Új privát üzeneted érkezett!

Hát nemtom, remélem :) de azért félek picit hogy meint koppanok. Bár ez mindig benne van a pakliban. Néha már el sem hiszem hogy valaha megtudom milyen érzés terhesnek lenni ....

Neked is "jó" lehet ... bár néha az ember ilyen dolgoknak is tud örülni.
kokusz

hát engem mondjuk most nem izgat mi lesz belőle... persze a koppanás nálam is benne van a pakliban (mint minden ciklus végén) de ez nálam most legalább egy tankönyvszerű PÉ :)

A következő ciklusomban amikor megjön onnan kezdve egészen a peteérésig végig inni fogom a méhpempőt... gyanús, hogy az segített...

Mondjuk más a helyzet annál akinek mindig gyönyörűek a peteérései... de nekem ez az első ilyen szépnek mondható :) Úgyhogy vigyorgok is reggelente mint a vadalma :) :) :)

Egyébként meg... max. koppansz egyet... de élvezd ki, hogy lehet, hogy pont most... tök jó... nem? :)
Vendég

(egyébként meg rájöttem, hogy a progeszteronnak az a hatalas előnye is megvan, hogy szó szerint doppingol... reggelente pl. kibírom KV nélkül... ez meg nálam hatalmas szó!)
Vendég

Kókusz!
Meg ne halljak mégcsak hasonlót sem! Meg fogsz ismerni minden szépet, jót: hányingert, éjszakai 5-6 pisilést, vajúdást :D
Na de komolyra fordítva a szót fogod simizni a gömbölyű pocakod, és köszönsz majd neki reggelente.
Koppanás... én inkább a várakozást, bizonytalan pár napot bírom nehezen, inkább egy negatív teszt de tudjam mihez tartsam magam. Persze van aki pont a reménykedést élvezi :) azt is meg tudom érteni.
Vendég

Fú... én a PÉ utáni 1-2 napot nem szeretem amikro még bizonytalan, hogy egyáltalán volt-e PÉ-m..... amikor már biztos akkro nyugisan várok...

Ja.. most olvastam ezt a cikket:
http://index.hu/velvet/onleany/terhes060713/

szóval nem is olyan biztos az a hányinger... csak jól kell kajálni :) :) :)
Vendég

Kriszti! :wink:
UH-ra most nem tudok elszaladni. Viszont köv. ciklusban tuti menni fogok.

Tegnap kijelentettük, hogy katasztrófális a görbém, erre ma 37.1-et mértem.
:?: :?:
zsazsóka73

Hi Mindenkinek,
Áfonya,
Tök szimpa a férjed hogy lazán veszi a dolgokat. Abban biztos lehetsz hogy soha nem fog infarktust kapni. :D
Egyébként nagyon szorítok hogy minden rendben legyen Vele!!
A göbém sajnos hanyatlik.. :cry: , viszont a banázás teljesen elmúlt reggelre, és tagnap össz vissz 3 csapp vér jött ki belőlem egész nap.... Én már totál nem értem ezt az egészet...
Sztetek hormon problémám lehet hogy nem jön meg, a hőm meg esik? Lehet hogy az előző havi closti meg dufaston bekavart???
Kezdek nagyon ideges lenni. Lehet hogy nem is volt pé-m, és menszim se lesz????
Dobom a görbém:

Kép
macspacs

Azt elfelejtettem hozzátenni hogy ma fél hatkor mértem a hőm, egyébként pedig fél hétkor szoktam, de nem hiszem hogy ez bármit is jelentene........
macspacs

Hát tudod Macspacs! Ha neked nem volt Peteérésed ebben a hónapban akkor senkinek! Ez a görbék iskolapéldája!!! Biztos lehetsz az ehavi PÉdben. A barnázás meg pár csepp vér pedig semmi más mint progeszteronzavar. Nem hiszem hogy a múlt havi gyógyszerektől. A Closty nem hormon, a Duphaston meg épphogy progipótló. Ne aggódj, meg fog jönni rendesen (vagy nem, de annak más oka lesz :D )
Vendég

sziasztok.

afonya.nagyon drukkolok hogy a ferjednek semmi baja ne legyen.a ferjem keresztanyanak is foltot talatak a tudejen.azt mondtak a dokik hogy labon hordott ki egy tudogyuszit.kapott gyogyszereket es annyi.

csakegy,kokusz.szerintem mar itt minanyian rengetegszer koppantunk mar.egyszer mindenkinek eljon az ideje hogy pozitivat tesztel,lehet hogy most nektek jott el az idotok.

macspacs.nekem volt hogy 1 oraval korabban mertem es 2 tized volt a kulombseg.azert ez fura hogy barnaztal most meg semmi.nem gondolkoztal egy teszten?

zsazsoka csak meg kellet ilyeszteni a gorbed es maris felugrott:)

Kép
monyoka

Hát íme az én produktumom.
Valszeg a progim borzalmasan ugrál. Így esélye sincs az esetleges porontynak. Csak azért nem kezdek el Duphastont szedni mert a következő hónap stimus, és nem akarok elötte hormonokkal keverni.
Ma reggel is felébredtem 6 körül. 36,2 volt. Visszaaludtam, 8kor már 36,6. Én már nem is tudom... Kép
Vendég

Monyóka,
Holnap reggel tesztelek egyet, ha addig nem jön meg..........,

Áfonya,
Köszi a biztatász...Tudod az nekem a furi, hogy a menszim mindíg úgy szokott megjönni, hogy első két nap nagyon sok élénk színű vér jön ki belőlem, ez a barnázás soha nem szokott lenni......
Azért félek a gyógyiktól mert a múlt hónapban vetélé sután 14 napig menszeszeltem, ebből 8 nap barnázásvolt a vérzés után.
Elég furi hogy a menszim júni 12-én jött meg, és 25-e körül lett vége teljesen.... Rá 18 napra meg megint elkezdek barnázni?......
macspacs

Áfonya,
Én lehet hogy a 23. napra tettem volna a pé-d, ha az emelkedés jobban számít mint a csökkenés....
macspacs

Áfonya, A többi nap mindíg azonos időben méred a hődet?
macspacs

Macspacs!
Mondanék én neked sok okosságot, de nem tudok. Én is szoktam barnázni, mensi elött mindig, most utoljára mensi után is. Erre mondták: progihiány. És valószínű hogy ez igaz is, egyszem lányom is csak Duphastonnal maradt meg, aligterhes voltam vele mikor elkezdtem barnázgatni vérezgetni, dokibácsi adott progipótlást, és így szerencsére megmaradt a baba.
Csak azért nem aggódok mert a hormonstimunak eleve része az Utrogestan :)
Vendég

Macspacs!
EZT NÉZD!!!
Megnéztem hogy ha semmilyen értéken nem változtatok, csak kiveszem a két vizes hüvelyváladékjelölést mit csinál a program. Áttette a 23. napra mikorra te tippelted. A baj csak az hogy akkkor nem volt... khmm :oops: izé csak két nappal elötte :( Kép
Vendég

Áfonya,
Símán életben lehettek még a 21-én útra kelt kis fickók!!!
Főleg ha este történt az action!!!!! Legrosszabb ami történhet hogy nagy valószínűséggel kislányod lesz ha babás vagy :lol:
macspacs

Csak hogy érdekes legyen a dolog, a Wunsch a 21. napon hagyta a PÉ-t. Pedig azon nem jelöltem semmilyen hüvelyváladékot ami bezavarhatott volna. Na erre varrjatok gombot! :D Kép
Vendég

elveszett amit írtam :(

Macspacs: a 2 tized realitás!

Bazi meleg van... reggel 6:20 körül mindig felkelek arra, hogy halál meleg van és világos... alig tudok visszaaludni... hogy aztán egy óra múlva ismét kelhessek... (36,7 6:20-kor, 36,9 7:20-kor)... nem is tudom, hogy így számít-e a 36,9-em...

viszont van valami ami viccnek rossz, realitásnak pedig durva: iszonyúan fája mellbimbóm.. a PÉ napja óta... és ahelyet, hogy lejjebb menne egyre jobban fáj... ma reggel már csak úgy zuhanyoztam, hogy óvatosan körülötte tusfürdőztem csak... meg olyan melltartót hordok ami tutira rátapad nehogy véletlenül dörzsölje...

ha minden PÉ után ez lesz akkor beledőlök a kardomba... (2 PÉ-vel ezelőtt is ez volt, de ott a végefelé javult a helyzet.... utána is nézek mikro kezdett javulni... hátha ad egy kis életkedvet a tudat, hogy nemsokára vége...)
Vendég

Áfonya, ez kemény dió!! A lényeg hogy volt pé-d!! :lol: :lol:
macspacs

afonya en amondo vagyok hogy ezek programok.egyik ezt masik azt jeloli.en is inkabb 23 napra tennem a pe-t.

macspacs velem a cicka cseszett ki.
menzi elso napjan elkezdtem inni egy hetig megvolt aztan ittam meg a cikcat egy hetig majd abbahagytam.ra egy napra ujra megjott rendesen.
egy het volt ket rendes menzi kozt.na ettol jol betojtam,azota sem ittam egy poharral sem.

Kép
monyoka

Csak1,

Az ennyire kellemetlen melfeszülés, mellbimbó érzékenység számomra terhességre utal!!!!!!! Hogy áll a hőd?
macspacs

Monyoka,
A cickáról ezt soha nem gondoltam volna.....
Akkor ennyi erővel bármi megzavarhatja a szervezetet....
macspacs

macspacs:

Itt a görbém de az ucsó 2 napi 36,9 necces... dög meleg volt mindkét reggel ráadásul mindkét alkalommal úgy mértem a 36,9-et, hogy előtte egy órával még csak 36,7 volt...

Kép
Vendég

nekem soha nem hozta meg a cicka :( pedig mindent bevetettem :(
Vendég

csakegy.ez nagyon joooooo jel.
en meg semmit nem erzek.maskor ilyenkor mar minden bajom volt.hanyinger emlyges.most ebben a honapban meg cicifeszkom is elmaradt.
lehet hogy azert mert tudom hogy ez a honapunk eselytelen.

Kép
monyoka

csak1:
A mellgeszules az a magas progiszinttol van, szerintem oruljel neki. Dobhatnal egy gorbet te is!

Afonya:
Na nekem is ilyesmi volt a mult havi gorbem. Valoszinu nalad is a kesobbi idopont lesz a peteeres.

macspacs:
A barnazas meg en is ugy tudom progi hianytol lehet, talan azert is esik vissza pe utani masodik napon. Hat nem tudom, annyira klassz a gorbed amugy... A closti amugy meg a szedes utani ciklusba is bekavar. Nekem pl. anno pozitivan, mert meg akkor is csinalt peteerest es terhes is lettem. :wink:
baratodildi

Csakegy,
Nagyon biztató a görbéd!!! :lol: Szurkolok a baáért!!
Ezt az egy óra: 2 tized különbséget meg nagyon nem vágom...
A többi értéked azonos órában mérted?
Egyáltalán miért méred meg 1 órával hamarabb, ha még aludhatsz? Én a helyedben mindíg ugyanakkor mérném, és akkor meg sem tudnád hogy hajnalban milyen volt a hőd... :wink:
macspacs

Ildi,
Akkor is progi hiányos vagyok, ha picimeléfeszülést érzek? Illetve inkábba mellbimbóm fájdogál....
+ha progi hiányos vagyok és terhes lennék, akkor el fog menni a baba, mert nem szedek semmi gyógyit...
macspacs

csakegy.nekem eleg hogyha beleulok egy kad cickafark ulofurdobe.masnapra megjon.ram ilyen hatassal van.nem szivesen hasznalom mert felek tole.

macspacs.nekem bezavar az tuti,mindenki masnak hasznal,csak nekem nem.tavalyelott a dokival kiirattam fogigatlot mert azzal akartunk vedekezni.21 napig vereztem tole.minden heten felhivtam a dokimat aki azt mondta hogy most all be a szerbetetem.3 het utan meguntam a verzest mert mar total legyengultem es abbahagytam.le is allt a verzesem.nem tom ha tovabb szedtem volna mi lett volna.soha tobbet fogigatlo!

Kép
monyoka

Már 3x voltam budin, de semmi nem jön ki még belőlem, a tisztasági betétem is teljesen fehér.......lehet hogy az esti és reggeli action kiszedte belőlem a barnázást, és csak du kezdődik újra?
macspacs

macspacs: nem önként kelek korábban... olyan világos van és meleg, hogy arra ébredek... reflexből pedig mérek :) Aztán megnézem az időt és visszazuhanok....
Vendég

Monyóka,
Neked aztán érdekes szervezeted van!!
macspacs

macspacs: jééé... nekem is a mellbimbóm fáj... a mellem soha nem szokott....
Vendég

csakegy:
Ez nagyon jol nez ki... :lol:

Nekem meg 3 napja 36,3 :D
baratodildi

macspacs,nekem mondod?tudom.nekem nem jonnek be sem a fogigatlok sem a teak.

nekem meg a cicim szokott feszulni,neha faj csak a mellbimbom.de most egyik sem.

Kép
monyoka

Csakegy,
Azért nekem nem olyan nagyon mint Neked, csk picit..
Viszont az elmúlt hónapban amikor terhes voltam, nekem is iszonyúan érzékeny volt...... :lol:
macspacs

cskaegy.ma nem azert de szerintem neked a 36.7 is jo ho.ahhoz kepest hogy milyen alacsony hiod szoktak lenni.nem?

ja.nem tudom ki irta tegnap a folsavat.de ennek hatasara elkezdtem szedni.napi 5mg-ot.
csak azert mert tudom hogy a folsav termeszetes dolgokbol kis aranyban szivodik fel.
tobb vitamint vagy akarmit nem szedesk.

Kép
monyoka

Csakegy!
Szerencsére az alacsony progiszint nem jelent automatikus vetélést, ez túl sokmindenen múlik, de kétségtelen hogy szükség van a progira.
A barnázáson meg ne aggódj, ha akar majd megjön, és egyáltalán nem is biztos hogy újraindul a barnázás, lehet hogy most 9 hónapig nem kell betétre költened :)
Csakegy lassan pezsgőt bonthat. Persze csak kölyökpezsgőt, no alkohol :D
Vendég

Sziaszok!

Húúú micsoda szép görbék :) kezd itt izgis lenni a helyzet. Nálam ma is 37 ... izgulok :)

Kép
kokusz

Kokusz,
A Te görbéd se semmi!!!! Nagyon szép!!!!! :lol: :lol: :lol:
Pár nap és tesztelhetsz
macspacs

kokusz van is miert:)
tok jo ilyet meg nem is lattam.

Kép
monyoka

Szép görbével rendelkező csajok:Nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most bocsi,de rohanok,később jövök

KépKép

KépKép
okr

Kókusznak is gratula! (Le szoktad rázni a hőmérőt ugye? :D :D :D )
De ha mindenki egyszerre hagy itt engem mert jól bebabásodik az nem ér!!!! :D Kinek mutogatom majd az értelmezhetetlen görbéimet? :D
Vendég

Monyoka

Én se láttam még ilyet, pedig nézegettem a ferty-n ... :lol:
kokusz

Áfonya :)

Digitálisat használok .... :) de valamelyik nap már leteszteltem, hogy nem-e elromlott de nincs semmi baja :lol:
kokusz

Sziasztok Lányok!

Új vagyok ebben a topicban. Elkezdtem én is görbézni. De nem értem. A görbével egyidőben használom a PG-t is, tudjátok, azt a nyálazós kismikroszkópot, ami a PÉ-t mutatja. Szóval a nyálazós PÉ-t mutat, viszont a görbém 36.3-nál stagnál. Se fel, se le. nekem van egy kislányom, ő 3 hónap próbálkozás után fogant gond nélkül. Viszont most január óta próbálkozunk, de sajnos még semmi. Pedig már a gyertyaállást is bevetettük akció után. Szóval ezek ismeretében, Ti mit Tudtok mondani?

Kiváncsian és nagy érdeklődéssel várom válaszaitokat.

Sziasztok:
Ági
ági 76

Ági, fel tudnád tenni a görbéd?
macspacs

Szia Ági!

Hát én nem bízom a PG-ben. Van akinek bejön, de elég sok ellenpéldát hallottam róla. Fel tudod rakni a görbédet?
kokusz

Egyébként vmiért én nem nagyon hiszek a PG-ben.
Miért nem használsz inkább LH tesztet?
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?