mennek az adatok de képet nem adok mert ugyan szép vagyok de nem ennyire :D Vagyis a lányom is kikerülhet helyettem, nem?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Na ez első próbálkozásra nem is olyan rossz, majd belegyövök :)
Nagyjából átírogattam ki hol tart, de azért szóljatok ha valami nem stimmel.
kokusz

kokusz:
Hat ez gorbe ez zsenialis, neked aztan semmi progi ingadozasod nincsen, jo magas alapbol! Irigylesre melto vagy! :lol:
Legyszi javitsad, hogy 3. ciklusnap es a megjegyzesbe keruljon at a metformint, mert az sajna meg nem baba...
Na de majd hozzasegit :P
baratodildi

Baratodildi

Köszi ... remélem így is marad ez a görbe vagy még feljebb kúszik :)

Javítalak :)
kokusz

Ildi... nekem akkor is gyanús, hogy nálad elindult valami... csak lehet, hogy a hőség stb. kicsit bekavart!

Méhpempő? Én a következő ciklusban tutira szedni fogom a PÉ-ig!

Az összes többi xar meg megy a kukába. Nem fogok gyógyteázni, nem szedek aszpirint se semmi mást... marad a dupla premens, a metformin és a D vitamin.. na meg a méhpempő... és kész... (na jó... esetleg forró tengeri sós fürdővíz néha :) de az a gombáim ellen is jó :) )
Vendég

Kokusz: ugyi vagy de ne huzd annyira ossze mert igy nem latszanak rendesen a betuk meg az elvalaszto csikok.
Nalam valtozas: 2006 febr. 12-re vagyok kiirva es a fiam 22 honapos.

Remelem par nap mulva Te is a felso reszbe kerulsz, a gorbed alapjan van ra esely!!! :D

Mar csak 2 het a 12. hetig es kicsit megnyugodhatok, bar ugy erzem nem lesz semmi baj, mar nott a hasam egy kicsit es dudaim vannak. :lol: Szerintem ezzel a babaval ketszer akkora pocim lesz mint a fiammal. :shock:

KépKép
KépKép
tontica

csakegy:
Hat en nem tudom mi volt, de elegge fura volt az egyszer bitos... De nezzunk elore, majd most lesz minden tokeletes. :P
En mar az elozo honapban is szedtem mehpempo kapszulat, most is szedem majd. Aspirint milyet szedtel? 500mg, vagy csak az enyhebb verhigitosat? Most emeltem en is duplara a premenset, nekem is megy a metformint es a D vitamin, neha azert egy kis kecskerutat fozok majd, es nagyon gondolkozom a cickan is a ciklus elejen. Majd meglatom meg. Ha nagyon nagy lesz a hoseg, nem fogom inni...
Most megy nalam ezerrel a dieta projekt :P A dokino feladatat teljesiteni kell: -6 kilo 4 het alatt. Ennyit tuti meg lehet tenni egy babuciert, ha kell akar naponta elmegyek futni hajnalban. :lol:
baratodildi

Tontica

Igyekszem, igyekszem .... a köv. tábla már biztos jobban sikerül :) belejövök.
Hát jó lenne ha úgy lenne ahoy írtad ... de nem nagyon akarom beleélni magam mert abból megint koppanás lesz.
kokusz

Aszpirinből én a sima vérhigítós protektet szedtem... az sok bajt nem okozhat... de a belgyogyóm leállíttatta...

Hát nálam a diéta nem jönne be... 46 kiló a versenysúlyom (az alatt nem érzem jól magam a bőrömben) és most 47 körül lehetek talán (vagy 48?) OK... 153 cm-hez... szóval ha én fogyózni kezdenék, az már kínzás lenne, úgyhogy ilyet nem játszom... (OK.. nekem valszeg az a mákom, hogy alapból zöldségevő vagyok és az nem igazán hízlal... ne szeretem a húst, a tésztát, a rizst... inkább zöldséget eszek mindenhez... a vércsoportom szerint -A- is zöldségevő vagyok :) )

Az viszont tény, hogy eleve jobb nem extra súllyal belekezdeni a terhességbe... elég lesz az ami ott rámegy az emberre...

(én csak abban reménykedem, hogy olyan leszek majd, mint anyukám... láttam róla egy képet 7 hónaposan velem és alig látszott a hasa... pedig ő is olyan magas mint én...)
Vendég

Kokusz
Köszike a táblát!Annyi javítást kérnék,hogy Ada 23 hónapos.

Ancsa
Alig írsz mostanában! :( Volt UH?Újabb konzultáció?Teszt esetleg?

Fildi
Írj már néha Te is!!!Mi újság nálad?Jól emlékszem,hogy 18-n lesz HSG-d?!

Tontica
Sztem már most megnyugodhatsz!Nem lehet semmi baj!!!!!!!
Ja,a has a második gyermeknél jobban tágul.Ahogy egy kedves ismerősöm mondaná:Kitaposott útja van már a gyermeknek.(minden téren) :D :D

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Elnézést mindenkitől, visszaolvasni nem tudok.

Kókusz,
látom átvetted a táblát! :)
12.napon vagyok, de nagy jelentősége így fogigátló mellett úgysincs! :wink: A júni végén meg kicsit már túlvagyunk, a megjegyzésbe írd inkább azt, hogy aug. eleje Kaáli!
A korom még kb. két hétig maradhat! :mrgreen: Köszi!

DRUKK, akinek szüksége van rá!!! :D
angel37

Sziiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa!Angyal!!!!
Szóval két hét múlva szülinap?!
Akkor ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!Következő már babás szülinap lesz!Úgy ám!
/mikor ünnepled egyébként?/

Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel: te is oroszlán vagy?

(én aug. 5 :) és 31... fuhhhh... ijesztően hangzik... miközben jó, ha 18-nak kinézek... és már az is jóindulattal :)
Vendég

Csakegy
Neked szüli-és névnap egyben? :?: :o Hűha!

KépKép

KépKép
okr

Ja... a szüleim szerint véletlen a dolog... eddig még senkivel se találkoztam aki ezt hajlandó volt elhinni nekik :) :)
Vendég

okr: neked most hogy áll a görbéd?????
Vendég

Kriszta, Csakegy :) :D

Úgy kb két hét múlva! 30-án! :wink: Egy ajándékom már tuti van, aznapig kell szednem a gyogyit! :roll:

Jaja, Leo a javából! :mrgreen:

Úgy kb 25-nek szoktak nézni... :oops:

Látom névnapot is ünneplünk majd! :lol: Tényleg, találkozóóó???
angel37

Kriszta, Csakegy :) :D

Úgy kb két hét múlva! 30-án! :wink: Egy ajándékom már tuti van, aznapig kell szednem a gyogyit! :roll:

Jaja, Leo a javából! :mrgreen:

Úgy kb 25-nek szoktak nézni... :oops:

Látom névnapot is ünneplünk majd! :lol: Tényleg, találkozóóó???
angel37

Csakegy
a görbém még nem mutat p.é-t,de az UH-n kiderült ma,hogy a tegnapi 24 mm-s tüszőm megrepedt. :D
Pár nap múlva felrakom majd,akkor már egyértelmű lesz a dolog,sztem!

KépKép

KépKép
okr

neked mennyit szokott csúszni a hőd a bizonyított PÉ-hez képest? Nekem ez olyan fura... (remélem volt action :) :) )
Vendég

Okr,
Ezek szerint a diagramunkkal nem mehetünk biztosra..............

Angel:
Haaaaappppyyyyyyyy Birthday!!!!!!!!!!!!!!
Nekem úgy tünik megszünt a barnázásom. Volt már vkinek ilyen menszije hogy 1. nap barnázás 2. nap semmi?
Holnap tesztelnem kellene DPO15. nap, de nem merek mert ha negatív lesz, akkor nagyon ki leszek akadva, mert akkor gáz hogy így akadozik a miki.....

Csakegy,
Legalább jó sok ajándékot szoktál kapni ha már egy napra esik? :lol: :lol: :lol:
macspacs

Csakegy
Úgy 1-2 nap eltérés szokott lenni,a hőmérős p.é-,és az UH-s p.é között.Ez nálam van így,másnál lehet jobban működik!

macspacs
Hát,igazából kizártnak tartom,hogy negatívat tesztelj!Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A diagramról a Csakegynek írtakat nálad is tartom!

KépKép

KépKép
okr

macspacs: nekem inkább úgy tűnik, hogy lenne miért tesztelned:) Ráadásul ha barnázol és pozitív a teszt akkor SOS doki és egy kis progipótlás...

Ajándékok... mit mondjak. Nyáron tök xar szülinaposnak lenni... soha nem vagyok otthon, soha nincs bulim. Igazi gyerekkori szülinapi partim sem volt soha... ajándék meg... mivel olyankro mindig nyaraltunk (általában) ezért már csak apróságokra futotta... hát ez van (a férjemtől meg filléres ajándékokat szoktam kapni... igaz ő is tőlem... merthát a figyelmesség a lényeg, nem az ajándék:) arról nem is beszélve, hogy mivel közös a kassza értelme sincs nagyot venni... így max. akkro vesz valami drágábbat ha tudja, hogy nekem az hótziher hogy eleve kell...)
Vendég

Xarul vagyok... mintha ma jönne meg... fája hátam, görcsöl a hasam... pedig már WC-re is sikerült mennem... ha ez csak egy sima PÉ utáni nemtudommi akkor asszem sírni fogok... ráadásul sanszos a dolog... és ez fáj a legjobban... mert akkor ez lényegében akármikor előfordulhat :cry: :cry: :cry: :cry:

kezdem érteni miért nem izgatott régebben amikor csak sokhavonta jött meg a mensim...

Bocsi a sok siránkozásért... csak kikészít, hogy a PÉ óta semmihez sincs kedvem (ld. szex stb.) mert vagy szorulásom van vagy nincs de fáj a hasam...
Vendég

bocsi... már elmúlt :)
Vendég

Macspacs!
Szerintem is tesztelned kéne, mert ha pozitív tényleg progipótlásra van szükséged!
Csakegy!
Jobbulást!
Okr!
Te vagy az élő bizonyíték arra hogy semmi sem biztos :) Hát igen kérem szépen, ez a hőmérő dolog "csak" olyan több mint valószínű. De ne becsüljük le, a semminél sokkal sokkal több.
Vendég

Áfonya: Viszont okr-nál is mutatni szokta a PÉ-t!!!!

Én is csak arra használom, hogy utólag lássam, hogy volt-e PÉ. Az időzítéshez tényleg semmit sem ér... de a PÉ tényét tényleg megmutatja...
Vendég

Csakegy!
Én kicsit (csak kicsit!) nehezen hiszek a dolognak. Persze jó és működik, csak valszeg az én hozzáállásommal van baj. Én főleg egy házi UH készülékben volnék biztos :D Na majd ha unatkozó milliomos leszek. Addig is informálódom a hőmérővel, csak szem elött tartom hogy semmi sem 100% hatásfokú, ez sem. :) Én a saját PÉemet hiszem el a legnehezebben :)
Vendég

Kokusz en Teged nagyon eselyesnek latlak, remelem most mar tenyleg osszejon es nagyon, nagyon boldog leszel!!!

Macspacs: detto, en a helyedben egeszen biztosan tesztelnek holnap marcsak a Csakegy altal emlitett progipotlas miatt is, szerintem sokkal jobb a tudat barmi legyen is mint a bizonytalansag.

OKriszti: Te hogy erzed ezt a honapot? Nem raktal fel mostanaban gorbet! En is ugy hallottam hogy a masodik babanal nagyobb a has mert mar nem olyan feszesek a hasizmok, mar kemeny a pocim, tok jo! :D Olyan jo lenne mar latni Ot!!!

Csakegy: a fiam is a sajat nevnapjan szuletett (szegenyke :lol: ) szerintem ez jelent valamit csak nem tudom mit, talan jol eltalaltuk a nevet?! :lol:

Angyal, Csakegy: BOLDOG SZULINAPOT ELORE IS!!! De majd akkor is amikor esedekes csak nehogy kimenjen a fejembol mert az lukas mostanaban (mindig).

Angyal emlekeszel hogy irtam a barataimrol akiknem az elso inszem osszejott, "CSAK" 1 baba lesz (aminek Ok oszintem orulnek) es most 7 hetes terhes a csaj, olyan boldogok de megkuzdottek Ok is szegenyek. Szoval ez a pelda lebegjen a szemed elott!!!

KépKép
KépKép
tontica

Afonya szerintem a legbiztosabb ha mehszajat nezel, nyakot es homerozol. Ez a harom dolog egyuttesen szerintem kiadja a pe napjat.

KépKép
KépKép
tontica

Jaja... engem a nyák még soha nem csapott be... és már egész jól kezdem megkülönböztetni a kamu nyákot az igazitól :) (a mennyiség miatt)
Vendég

Tontica!
Ember nem turkált még annyit magában méhszáj után kutatva mint én de nem és nem érem el :D Rövidek az ujjaim. A nyálka nekem sajna nem mérvadó, amíg néztéh UHon mindig volt tojásfehérjém csak PÉ nem, most Csakegy esküszik a PÉre, de tojásfehérjém nem volt. Selejt vagyok :D
Vendég

Áfonya: ha most azt mondom, hogy az első spontán PÉ-től (ami 2 hét kecsketutafűtea után lett) a mostani már egészen szépnek mondhatóig eltelt vagy fél év... szóval az megnyugtat?:)

Ld. PÉ-t ki lehet csiholni de szerintem idő kell neki amire a minősége is jó lesz.... nem tudom milyen lesz nekem a következő de tudom, hogy egyre jobb lesz a helyzet! (Petrányi is azt mondja, hogy a Metforminnak 1/2 év - 1 év idő kell, hogy normálisan hasson... sokan már korábban is teherbe esnek tőle.... én valszeg nehezebb eset vagyok... de legalább nem reménytelen... és ahogy látom nálad is GYÖNYÖRŰEN hat :) Lehet, hogy a következő ciklusod már igazi tankönyvbeillő lesz :) )
Vendég

Tontica

Köszi szépen a szurkolást :) az biztos ha egyszer tényleg sikerül én leszek a világ legboldogabb embere.

PÉ: valahol azt olvastam, hogy nem mindenkinél van ez a tojásfehérjézés .... pl nekem sem akkor szokott mindig lenni mikor peteérésem van .... a fene se érti ezt :roll:
kokusz

kokusz: hááát... jó úton haladsz :P :P :P :P :P :P
Vendég

Csakegy :) milyen értelemben?
kokusz

Sziasztok, Athiz vagyok, szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek. Eddig még csak olvasgattalak benneteket, de írni még nem mertem, csak figyeltem a távolból. De olyan kedvesek vagytok, remélem, velem is azok lesztek, és befogadtok!

Nekem már van egy kisfiam, de szeretnék neki kistesót. Már 2 éve nem jön, most hőmérőzök és LH tesztelek, meg van az a kütyüm, a PG/53, de még semmi. Hát ennyit egyenlőre rólam. :)
Vendég

kokusz: hát... a szép görbe már megvan :) Már csak szurkolni kell... érzel valami furát esetleg?

Athiz: SZIA! :)

Kivizsgálásokat végigcsináltad már?
Vendég

Athiz

Szia :) Két éve? És voltak már vizsgálatok?
kokusz

Csakegy

Ja vagy úúúúgy :)
Az a furcsa hogy nem érzek semmit .... máskor ilyenkor már fáj a hasam. A mellem picit érzékeny, de ennyi.
kokusz

Sziasztok!

Vizsgálatokon nem voltam. Voltam a nőgyogyimnál pár hónapja, akkor azt mondta, hőmérőzzek, és majd menjek vissza hozzá, és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Ez még nem jött össze, de nemsokára megyek hozzá. Sajna a férjem nem rajong a mesterséges beavatkozásokért (kivizsgálások, gyakori dokihozjárás, stb.), úgy gondolja, ha az első babánk összejött magától, a második is így lesz. Igaz, az elsőre kb. 4 évet vártam, de mindegy. Fő a türelem, igaz?
Vendég

Athiz

Hát csak el kéne menj orvoshoz és megbeszélni ezt vele. Lehet hogy a szoptatás után nem ment vissza normál szintre a prolaktinod és emiatt nem sikerül teherbe esni. Legalább egy hormonviszgálatot csináltass .... abból sok minden kiderül. Nem kell feltétlenül rögtön gyógyszerekhez nyúlni, de ha olyan baj van ami csak azzal kezelhető nincs mire várj ....
kokusz

Kokusz, köszi, bocs, de azt nem említettem, hogy vérvételen voltam, és a hormonok elvileg rendben vannak. Úgyhogy ezirányban rendben vagyok. Viszont van egy kétszarvú méhem, ami szerintem az oka lehet többek között, hogy nehezen jön a bébike. Talán. Ezzel viszont nem tudnak mit kezdeni sajnos. A hőgörbém ebben a fél hónapban katasztrófális szerintem, és az LH teszt sem mutatott eddig semmit. Lehet, hogy most nem is lesz ovum ebben a ciklusban?!
Vendég

Athiz

fel tudod rakni a görbédet?
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?